ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:
זה בדיוק מה שאמרתי לפני כמה שבועות כבר. איזה סיבה יש לו לוותר על כרטיס זכייה בלוטו?
לא יודע אם הייתי בוחר לפעול ככה ובכל זאת -
הסיבה מבחינתו להסכים להצעה בהקדם תהיה אם יסבירו לו שבמידה ויהסס/יסרב, הכסף שאמור ללכת לשכר המשודרג שלו יילך לשחקן התקפה אחר שיגיע לפה כבר מראש כהכנה למקרה שיעזוב בהמשך.
במצב כזה, יהיה לו מה להפסיד - אם יוותר על ההצעה שלנו ולא ימצא הצעה מספקת מחו״ל, הוא גם לא יקבל את השדרוג שהוצע לו בשכר וגם דקות המשחק אצלנו יתחלקו עם עוד שחקנים (מה שיקשה עליו עוד יותר להרשים ולמצוא חוזה שמן בחו״ל בחלונות הבאים).
לא יביאו אף שחקן בכיר על העמדה שלו אם הוא יישאר וגם ככה הוא יושב פה על החוזה המקסימלי שהמועדון מוכן להציע.
הוא מוכן לסכן את ה100-150 אלף יורו אקסטרה שהמועדון יציע לו בשביל לחכות להצעה של פי 3-4 בכסף באמירויות.
silvas אמר:
צריכים להציע לו משהו שאולי יצליח להוריד ממנו את המחשבה לעשות קופה באמירויות.
נניח 600 אלף יורו לעונה, 150 אלף יורו לאליפות, 100 אלף יורו לגביע, 150 אלף יורו שלב בתים אירופי כלשהו.
בעונה טובה הוא יכול להבטיח לעצמו פה שכר של 900 אלף יורו.
אפשר לפנק אותו גם ב-50 אלף יורו על 20 גולים ומעלה.
מענק חתימה של 500 אלף יורו והנה לפחות העונה הוא יכול להגיע לבערך 1.5 מיליון יורו.
נשמע הרבה? נשמע הזוי?
יותר טוב לחפש אח"כ זר שיעלה מיליון יורו עם שכר של 400 אלף יורו?
לא מבין את השיקולים לפעמים, אלא אם כן אני באמת לא מבין בתקציבים.
הוא בלי קשר לכסף רוצה לחיות בדובאי ומאוד נהנה שם.
ממה שפורסם בתקשורת ומהמעט ששמעתי מאנשים הוא מרוויח פה גם ככה 450-500 אלף יורו ויש לו מענק בחוזה אם הוא נשאר פה בעונה הבאה של סביבות ה250 אלף יורו.
כל מה שרשמת זה נחמד ויפה אבל בהנחה ומה שרשמתי למעלה נכון, אתה אומר שבשביל 150-200 אלף יורו על העץ במכבי חיפה בדמות בונוסים הוא יוותר על אפשרות לקבל שחרור בחינם לאמירויות כשהוא מכוון לחוזה סטייל אצילי.
עדיין לא נשמע לי הגיוני שהוא יעשה דבר כזה.
אם אני במקומו אני בכנות אומר שאני לא מעוניין לשנות את תנאי החוזה