ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברור שיש חוסרים וחסר עוד כדי שיהיה מאוזן לגמרי, אבל ביחס לליגה וליריבות הישירות עדיין זה הסגל הכי איכותי ומאוזן (שוב אם סבע נשאר)greenguy אמר:The real Tsepo אמר:אם סבע נשאר אתה עדיין הסגל הכי טוב ומאוזן בליגה. לאן הלכתgreenguy אמר:גם ככה לא יצא מהעונה הזאת כלום,חסר יותר מידי איכות ואנחנו קבוצה ממש לא מאוזנת וגם ככה יש לנו מאמן נוער עם צוות חדש שצריך להשתפשף. שיתנו לשריף,חלאילי שיבלי פיינגולד וכו׳ להשתפשף אולי עוד 3 שנים תיהיה לנו שוב אליפות מי יודע
סבע חשוב מאוד שישאר אבל אנחנו ממש לא מאוזנים.
חסרים לנו קשר אמצע,בלם,שוער עם כל הכבוד לרפאלוב מי אמר שיהיה כשיר כל הזמן? והסגל ממש קצר במקרה של פציעות.
אני לא חושב שרק אם סבע נשאר הסתדרנו
אבל במקרה של סבע השיקול המקצועי גבר על השיקול הכספי, פה הבחירה של בקסטר היא לא למקום יותר טוב מקצועית ולא כלכלית.Judokan אמר:KevinDurant אמר:לא יודע נשמע לי קצת מוזר. גם היו דיבורים כבר על הצעה מהליגה השלישית עוד קודם והוא לא התלהב יותר מדי מההצעה.Judokan אמר:מה זאת אומרת? אם הוא מגיע להיות שוער שני, ברור שיגידו לו את זה מראש, ככה הדברים עובדים. אתה מתאם ציפיות עם שחקנים על המעמד שלהם.
אבל זה ממש לא אמין שזה מה שקרה. הוא בחר להישאר במדינה שלו מתוך מחשבה שככה יהיה לו כרטיס טוב יותר לליגות הגבוהות שם. קרה, קורה, יקרה.
אתה לא בא למקום ועובר לכאורה בדיקות רפואיות ומוותר על ההצעה בשביל הצעה שהייתה לך עוד קודם, אתה פשוט לא בא.
גם יש פה עניין של פי 3 בכסף וקבוצה *הרבה* יותר גדולה. נשמע לי מפוקפק
יש לך בקבוצה דוגמה חיה לשחקן כזה - דיא סבע.
קורה ששחקנים משנים את דעתם.
לא קרה לך אף פעם שקיבלת החלטה לשינוי משמעותי, ובשנייה האחרונה היו לך ספקות חזקים?
0 אחוזbenrey אמר:מה הסיכוי שהמועדון החליט לא להתקדם איתו?
שהוא לא עביר בדיקות?
שמצאו מועמד יותר ראוי?
שיש סיכום עם ג׳וש?
Shocking4U אמר:בדש סיכם בב״ש.
Ganjot אמר:אבל במקרה של סבע השיקול המקצועי גבר על השיקול הכספי, פה הבחירה של בקסטר היא לא למקום יותר טוב מקצועית ולא כלכלית.Judokan אמר:KevinDurant אמר:לא יודע נשמע לי קצת מוזר. גם היו דיבורים כבר על הצעה מהליגה השלישית עוד קודם והוא לא התלהב יותר מדי מההצעה.
אתה לא בא למקום ועובר לכאורה בדיקות רפואיות ומוותר על ההצעה בשביל הצעה שהייתה לך עוד קודם, אתה פשוט לא בא.
גם יש פה עניין של פי 3 בכסף וקבוצה *הרבה* יותר גדולה. נשמע לי מפוקפק
יש לך בקבוצה דוגמה חיה לשחקן כזה - דיא סבע.
קורה ששחקנים משנים את דעתם.
לא קרה לך אף פעם שקיבלת החלטה לשינוי משמעותי, ובשנייה האחרונה היו לך ספקות חזקים?
Shocking4U אמר:בדש סיכם בב״ש.
חייקין יעלה כסף ולא מעט. לא יהיה.רק מכבי אמר:אגב, דגו אימן את חייקין בכפר סבא. אולי יכול לשכנע אותו.
סיכוי אפסי, אבל מי יודע.
Apoc אמר:חייקין חתם בכלל בבודו גלימט לפני פחות מ3 חודשים, מה נסגר איתכם.
Kaka אמר:Apoc אמר:חייקין חתם בכלל בבודו גלימט לפני פחות מ3 חודשים, מה נסגר איתכם.
בסדר הוא גם היה חתום חודשיים בבריסטול.
Shocking4U אמר:כיוף עזב את הצעירה בגלל ״סיבות אישיות״
Apoc אמר:Shocking4U אמר:כיוף עזב את הצעירה בגלל ״סיבות אישיות״
מנצל סעיף שחרור ובדיוק עובר בדיקות רפואיות בליגה רביעית בגרמניה?