KevinDurant
נשיא המועדון
אני באמת לא מבין אנשים שעוד ממשיכים לצרוך תקשורת של מכבי חיפה כשהיום היה חותם נוסף לעניין
הם לא יודעים כלום בחייאת כמה אפשר ליפול לשטויות האלה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:אליאור אמר:Kaka אמר:תאמין לי שמי שצריך לדעת על זה ידע. זה שגורם כזה או אחר לא ידע לא אומר שאלברמן ודגו לא ידעו על זה. הסוכן והשחקן לא חובבנים, הם עידכנו על ההחלטה שלהם.
אני לא יודע מה זה להאמין. אני מסתכל על מה שאני יודע וקורא, ומסיק מסקנות שלדעתי הן נכונות בסבירות יותר גבוהה מהאלטרנטיבות.
הסוכן לא צריך להיות חובבן. רק שקרן.
אתה קורא באתרי ספורט ישראלים ומזה מסיק מסקנות.
מעדיף את כיוףNOSFERATU ZODD אמר:נראה לי נתחיל לשמוע את השם של איתמר ניצן בקרוב.
בן דור היה הראשון לפרסם על דילן באותו בוקר לדעתי.KevinDurant אמר:אני באמת לא מבין אנשים שעוד ממשיכים לצרוך תקשורת של מכבי חיפה כשהיום היה חותם נוסף לעניין
עובדתית ההזיות האלה לא היו פה.כרמליסט ירוק אמר:לא יכול להשתחרר מהמחשבה שאם בכר פה, רוב ההזיות האלה לא קורות
Judokan אמר:רק אציין שאין על המניה דפרסיה של חלונות העברות.
אתמול כולנו עפנו בתיאוריות על הארכת החוזה של קורנו ועל סבע, היום אנחנו דנים בין איתמר ניצן לשריף כיוף כשוער פותח
לא מבין את הזלזול שלך במרציאנו. אני לא מחזיק ממנו שוער מדהים אבל הוא עדיף על כיוף/קליימן וכו׳ כן? ובטח על להשקיע על זה משבצת של זר.Judokan אמר:רק אציין שאין על המניה דפרסיה של חלונות העברות.
אתמול כולנו עפנו בתיאוריות על הארכת החוזה של קורנו ועל סבע, היום אנחנו דנים בין איתמר ניצן לשריף כיוף כשוער פותח
Jerry אמר:אגב מסתבר שבסטרד חתם בבולטון תמורת שליש מהחוזה שהציעו לו כאן. איש הזוי
Shocking4U אמר:לא מבין את הזלזול שלך במרציאנו. אני לא מחזיק ממנו שוער מדהים אבל הוא עדיף על כיוף/קליימן וכו׳ כן? ובטח על להשקיע על זה משבצת של זר.Judokan אמר:רק אציין שאין על המניה דפרסיה של חלונות העברות.
Jerry אמר:אגב מסתבר שבסטרד חתם בבולטון תמורת שליש מהחוזה שהציעו לו כאן. איש הזוי
אתה לא אמור להשתמש בהם בתור מקור מידע. הם רושמים כל שטות שיגידו להם. גולדשטיין ובן דור פירסמו שלפי גורמים במועדון בקסטר יחתום בסוף אצלנו. אחרי 10 דקות גולדשטיין פירסם שמכבי חיפה הולכת על ג'וש בכל הכוח. בן דור שינה את הכתבה שלו לגבי ההכחשה. מאוד ברור ששניהם דיברו עם מישהו שלא באמת יודע מה קורה בקבוצה. אותו דבר וייס שרק אתמול רשם סבג מועמד בזמן שהוא חתם בהפועל חיפה והיום רשם שכיאל מועמד לחזור וכל זה על סמך תמונה של כיאל ברחוב המסגר ליד אאודי.אליאור אמר:Kaka אמר:אליאור אמר:אני לא יודע מה זה להאמין. אני מסתכל על מה שאני יודע וקורא, ומסיק מסקנות שלדעתי הן נכונות בסבירות יותר גבוהה מהאלטרנטיבות.
הסוכן לא צריך להיות חובבן. רק שקרן.
אתה קורא באתרי ספורט ישראלים ומזה מסיק מסקנות.
אין לי מקור מידע אחר. אם שמעת גרסה אחרת אחר מוזמן לרשום.