Apoc
יו״ר הבורד
Kaka אמר:אין לי כוח לקיץ הזה
וואלה אחי אתה חייב התנצלות לכל האלה שאמרת להם שהם רונן22 רק כי הם ראו מה קורה פה. "כל קיץ אתם עושים את זה" אה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:אין לי כוח לקיץ הזה
למי אמרתי שהם רונן 22Apoc אמר:Kaka אמר:אין לי כוח לקיץ הזה
וואלה אחי אתה חייב התנצלות לכל האלה שאמרת להם שהם רונן22 רק כי הם ראו מה קורה פה. "כל קיץ אתם עושים את זה" אה
Kaka אמר:למי אמרתי שהם רונן 22Apoc אמר:Kaka אמר:אין לי כוח לקיץ הזה
Apoc אמר:Kaka אמר:למי אמרתי שהם רונן 22Apoc אמר:וואלה אחי אתה חייב התנצלות לכל האלה שאמרת להם שהם רונן22 רק כי הם ראו מה קורה פה. "כל קיץ אתם עושים את זה" אה
אתה תקפת פה על ימין ועל שמאל משתמשים כי הם אמרו שהקיץ הזה זוועה, אמרת לאנשים "שאין מה לדבר איתם, זה ככה כל קיץ, אני עוד זוכר את זה שאמר שגם דאבל לא יכפר" (רונן22)
תהיה בן אדם ותתנצל אחי.
Hulk אמר:לא חושב שכייף כזה גרוע, ומעדיף אותו שוער ראשון על משפתי או מרציאנו, הייתי עצבני הרבה יותר אם היו מביאים זר לעמדת השוער.
הרבה פעמים ממהלכים כאלה מתגלים שחקנים גדולים שהיו מתפספסים אם לא.
ולשם שינוי יהיה לנו שוער אם משחק רגל טוב.
ניצן לא יהיה שוער ראשון צאו מהסרט ומביאים אותו כגיבוי למקרה וכיוף יהיה רע מאוד.SaTla אמר:Hulk אמר:לא חושב שכייף כזה גרוע, ומעדיף אותו שוער ראשון על משפתי או מרציאנו, הייתי עצבני הרבה יותר אם היו מביאים זר לעמדת השוער.
הרבה פעמים ממהלכים כאלה מתגלים שחקנים גדולים שהיו מתפספסים אם לא.
ולשם שינוי יהיה לנו שוער אם משחק רגל טוב.
כולם מעדיפים אותו במצב הזה, אבל מביאים את ליצן לשוער ראשון
Kaka אמר:כיוף באמת הולך להיות שוער ראשון פה.
כמובן שהכל יכול להשתנות, אבל זה הכיוון.
benrey אמר:מישהו עקב אחרי כיוף ויודע להגיד איך הוא? משחק רגל? כדורי גובה? חוזקות? חולשות?