• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שוער עולה אמר:
הביאו את דגו על תקן אלישע לוי/מרקו בלבול
מצפים ממנו שישיג כרטיס לאירופה, ישלב שחקנים צעירים ויכין בסיס טוב וחזק למאמן שיבוא אחריו בקיץ הבא
זה יכול להסתיים באליפות, כמו שאלישע הביא אליפויות למרות שזה לא היה בתכנון( לפחות לא האליפות הראשונה), אבל אנחנו לא הולכים להתאבד על האליפות

סלייק וברוכים הבאים לבורד חבר.

אני חושב שאתם לא בכיוון עם דגו בכלל. אלברמן מפמפם שצריך לגדל מאמנים מבית עוד מלפני שנתיים זה לא להכנה לשנה הבאה זה פילוספיה. זה יהירות, לא ויתור
מה יש לעשות בניה מחדש לשנה הבאה כשיש לך את הסגל הכי טוב בארץ בפער?? אוקיי הוא יבנה עכשיו שנה ואז יביאו צוות אימון אחר? למה לא לעשות את זה פשוט השנה עם הסגל המפלצתי שהיה?
שום הכנה ובניית תשתית ושום כלום פשוט עלה להם השתן למוח שהם הנהלה של קוסמים, והם ההצלחה של מכבי חיפה וכל דבר שהם יעשו יצליח.

nk1230 אמר:
Shocking4U אמר:
צריך להבדיל בין המקרים של אצילי לאבו פאני. אצילי קיבל הצעה שהמועדון לא יכול כלכלית להתחרות איתה והפעילו את הסעיף שלו משמע אין לך סיי בסיפור. אבו פאני קיבל הצעה כספית דומה למה שמרוויחים המשתכרים הבכירים במכבי חיפה וההונגרים לא שילמו אפילו את הסעיף שחרור שלו משמע היית יכול לסרב למכור אותו. מקרה אבו פאני חמור יותר ממקרה אצילי כי היה בבירור אפשר להשאיר אותו כאן תמורת שדרוג כספי והמועדון בחר שלא לעשות את זה.

זה סיפורים שמספרים לך בלילה בשביל שפאני יצא טוב מול האוהדים!!! ועדיין כל שנה הוא רצה לצאת..ץ כל שנה הוא חיפש איך לעבור לאירופה. אני לא מאשים אותו ואני חושב שהוא עשה החלטה טובה אם הוא חושב שהוא מתאים גם לליגות בכירות יותר כמו גרמנית וכ"ו. אבל להגיד שהיו מציאים לו 400 אלף או 500 אלף הוא היה נשאר?? אני מבטיח לך שלא!!! אם היו מציאים לו כפול מההונגרים אולי כן.

זה מצחיק שאומרים שהוא היה נשאר אם היו מציעים לו יותר אבל כשהגיעה ההצעה הוא ביקש לעזוב.

מאמן זר לא היה סופר הרבה שחקנים שדגו אמור לנסות לשלב בקבוצה
יש לנו המון צעירים עם פוטנציאל, במועדון חוששים לאבד אותם
הסגל המפלצתי של העונה שעברה נראה זוועה בחצי העונה האחרונה
הריפריש הזה הכרחי. עובדתית אורך חיים של אלופה ישראלית הוא לא יותר מ3 שנים

שוער עולה אמר:
מאמן זר לא היה סופר הרבה שחקנים שדגו אמור לנסות לשלב בקבוצה
יש לנו המון צעירים עם פוטנציאל, במועדון חוששים לאבד אותם
הסגל המפלצתי של העונה שעברה נראה זוועה בחצי העונה האחרונה
הריפריש הזה הכרחי. עובדתית אורך חיים של אלופה ישראלית הוא לא יותר מ3 שנים
וגם אף קבוצה לא זכתה באליפות והייתה בצמפיונס. התקרות זכוכית האלה קיימות וצריך לכבד אותן אבל לא לקבל אותן כעובדה מוגמרת. במיוחד לאור העובדה שבנית סגל מפלצתי שפתח פערים כל הליגה.
מסכים איתך שצריך קצת לרענן, קצת יותר לשלב שחקני בית וכו. אבל אתה מראיין מאמנים, לא הם אותך, ואתה יכול להציב את זה כתנאי שישולבו חלק מהצעירים. יכולת גם להביא אוטוריטה מקצועית רצינית וגם לשנות דיסקט. בחרו באופציה הקלה והזולה, מקווה שנופתע לטובה.

כל מי שאומר שאי אפשר לקחת אליפות רביעית ברצף גם אמר שאי אפשר לקחת אליפות בעונה של צ׳מפיונס. אפשר לחשוב עם אתה מתחרה פה שזו משימה בלתי אפשרית. הסיבה שקבוצות לא לקחו כי הן בדרך כלל בסוף התפרקו מנכסים ולא התחזקו כראוי. אז אם נמשיך בדרך שאנחנו עכשיו אז כן לא ניקח אליפות רביעית ברצף.

קשה להתחזק כשאתה כל הזמן מוגבל בזרים ויש לך שוק ישראלי גרוע ויקר.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
אני אומר שהם חותמים על שלב בתים אירופאי כלשהו ומקום 2/3

למה שהם יחתמו על דבר כזה?
יש להם עדיין סיכוי לבנות סגל טוב יותר מאשר בשתי האליפויות הראשונות של בכר.
1. שחר זה שחר והוא כבר אמר בעבר שמקום 2 זה הישג
2. כי איבדנו מלא שחקנים והם לא מוכנים להשקיע כסף המחליפים + המאמן חלש וחסר ניסיון.

1. שכששחר אמר שמקום שני זה הישג, המועדון לא היה במקום שהוא היום. המטרות של המועדון לעונה הקרובה נאמרו בגלוי כבר על ידי עובדיה.
2. זה עוד לא אמצע החלון ויביאו שחקנים, כשעם כמה חיזוקים נקודתיים יהיה לנו סגל שיכול להתמודד על אליפות. לגבי דגו, אתה צריך לזכור שהמועדון תופס את זה אחרת ממך. בעיניו, זה מינוי טוב שיכול להמשיך את רצף האליפויות. גם אם הם טועים, הם לא יחתמו על מקום 2/3 ושלב בתים אירופי.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
למה שהם יחתמו על דבר כזה?
יש להם עדיין סיכוי לבנות סגל טוב יותר מאשר בשתי האליפויות הראשונות של בכר.
2. כי איבדנו מלא שחקנים והם לא מוכנים להשקיע כסף המחליפים + המאמן חלש וחסר ניסיון.

1. שכששחר אמר שמקום שני זה הישג, המועדון לא היה במקום שהוא היום. המטרות של המועדון לעונה הקרובה נאמרו בגלוי כבר על ידי עובדיה.
2. זה עוד לא אמצע החלון ויביאו שחקנים, כשעם כמה חיזוקים נקודתיים יהיה לנו סגל שיכול להתמודד על אליפות. לגבי דגו, אתה צריך לזכור שהמועדון תופס את זה אחרת ממך. בעיניו, זה מינוי טוב שיכול להמשיך את רצף האליפויות. גם אם הם טועים, הם לא יחתמו על מקום 2/3 ושלב בתים אירופי.
בוא נראה שהם יטענו את אותו דבר אחרי שהסגל יהיה מוכן. בינתיים לא ראיתי שאף אחד יצא ועמד לתקשורת מאז המסיבת עיתונאים המביכה שלהם. אני ארצה לראות את דגו ואלברמן נותנים את הדעת על הבנייה. את יענקל’ה ואת הבובה השנייה לא מעניין אותי לשמוע על עניינים מקצועיים.

תעשו עם זה מה שאתם רוצים אבל הבן של דיא ואשתו בטורקיה כרגע.

דגו כמוני כשאני משחק מנג'ר, הוא עושה skip על כל הראיונות לתקשורת

Shocking4U אמר:
תעשו עם זה מה שאתם רוצים אבל הבן של דיא ואשתו בטורקיה כרגע.

סבב טעימות דונרים כהכנה לדיא?

רז אמיר של הצהבת מדווח שכחלק מההכנות לעזיבת דניאל פרץ, הם בונים על זאק מקאמת׳ שהוזכר פה אלף פעם כמחליף פוטנציאלי. אם הוא מגיע לשם ואנחנו עם איתמר ניצן זה מחדל ומראה שפשוט לא הסכימו לשלם פה כסף. זה יהיה עוד אחד בשורה של מחדלים של אלברמן.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

בוא נראה שהם יטענו את אותו דבר אחרי שהסגל יהיה מוכן. בינתיים לא ראיתי שאף אחד יצא ועמד לתקשורת מאז המסיבת עיתונאים המביכה שלהם. אני ארצה לראות את דגו ואלברמן נותנים את הדעת על הבנייה. את יענקל’ה ואת הבובה השנייה לא מעניין אותי לשמוע על עניינים מקצועיים.

מה, למה אתה רוצה לשמוע את דגו נותן את הדעת על הבנייה?
אפשר באותה מידה לשאול את האפסנאי, לשניהם יש את אותה השפעה על הבניה.

Shocking4U אמר:
רז אמיר של הצהבת מדווח שכחלק מההכנות לעזיבת דניאל פרץ, הם בונים על זאק מקאמת׳ שהוזכר פה אלף פעם כמחליף פוטנציאלי. אם הוא מגיע לשם ואנחנו עם איתמר ניצן זה מחדל ומראה שפשוט לא הסכימו לשלם פה כסף. זה יהיה עוד אחד בשורה של מחדלים של אלברמן.

הם כנראה בונים על גוש שיחזור והביאו את ניצן בתור שוער אימונים למחנה.
זה אותו מקמאת שכולם פה אמרו שהוא חלש שהעלו את השם שלו כאן, אז פתאום הוא כן שוער טוב? אני קצת מבולבל..

רז מאיר צפוי להמריא לבדיקות רפואיות בוואלוויק ההולנדית, שהמנהל המקצועי שלה הוא מו אלאך. בעקבות צירופו של מאור קנדיל, במכבי חיפה לא צפויים לעמוד בדרכו

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

הם כנראה בונים על גוש שיחזור והביאו את ניצן בתור שוער אימונים למחנה.
זה אותו מקמאת שכולם פה אמרו שהוא חלש שהעלו את השם שלו כאן, אז פתאום הוא כן שוער טוב? אני קצת מבולבל..

לא אמרתי מעולם שהוא חלש. שוער שמשמש כשוער MLS במשך שנים זה שוער לגיטימי למכבי חיפה. בטח שעדיף על איתמר ליצן

רק מכבי אמר:
רז מאיר צפוי להמריא לבדיקות רפואיות בוואלוויק ההולנדית, שהמנהל המקצועי שלה הוא מו אלאך. בעקבות צירופו של מאור קנדיל, במכבי חיפה לא צפויים לעמוד בדרכו
מה עם פיצוי כספי?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה