• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מי עוד התלהב לרגע מהפוש שכלל את המילים חיפה פיירו שחרור?

חלון שבו מדברים 2 דפים על האם צריך להתעקש על דמי העברה על רז מאיר

אבא תרחם

Shocking4U אמר:
חלון שבו מדברים 2 דפים על האם צריך להתעקש על דמי העברה על רז מאיר

אבא תרחם

ספויילר: כן

אליאור אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
Apoc אמר:
אם אילמהריטרה נפל אתה יודע שהבא בתור ברשימה לא יהיה טוב ממנו

הוא באמת נראה אחלה שחקן.
אבל לא הכרנו אותו לפני שרצו אותו.
אולי גם השחקן הבא יהיה טוב.
נהיה אופטימיים.

חייב לציין שהייתי מאוד אופטימי עד שהנחיתו עלינו את דגו. מאז אני כבר לא סומך עליהם והתוצאות בקיץ הזה עד עכשיו מדברות בעד עצמן.
לפני יוני עוד קיוויתי שינסו לבנות כאן אימפריה שתשלוט שנים בליגה ותדבר כל שנה חזק באירופה.
מועדון אירופאי מסודר שמשחק כדרך קבע במפעלים אירופאים ומגיע למינימום שלבי בתים לא נראה פה תחת שחר.
מדברים על מכבי חיפה הנוכחית כאימפריה בקנה מידה ישראלי, אבל אימפריה לא נמדדת על ידי רצף של שלוש אליפויות.
יש פה את כל הכלים; מסורת, קהל ואצטדיון אבל חסרים בעלים תחרותיים.

בהמשך לפרסום הראשון שלי כאן שאשתו של סבע והילד שלו בטורקיה, בן דור מיישר קו ומפרסם שדיא לא היה באימון היום וטס לטורקיה ״לעניינים אישיים״. יישור הקו הגדול בהיסטוריה?

מזכיר שפעם האחרונה ששחקן טס לעניינים אישיים זה היה בקסטר לספרד והוא משם חתם באנגליה.

Shocking4U אמר:
בהמשך לפרסום הראשון שלי כאן שאשתו של סבע והילד שלו בטורקיה, בן דור מיישר קו ומפרסם שדיא לא היה באימון היום וטס לטורקיה ״לעניינים אישיים״. יישור הקו הגדול בהיסטוריה?

מזכיר שפעם האחרונה ששחקן טס לעניינים אישיים זה היה בקסטר לספרד והוא משם חתם באנגליה.

"חלוץ מכבי חיפה לא נכח באימון ונסע כדי לסדר מספר דברים זכר לתקופתו בסיבאספור עד ינואר האחרון. הוא יתאחד עם הירוקים במחנה האימונים באוסטריה".

אם אתה כבר מביא את מה שהוא כותב, אז תציין הכל.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

"חלוץ מכבי חיפה לא נכח באימון ונסע כדי לסדר מספר דברים זכר לתקופתו בסיבאספור עד ינואר האחרון. הוא יתאחד עם הירוקים במחנה האימונים באוסטריה".

אם אתה כבר מביא את מה שהוא כותב, אז תציין הכל.
גם בקסטר טס לחופשה שנקבעה מראש ואז יגיע לחתום כרגיל והכל עניין פורמלי.

אכן במכבי חיפה-ית מדוברת משמעות הכתבה היא שסבע חותם בטורקיה. שיהיה לו בהצלחה.

הרבה זמן לא העלו כתבה שמתכננים לשבת איתו ולשדרג אותו

מתכננים זה יפה חבל שלא עושים

סבע זה כמו שאתה יודע שזה זוגיות שנגמרת ואתה עדיין תחשוב שזה לא יגמר וזה ימשיך

הבדיחה שלי על זה שהוא טס לחופשה בדובאי מתגשמת ביעד אחר וזה כבר לא מצחיק.
עד שאני לא אראה אותו חותם אני לא אאמין שהוא פה בעונה הבאה.
נשמע קצת הזוי שהמשפחה שלו טסה לחופשה ואזהוא טס לסידורים בקבוצה שעזב בה לפני חצי שנה. לא אופתע אם אלה תדרוכים של המועדון ואם בקרוב נשמע שהוא עוזב. אולי זה יהיה רשמי באותו יום שיביאו לכאן קשר אחורי שקר כלשהו.
בינתיים במועדון אופטימיים.

גם לחתום בקבוצה אחרת זה סידורים אישיים רק אומר

Shocking4U אמר:
הרבה זמן לא העלו כתבה שמתכננים לשבת איתו ולשדרג אותו

מתכננים זה יפה חבל שלא עושים

אל תדאג מחר הוא ישב לחתום בטורקיה ובמועדון עדיין יהיו אופטימיים עד שייצא פרסום ראשון בטורקיה. אחר כך אנשים יכתבו פה כמובן שבמועדון ידעו הכל.

איפה כל מי שאמר שנשפוט את הסגל ביציאה למחנה? מזכיר שזה עוד יומיים ובעמדה הכי חשובה במגרש לא הביאו חיזוק (קישור)

Shocking4U אמר:
איפה כל מי שאמר שנשפוט את הסגל ביציאה למחנה? מזכיר שזה עוד יומיים ובעמדה הכי חשובה במגרש לא הביאו חיזוק (קישור)

שכחת שאין לנו שוער?
אל תדאג, "עובדים בשקט".

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה