• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
Nadav אמר:
dyarok אמר:
וייס כותב שסבע לא מוכן לחתום על חוזה חדש שכולל ויתור על סעיף שחרור חינם.
לטענתו, סעיף השחרור חינם הוא עד 10 באוגוסט.

ברדיו הוא אמר שהוויכוח הוא שהמועדון רוצה לבטל לגמרי את הסעיף וסבע מנגד רוצה סעיף כולשהוא (לא בחינם כמו עכשיו אבל גם לא לבטל לגמרי)
חחח אם זה נכון אנחנו חצופים. תגידו תודה שהוא בכלל מדבר איתנו

למה חצופים? יש חוזה ששני הצדדים מקיימים ויש הצעה לחוזה משודרג בתנאים אחרים. אם זה לא יתאים, ישארו עם החוזה הנוכחי.

אם היו סוגרים בסוף, כמו בהארכת החוזה של אצילי, על עליית הסעיף מ-0~ ל-2 מיליון היינו מרוצים? כנראה שלא. ברור שהקצבים שמנהלים גם אותו מכוונים לשם, רק שלנו זה לא באמת עוזר יותר מדי.

צריכים להציע לו משהו שאולי יצליח להוריד ממנו את המחשבה לעשות קופה באמירויות.
נניח 600 אלף יורו לעונה, 150 אלף יורו לאליפות, 100 אלף יורו לגביע, 150 אלף יורו שלב בתים אירופי כלשהו.
בעונה טובה הוא יכול להבטיח לעצמו פה שכר של 900 אלף יורו.
אפשר לפנק אותו גם ב-50 אלף יורו על 20 גולים ומעלה.
מענק חתימה של 500 אלף יורו והנה לפחות העונה הוא יכול להגיע לבערך 1.5 מיליון יורו.

נשמע הרבה? נשמע הזוי?
יותר טוב לחפש אח"כ זר שיעלה מיליון יורו עם שכר של 400 אלף יורו?
לא מבין את השיקולים לפעמים, אלא אם כן אני באמת לא מבין בתקציבים.

silvas אמר:
נניח 600 אלף יורו לעונה, 150 אלף יורו לאליפות, 100 אלף יורו לגביע, 150 אלף יורו שלב בתים אירופי כלשהו.
מענק חתימה של 500 אלף יורו והנה לפחות העונה הוא יכול להגיע לבערך 1.5 מיליון יורו.

נשמע הרבה? נשמע הזוי?

לא הזוי בכלל.
ולדעתי הכוונה היא להציע לו משהו בסגנון הזה

כובע קש אמר:
silvas אמר:

נשמע הרבה? נשמע הזוי?

לא הזוי בכלל.
חחחחחחחחחחחחחח נראה לך
כל הדיבורים הם סביב 550 אלף דולר לעונה

אלמקייס שסיים חוזה בהופנהיים, בדרך ללגיה ורשה.
לדעתי היינו צריכים להביא אותו.
אמנם הוא בירידה, אבל לדעתי יכול לשמש כ-8 גיבוי מהספסל. בטח בשוק ישראלים דל.

Nadav אמר:
כובע קש אמר:
silvas אמר:

נשמע הרבה? נשמע הזוי?

לא הזוי בכלל.
חחחחחחחחחחחחחח נראה לך
כל הדיבורים הם סביב 550 אלף דולר לעונה

אמרתי משהו בסגנון הזה, הכוונה לבונוסים ולמענק חתימה.
לא התכוונתי שהסכומים זהים

רק מכבי אמר:
אלמקייס שסיים חוזה בהופנהיים, בדרך ללגיה ורשה.
לדעתי היינו צריכים להביא אותו.
אמנם הוא בירידה, אבל לדעתי יכול לשמש כ-8 גיבוי מהספסל. בטח בשוק ישראלים דל.

שחקן כושל שרק בגלל שהוא גדל בגרמניה הגיע לנבחרת

silvas אמר:

נשמע הרבה? נשמע הזוי?

מניח שלא יציעו לו חוזה של 900 אלף, כדי לא ליצור פער גדול מהשכר של שאר הבכירים בקבוצה שעושים בערך מחצית מזה, אבל אני בטוח שיכוונו להתקרב לזה ושהכיוון הוא כמו שאתה אומר, הרבה מענקים שיצמצמו את הפער מההצעות שיקבל בחו״ל.

ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
חחח למה שיוותר ויעשה טובה? כל הכח בידיים שלו
זה בדיוק מה שאמרתי לפני כמה שבועות כבר. איזה סיבה יש לו לוותר על כרטיס זכייה בלוטו?

לא יודע אם הייתי בוחר לפעול ככה ובכל זאת -
הסיבה מבחינתו להסכים להצעה בהקדם תהיה אם יסבירו לו שבמידה ויהסס/יסרב, הכסף שאמור ללכת לשכר המשודרג שלו יילך לשחקן התקפה אחר שיגיע לפה כבר מראש כהכנה למקרה שיעזוב בהמשך.
במצב כזה, יהיה לו מה להפסיד - אם יוותר על ההצעה שלנו ולא ימצא הצעה מספקת מחו״ל, הוא גם לא יקבל את השדרוג שהוצע לו בשכר וגם דקות המשחק אצלנו יתחלקו עם עוד שחקנים (מה שיקשה עליו עוד יותר להרשים ולמצוא חוזה שמן בחו״ל בחלונות הבאים).
לא יביאו אף שחקן בכיר על העמדה שלו אם הוא יישאר וגם ככה הוא יושב פה על החוזה המקסימלי שהמועדון מוכן להציע.

הוא מוכן לסכן את ה100-150 אלף יורו אקסטרה שהמועדון יציע לו בשביל לחכות להצעה של פי 3-4 בכסף באמירויות.

silvas אמר:

נשמע הרבה? נשמע הזוי?
הוא בלי קשר לכסף רוצה לחיות בדובאי ומאוד נהנה שם.

ממה שפורסם בתקשורת ומהמעט ששמעתי מאנשים הוא מרוויח פה גם ככה 450-500 אלף יורו ויש לו מענק בחוזה אם הוא נשאר פה בעונה הבאה של סביבות ה250 אלף יורו.

כל מה שרשמת זה נחמד ויפה אבל בהנחה ומה שרשמתי למעלה נכון, אתה אומר שבשביל 150-200 אלף יורו על העץ במכבי חיפה בדמות בונוסים הוא יוותר על אפשרות לקבל שחרור בחינם לאמירויות כשהוא מכוון לחוזה סטייל אצילי.

עדיין לא נשמע לי הגיוני שהוא יעשה דבר כזה.

אם אני במקומו אני בכנות אומר שאני לא מעוניין לשנות את תנאי החוזה

עכשיו אחרי שקורטואה התחתן עם מישל, אפשר להביא אותו בלי שיתפוס עמדה של זר.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:
זה בדיוק מה שאמרתי לפני כמה שבועות כבר. איזה סיבה יש לו לוותר על כרטיס זכייה בלוטו?

לא יודע אם הייתי בוחר לפעול ככה ובכל זאת -
הסיבה מבחינתו להסכים להצעה בהקדם תהיה אם יסבירו לו שבמידה ויהסס/יסרב, הכסף שאמור ללכת לשכר המשודרג שלו יילך לשחקן התקפה אחר שיגיע לפה כבר מראש כהכנה למקרה שיעזוב בהמשך.
במצב כזה, יהיה לו מה להפסיד - אם יוותר על ההצעה שלנו ולא ימצא הצעה מספקת מחו״ל, הוא גם לא יקבל את השדרוג שהוצע לו בשכר וגם דקות המשחק אצלנו יתחלקו עם עוד שחקנים (מה שיקשה עליו עוד יותר להרשים ולמצוא חוזה שמן בחו״ל בחלונות הבאים).
לא יביאו אף שחקן בכיר על העמדה שלו אם הוא יישאר וגם ככה הוא יושב פה על החוזה המקסימלי שהמועדון מוכן להציע.

הוא מוכן לסכן את ה100-150 אלף יורו אקסטרה שהמועדון יציע לו בשביל לחכות להצעה של פי 3-4 בכסף באמירויות.

silvas אמר:

נשמע הרבה? נשמע הזוי?
הוא בלי קשר לכסף רוצה לחיות בדובאי ומאוד נהנה שם.

ממה שפורסם בתקשורת ומהמעט ששמעתי מאנשים הוא מרוויח פה גם ככה 450-500 אלף יורו ויש לו מענק בחוזה אם הוא נשאר פה בעונה הבאה של סביבות ה250 אלף יורו.

כל מה שרשמת זה נחמד ויפה אבל בהנחה ומה שרשמתי למעלה נכון, אתה אומר שבשביל 150-200 אלף יורו על העץ במכבי חיפה בדמות בונוסים הוא יוותר על אפשרות לקבל שחרור בחינם לאמירויות כשהוא מכוון לחוזה סטייל אצילי.

עדיין לא נשמע לי הגיוני שהוא יעשה דבר כזה.

אם אני במקומו אני בכנות אומר שאני לא מעוניין לשנות את תנאי החוזה

ברור שיחסי הכוחות לא שוויוניים. הטענה שלי היא שזה הדבר היחיד שיכול ללחוץ אותו קצת. שחקן בסדר גודל שלו אתה לא תביא, אבל אם תשקיע את הכסף של הארכת החוזה בדוידה, הוא עלול לאבד דקות כי יהיה חשוב להריץ את דוידה ליום שאחרי וזה יפגע בסיכוי שלו להשיג חוזה בחו״ל, אם כרגע הוא מתקשה לעשות את זה.

אגב, סתם מתחושה ו0 ידיעה, להערכתי בלטקסה חותם פה ביום-יומיים הקרובים

KevinDurant אמר:
שיחתום, למה מי זה בכלל? יותר מדי רעש על הצנון הזה בזמן האחרון, זיו מורגן יותר טוב

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
שיחתום, למה מי זה בכלל? יותר מדי רעש על הצנון הזה בזמן האחרון, זיו מורגן יותר טוב

הגענו למצב שמדברים פה על רז מאיר ועל איזה שוער בן 14 שחתם, ועכשיו בלטקסה זה השם הלוהט. אין משהו אחר להתעסק בו בגזרה הזו.

KevinDurant אמר:

אני עד עכשיו לא שמעתי את השם שלו בהקשר שלנו אפילו פעם אחת מלבד התקשורת חסרת המושג.

אפילו את בלטקסה הם לא מצליחים להחתים והוא בדרך לצהבת. חבורה של אימפוטנטים. וזה היה עניין של כסף מצד אוסטריה וינה כמו שאמרתי כל הדרך. שהם דורשים עליו פיצוי קטן ומכבי לא מוכנה לשלם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה