• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
אין לי כוח לקיץ הזה

וואלה אחי אתה חייב התנצלות לכל האלה שאמרת להם שהם רונן22 רק כי הם ראו מה קורה פה. "כל קיץ אתם עושים את זה" אה

Apoc אמר:
Kaka אמר:
אין לי כוח לקיץ הזה

וואלה אחי אתה חייב התנצלות לכל האלה שאמרת להם שהם רונן22 רק כי הם ראו מה קורה פה. "כל קיץ אתם עושים את זה" אה
למי אמרתי שהם רונן 22

Kaka אמר:
Apoc אמר:
Kaka אמר:
אין לי כוח לקיץ הזה

למי אמרתי שהם רונן 22

אתה תקפת פה על ימין ועל שמאל משתמשים כי הם אמרו שהקיץ הזה זוועה, אמרת לאנשים "שאין מה לדבר איתם, זה ככה כל קיץ, אני עוד זוכר את זה שאמר שגם דאבל לא יכפר" (רונן22)

תהיה בן אדם ותתנצל אחי.

Apoc אמר:
Kaka אמר:
Apoc אמר:
למי אמרתי שהם רונן 22

אתה תקפת פה על ימין ועל שמאל משתמשים כי הם אמרו שהקיץ הזה זוועה, אמרת לאנשים "שאין מה לדבר איתם, זה ככה כל קיץ, אני עוד זוכר את זה שאמר שגם דאבל לא יכפר" (רונן22)

תהיה בן אדם ותתנצל אחי.

נתתי ציטוטים של הטרול הזה. בכל מקרה יש פה כמה פסימיים כמו שוקינג למרות שהוא עדיין אח. אבל אף אחד פה לא רונן. יש כאן את גארי שהוא אחיו התאום.

וואלה עם כל הצחוקים על שוקינג וכמה שהוא פסימי עד עכשיו, הוא צדק ב99% מהדברים הקיץ.
אפילו אברג'ל שהייתי בטוח שהוא סגור ונעול פה אחרי ששם עוקב למועדון ולקורנו הוא אמר שאין סיכוי שיגיע.

אני באמת לא זוכר התפרקות כזאת של קבוצה כבר שנים. תחושה שהלך לנו קלף משוגע עם בכר והולכים עכשיו לעוד שנים של דשדוש מדכא

בא לי לבכות.
וכמובן שהקהל שלנו שותק ורץ לחדש. איפה המיליונים שיענקלה הבטיח? בדיחה

מה שמדהים זה שנתניה רוצה להיפטר ממנו (בצדק, עלה להם בהרבה שערים סתמיים), ואנחנו עוד משדרגים לו שכר והוא *דורש* מאיתנו חוזה לשנתיים.
העיקר כששחקנים אחרים (פאני) דרשו שדרוגים - לא בבית ספרנו

חחחחח דודו רץ לתת אקמול לקהל עם כתבת "מטרות" בספורט 5. לא יעזור לכם מנותקים

עוזר גם עוזר..הקהל שלנו אוכל הכל...
אם לא היו אוכלים היו יוצאים להפגין..לא מחדשים מנויים...אבל זה לא קורה ..וזה מה יש ..ממשיכים להשתין עלינו בקשת.

לא חושב שכייף כזה גרוע, ומעדיף אותו שוער ראשון על משפתי או מרציאנו, הייתי עצבני הרבה יותר אם היו מביאים זר לעמדת השוער.
הרבה פעמים ממהלכים כאלה מתגלים שחקנים גדולים שהיו מתפספסים אם לא.
ולשם שינוי יהיה לנו שוער אם משחק רגל טוב.

Hulk אמר:
לא חושב שכייף כזה גרוע, ומעדיף אותו שוער ראשון על משפתי או מרציאנו, הייתי עצבני הרבה יותר אם היו מביאים זר לעמדת השוער.

כולם מעדיפים אותו במצב הזה, אבל מביאים את ליצן לשוער ראשון

SaTla אמר:
Hulk אמר:

כולם מעדיפים אותו במצב הזה, אבל מביאים את ליצן לשוער ראשון
ניצן לא יהיה שוער ראשון צאו מהסרט ומביאים אותו כגיבוי למקרה וכיוף יהיה רע מאוד.
שוב אני לא מתרגש כמוכם כי מבחינתי אין הבדל גדול בין ניצן לבין מרציאנו לבין גרפי כולם חלשים באותה מידה.
גרפי אגב הכי מפחיד אותי אם היה בא, כי שהיה בהפועל תל אבוב הוא קרס אז אני מתאר מה ייקרה לו בסמי עם 30 אלף, ומרציאנו שוער חלש מאוד שהיה נראה רע בפיינורד בכל דקה שקיבל.

מישהו עקב אחרי כיוף ויודע להגיד איך הוא? משחק רגל? כדורי גובה? חוזקות? חולשות?

הירוקים התייחסו להחלטה לפנות לשוער ואמרו: “איתמר שוער טוב וממילא אין אופציות אחרות".

העובדה ששבועיים לפני פתיחת מוקדמות ליגת האלופות אין שוער בכיר בשער הלחיצה מעט את המערכת שמודעת לצורך הגדול במציאת חלופה מתאימה, שכן הרצון הגדול להתרכז בקשר זר שימלא את מכסת הזרים של הקבוצה. אם לא יהיו דרישות יוצאות דופן של ניצן, הוא יוזמן למשרדי מכבי חיפה על מנת לסגור את ההסכם."

זה נראה אחת לאחת הכתבות שהיו יוצאות בתקופות לוזון וכל החברה שדאגו לזיין אותנו ב10 שנים השחורות. אשכרה חזרנו באופן רשמי לתקופות הרעות. מדליפים שוב מועמדים, מרגיעים את הקהל דרך בן דור שחזר רעב מתמיד הבן זונה אחרי שבכר דאג לדכא אותו 3 שנים.

מקווה שאני אחזור להיות אדיש לקבוצה כמו שהייתי בעונה של לוזון ולא אקח ללב. ממליץ לכם אותו דבר.

כיוף באמת הולך להיות שוער ראשון פה.
כמובן שהכל יכול להשתנות, אבל זה הכיוון.

Kaka אמר:
כיוף באמת הולך להיות שוער ראשון פה.
כמובן שהכל יכול להשתנות, אבל זה הכיוון.

נגמר הסרט ש'
תסגור תבאסטה

benrey אמר:
מישהו עקב אחרי כיוף ויודע להגיד איך הוא? משחק רגל? כדורי גובה? חוזקות? חולשות?

חוזקות - 1. משחק רגל ובניית התקפה (כנראה הכי טוב בארץ בתחום); 2. אחד על אחד; 3. אתלטיות

חולשות - קריאת משחק; 2. משחק גובה; 3. פוזה ושופוני

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה