• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
נו אז מה עם כיאל בסוף חחח כמה פייק ניוז יש בחלון הזה

אתם קולטים שיצאו הדיווחים היום ואתמול באנגליה במועדון עדיין ניסו להכחיש ולהגיד שהוא מצטרף למחנה בשלישי

הגיע הזמן שאנשים יפסיקו עם האשליות כאילו אלברמן נמצא בשליטה על הסיטואציה. הוא רק מכבה שריפות (שאת חלקן הוא הדליק)

Shocking4U אמר:
אתם קולטים שיצאו הדיווחים היום ואתמול באנגליה במועדון עדיין ניסו להכחיש ולהגיד שהוא מצטרף למחנה בשלישי

הגיע הזמן שאנשים יפסיקו עם האשליות כאילו אלברמן נמצא בשליטה על הסיטואציה. הוא רק מכבה שריפות (שאת חלקן הוא הדליק)

כנראה מערך הדוברות קיבל הודעה שהוא יחתום בשלישי ולכן היו חד משמעיים וזה תפס אותם בהפתעה
כמו עם אברג'ל וכמו עם אצילי וכמו כל שאר ההפתעות הנחמדות שארגנו לנו במכבי הקיץ

Shocking4U אמר:

אליאור אמר:
אני רק אגיב לדוראנט מהנושא הקודם:
אחרי שהדיווח על בקסטר יצא, בכמה מקומות דיווחו שגורמים במועדון אמרו שבקסטר חותם במכבי חיפה השבוע. רק אחרי חצי שעה - שעה הגיעו ידיעות שלהערכת המועדון הסיכוי שיגיע נמוך. בנוסף, לא הייתה שום ידיעה לפני כן או רמז לכך שהוא לא יחתום פה. זה התפוצץ אחרי הידיעה בעיתון שפורסמה באנגליה בכלל.
ברור ששום דבר לא ודאי, אף אחד הוא לא אלוהים ולא יודע הכל. אבל על בסיס הנסיבות שידועות לנו זה נראה שאף אחד במועדון לא ידע על כך לפני.

בנושא הקודם זה מה שרשמתי. במועדון לא ידעו כלום על כל הפארסה הזו. תפסיקו לחשוב שהכל בשליטה ונעשה בשקט. היה כאן שחקן וסוכן שעבדו עלינו.
לדעתי הם הגיעו גם לארץ בידיעה ובכווננ כשאין עדיין שחרור מצ'לסי כדי שיוכלו למשוך עוד זמן, ופשוט הטעו בכוונה את המועדון שכנראה אצלנו חשבו שהוא כבר שוחרר. התנהלות חובבנית מאוד של כל העושים במלאכה.

יום לפני מכירת המנויים הודיעו על ליאור, מה יבשלו לפני היום של חשיפת החולצה אם בכלל? (26.6)

Smurk אמר:
יום לפני מכירת המנויים הודיעו על ליאור, מה יבשלו לפני היום של חשיפת החולצה אם בכלל? (26.6)

יודיעו על כיאל עם וולקאם מרגש.

אליאור אמר:
אחרי שהדיווח על בקסטר יצא, בכמה מקומות דיווחו שגורמים במועדון אמרו שבקסטר חותם במכבי חיפה השבוע. רק אחרי חצי שעה - שעה הגיעו ידיעות שלהערכת המועדון הסיכוי שיגיע נמוך. בנוסף, לא הייתה שום ידיעה לפני כן או רמז לכך שהוא לא יחתום פה. זה התפוצץ אחרי הידיעה בעיתון שפורסמה באנגליה בכלל.
ברור ששום דבר לא ודאי, אף אחד הוא לא אלוהים ולא יודע הכל. אבל על בסיס הנסיבות שידועות לנו זה נראה שאף אחד במועדון לא ידע על כך לפני.
אני לא מאמין לשום דבר שמפורסם, בלי קשר למכבי חיפה. לא בפוליטיקה ולא בשאר הקבוצות ולא בתקשורת. רק להודעות רשמיות

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
אני לא מאמין לשום דבר שמפורסם, בלי קשר למכבי חיפה. לא בפוליטיקה ולא בשאר הקבוצות ולא בתקשורת. רק להודעות רשמיות

זכותך. אני מעדיף להסיק מסקנות בסבירות גבוהה על סמך הקיים. יש דברים וידיעות שאני גם ספקן לגביהם, אבל זה לא אחד מהם.

זה יום שאין בו בארכה חברים. בדיוק חזרתי מטיול עם הכלב וציפור חירבנה לו על הראש.

מישהו זוכר על שחקן שנחת בארץ ודפק ברז לב״ש/מת״א? או שרק אצלנו הפארסות האלה קורות (פעם שלישית כבר)

מניח שקרה (למרות שלא קופץ לי) פשוט הם לא פירסמו כנראה או רצו לתקשורת עם זה שהשחקן נחת ועבר בדיקות. הרבה שחקנים נוחתים בישראל להתרשמות ובסוף לא חותמים

הרי כל העניין עם ג'וש הוא שלא חשבו שיחתימו אותו לפני מחנה האימונים.
למה שיחתום עכשיו?
אלא אם התקמצנו קודם ולא הציעו לו חוזה משודרג כמו שמגיע לו.

NOSFERATU ZODD אמר:
למה שיחתום עכשיו?
כי הם יבקשו ממש יפה

אלברמן עשה פוזות שהמועדון לא יחכה לג׳וש. לא חותם בזמן? אין בעיה, נביא שוער אנגלי יהודי במקומך. עכשיו השוער האנגלי ברח לו והוא יצטרך לרדת על הברכיים ולהתחנן לג׳וש כהן לחתום. אם ג׳וש כהן חכם הוא ממנף את זה לשדרוג משמעותי מאוד בשכר שלו.

NOSFERATU ZODD אמר:
למה שיחתום עכשיו?

נעשה רגע סדר לגבי ג'וש.

ג'וש רוצה לשחק ב-MLS.
חלון ההעברות של ה-MLS נפתח ב-יולי ונסגר באוגוסט.
הוא מאמין שהוא יכול למצוא שם קבוצה.
המועדון לא רצה לקחת את הסיכון איתו ולחכות לו, אז הלכו על אופצית בקסטר.

רק הצעה כספית גדולה יותר אולי תשכנע את ג'וש לחתום ולוותר על ''החלום האמריקאי'' (זו הזדמנות אחרונה שלו כנראה).

לכל זה תוסיפו את העובדה שאשתו לא רוצה להישאר בארץ, אלא לחזור לארה''ב, ותקבלו מצב לא פשוט בכלל.

רק מכבי אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
למה שיחתום עכשיו?

נעשה רגע סדר לגבי ג'וש.

ג'וש רוצה לשחק ב-MLS.
חלון ההעברות של ה-MLS נפתח ב-יולי ונסגר באוגוסט.
הוא מאמין שהוא יכול למצוא שם קבוצה.
המועדון לא רצה לקחת את הסיכון איתו ולחכות לו, אז הלכו על אופצית בקסטר.

רק הצעה כספית גדולה יותר אולי תשכנע את ג'וש לחתום ולוותר על ''החלום האמריקאי'' (זו הזדמנות אחרונה שלו כנראה).

לכל זה תוסיפו את העובדה שאשתו לא רוצה להישאר בארץ, אלא לחזור לארה''ב, ותקבלו מצב לא פשוט בכלל.

השאלה היא אם הציעו לו הצעה יותר גדולה או שלא רצו לשבור מסגרת תקציב וחרטות כאלה.
Money talks
שימשיכו ככה נהיה עם שריף כיוף בשער.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה