• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
רז אמיר של הצהבת מדווח שכחלק מההכנות לעזיבת דניאל פרץ, הם בונים על זאק מקאמת׳ שהוזכר פה אלף פעם כמחליף פוטנציאלי. אם הוא מגיע לשם ואנחנו עם איתמר ניצן זה מחדל ומראה שפשוט לא הסכימו לשלם פה כסף. זה יהיה עוד אחד בשורה של מחדלים של אלברמן.

אם תקרא את הכתבה תראה שרז אמיר עושה עבודה עיתונאית מעמיקה של למחזר שם כי הוא עלה בעבר כמועמד איפשהו. הוא אפילו לא מציין שנעשתה פנייה, רק שזה "מועמד אפשרי". כמו שג'וש מועמד אפשרי
דווקא לא ראיתי שהוא ממחזר כי הוא לא ממש נקשר לשם בעבר. אני די מחזיק מרז אמיר. הוא כתב רציני שמביא סיפורים ויש לו מקורות טובים משם. הוא היה יכול למשל לזרוק את השם של ג׳וש ולא זרק.

תרגיל מחשבתי:
רז מגיע שלשום לאלברמן, ומבקש שחרור (בלי שיש לו קבוצה) בתמורה לויתור על החוזה. מסכימים או משאירים אותו פה?

מה אכפת לכם אם נכנס כסף מרז או לא? הכניסו 4 מיליון יורו מתחילת החלון ואני לא רואה שיש כוונה מיוחדת להשקיע.

ברק.י אמר:
Apoc אמר:
ברק.י אמר:
עצם זה שלא נשלם לא חוזה ולא נתקע עם החוזה שלו באיזו השאלה זה דבר חיובי. מעבר לזה, שמח בשבילו שמצא קבוצה בליגה ההולנדית וייצא לחו״ל במקום לעבור לאיזו קבוצת אמצע טבלה בליגה.

החוזה שלו לא רלוונטי אנחנו לא מרגישים אותו. שמח בשבילו זה יפה, אבל זה לא מועדון חברים.

באותו אופן, גם ה-100 אלף שהיית מקבל עליו לא היה מורגש.

ואפשר לשמוח בשביל שחקנים ששיחקו עבור המועדון. זה לא בהכרח הופך אותנו למועדון חברים. גם ניקי עוזב אותנו ואני אאחל לו את הטוב ביותר, כל עוד הדברים לא באים לרעתנו.

כבר אמרתי שזה עניין עקרוני, ברור שה100 אלף יורו לא יהיו מורגשים אם 30 מיליון יורו שהרווחנו ממכירות וליגת אלופות לא מורגשים.
יש התנהלות מקצוענית.

אני שמח בשבילו אבל זה לא מועדון חברים, לעשות ג'סטה לשחקנים לא צריך להיות הגורם שמנחה כל הזמן את המועדון הזה.

Apoc אמר:
ברק.י אמר:
Apoc אמר:
החוזה שלו לא רלוונטי אנחנו לא מרגישים אותו. שמח בשבילו זה יפה, אבל זה לא מועדון חברים.

ואפשר לשמוח בשביל שחקנים ששיחקו עבור המועדון. זה לא בהכרח הופך אותנו למועדון חברים. גם ניקי עוזב אותנו ואני אאחל לו את הטוב ביותר, כל עוד הדברים לא באים לרעתנו.

כבר אמרתי שזה עניין עקרוני, ברור שה100 אלף יורו לא יהיו מורגשים אם 30 מיליון יורו שהרווחנו ממכירות וליגת אלופות לא מורגשים.
יש התנהלות מקצוענית.

אני שמח בשבילו אבל זה לא מועדון חברים, לעשות ג'סטה לשחקנים לא צריך להיות הגורם שמנחה כל הזמן את המועדון הזה.

לא חושב שזה ג׳סטה. חושב שזה או לשחרר אותו בחינם או להשאיל אותו ולשלם על החוזה שלו (או לפחות לשלם את חלקו).

במקום לשדר ששחקן שהמועדון לא רוצה והביא לו כבר מחליף יכול להיות תקוע בקבוצה כמנודה, משדרים לשחקנים ״תבוא, ואם לא יתאים ונרצה להחליף אותך, תוכל למצוא לך יעד חדש״. זה נכון במיוחד למקרים כמו בן שהר שסתם פה את התקציב סתם או לאליהו, ישראלי ובתקווה גם ניצן.

כמובן שאם זה מקרה כמו צ׳יבוטה, שלא מקבל קרדיט, אבל המועדון רוצה אותו, אז חייבים לדרוש תשלום על שחרור.

אז מה האלטרנטיבה?
הוא לא בתוכניות... יבקשו עליו מליון יורו אף קבוצה לא תרצה ( אני האמת מופתע שלוקחים אותו גם בחינם )
אז יישב פה שנה ביציע ורק ילכלך על המועדון. מה זה תורם לנו? אה ובשנה הזו גם ישלמו לו שכר

ברק.י אמר:
Apoc אמר:
ברק.י אמר:

יש התנהלות מקצוענית.

לא חושב שזה ג׳סטה. חושב שזה או לשחרר אותו בחינם או להשאיל אותו ולשלם על החוזה שלו (או לפחות לשלם את חלקו).

במקום לשדר ששחקן שהמועדון לא רוצה והביא לו כבר מחליף יכול להיות תקוע בקבוצה כמנודה, משדרים לשחקנים ״תבוא, ואם לא יתאים ונרצה להחליף אותך, תוכל למצוא לך יעד חדש״. זה נכון במיוחד למקרים כמו בן שהר שסתם פה את התקציב סתם או לאליהו, ישראלי ובתקווה גם ניצן.

כמובן שאם זה מקרה כמו צ׳יבוטה, שלא מקבל קרדיט, אבל המועדון רוצה אותו, אז חייבים לדרוש תשלום על שחרור.

למה או לשחרר בחינם או להשאיל?
הוא לא יהיה מנודה בכל מקרה, אין יותר מנודים. הוא יישב ביציע כמו ששהר ישב ויחכה לאם וכאשר נצטרך אותו. למה לשחרר בחינם? למצוא יעד חדש הוא יכול גם אם נשים לו תג מחיר מזערי שכל קבוצה בעולם יכולה לשלם. למה לא לעשות את זה? אם קבוצה הולנדית רוצה לצרף אותו לסגל שלה, היא לא תעשה את זה אם היא תצטרך לשלם 100 אלף יורו? באמת?

Apoc אמר:
ברק.י אמר:
Apoc אמר:
יש התנהלות מקצוענית.

הוא לא יהיה מנודה בכל מקרה, אין יותר מנודים. הוא יישב ביציע כמו ששהר ישב ויחכה לאם וכאשר נצטרך אותו. למה לשחרר בחינם? למצוא יעד חדש הוא יכול גם אם נשים לו תג מחיר מזערי שכל קבוצה בעולם יכולה לשלם. למה לא לעשות את זה? אם קבוצה הולנדית רוצה לצרף אותו לסגל שלה, היא לא תעשה את זה אם היא תצטרך לשלם 100 אלף יורו? באמת?

לא היא תביא כבר מגן אחר.
אשאל אותך אחרת אם נתניה היו דורשים על איתמר ניצן 100 אלף יורו אתה חושב שהוא היה פה? בוודאות הוא לא והיו הולכים על גד עמוס או גראפי או משהו בסגנון

Hulk אמר:
Apoc אמר:
ברק.י אמר:

לא היא תביא כבר מגן אחר.
אשאל אותך אחרת אם נתניה היו דורשים על איתמר ניצן 100 אלף יורו אתה חושב שהוא היה פה? בוודאות הוא לא והיו הולכים על גד עמוס או גראפי או משהו בסגנון

אוי ואבוי אם 100 אלף יורו זה מה שהכריע את הכף מקצועית עבורנו

Apoc אמר:
Hulk אמר:
Apoc אמר:

לא היא תביא כבר מגן אחר.

אוי ואבוי אם 100 אלף יורו זה מה שהכריע את הכף מקצועית עבורנו

אני לא בטוח אם 100 אלף יורו אבל המספר פחות חשוב. רצו להביא מישהו מנוסה מהר ובזול.

התקווה שלי שמכל הסיפור הזה יוצא איכשהו שגוש שוער ראשון ניצן שוער שני וכיוף שוער ראשון בסכנין

למי שמצפה לכסף עבור רז מאיר, בדקתי את כל ההעברות של הקבוצה ההולנדית הזאת באתר טרנספרמרקט בעשור האחרון.
מכל עשרות השחקנים שהצטרפו אליהם רק על שניים הם שילמו סכום העברה.
אחד עלה 100,000 יורו ואחד 55,000 יורו. כל השאר העברות חופשיות או השאלות.
מדובר בקבוצה בעלת שווי השחקנים הכי נמוך בליגה ההולנדית.

Green Alien אמר:
למי שמצפה לכסף עבור רז מאיר, בדקתי את כל ההעברות של הקבוצה ההולנדית הזאת באתר טרנספרמרקט בעשור האחרון.
מכל עשרות השחקנים שהצטרפו אליהם רק על שניים הם שילמו סכום העברה.
אחד עלה 100,000 יורו ואחד 55,000 יורו. כל השאר העברות חופשיות או השאלות.
מדובר בקבוצה בעלת שווי השחקנים הכי נמוך בליגה ההולנדית.
מסביר למה יענקלה הביא את מו אלאך למכבי חיפה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה