• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
כיאל כבר לא יהיה פה.
סיכם בסכנין.
אם היו רוצים אותו הוא היה פה כבר שנתיים אחורה. כל חלון הוא מתחנן לבוא לפה ולא רוצים אותו

לא מבין את הדיבור לגביו, זה כמו שתדברו עלי בהקשר של המועדון

מועדון שלא יודע להחתים אף שחקן
גם קנדיל חתם כי אף אחד לא רצה אותו

SaTla אמר:
3/4 ליגה בערך רדפה אחרי קנדיל אם לא יותר

380 א' יורו - זה המחיר של בלטקסה לטענת רז אמיר.
אם נפסיד אותו למכבי ת"א, כי חשבנו שנוכל להוריד את האוסטרים בעוד 100 אלף יורו זה פשוט מביך .

חשבתי בת"א לא רוצים את בלטקסה
אם הם רוצים אותו שיקחו

למה החלטת לעזוב?

"עזבתי כי אני בן אדם מאוד משפחתי. דיברתי עם גל אלברמן ואמרתי לו שקשה למשפחה שלי ולאשתי במיוחד. היא הייתה פה בודדה ולא יכלה לעבוד, שלא הייתי בבית היה לה קשה, המשפחה שלה הייתה רחוקה, גם עבורי ההורים והאחים היו רחוקים ממני".

עוד מישהו רוצה להגיד שהקטע של הבעיה האישית של דילן זה חרטוט?
כן @Liberman אני מדבר גם עליך..

הראיון המלא:
https://sports.walla.co.il/item/3589408

דלפ לא עצוב שבלטקסה הולך לצהבת. הייתי בעד הגעה שלו אבל בתור בלם שלישי זה די בעיתי. הוא ושון לא יכולים לשחק בקו של 2 במערך של שני בלמים בגלל רגל שמאל וגם המצב שלו לא הכי מזהיר. נקווה שימצאו פרופיל גבוה יותא

רק מכבי אמר:
למה החלטת לעזוב?

"עזבתי כי אני בן אדם מאוד משפחתי. דיברתי עם גל אלברמן ואמרתי לו שקשה למשפחה שלי ולאשתי במיוחד. היא הייתה פה בודדה ולא יכלה לעבוד, שלא הייתי בבית היה לה קשה, המשפחה שלה הייתה רחוקה, גם עבורי ההורים והאחים היו רחוקים ממני".

הראיון המלא:

רק מכבי אמר:
למה החלטת לעזוב?

הראיון המלא:

מה כבר הראיון הזה מוכיח או מחזק? השחקן אומר את מה שהוא כתב בפוסט.

KevinDurant אמר:
SaTla אמר:
3/4 ליגה בערך רדפה אחרי קנדיל אם לא יותר

וכולן קבוצות שנעות בין פלייאוף עליון לתחתון.

Shocking4U אמר:
אפילו את בלטקסה הם לא מצליחים להחתים והוא בדרך לצהבת. חבורה של אימפוטנטים. וזה היה עניין של כסף מצד אוסטריה וינה כמו שאמרתי כל הדרך. שהם דורשים עליו פיצוי קטן ומכבי לא מוכנה לשלם.

זה היה ברור שזה עניין של כסף. לא רוצים לשלם עליו וגם לא רוצים לשלם על דוידה לדעתי. מחכים שהם יבואו בחינם.

מרשים כמה טלטלות המועדון הזה עבר בחודש-חודשיים של תחילת קיץ
אלברמן חשב שיממש אופציה על זר אכזר כמו בטובינסיקה שיהיה לו פה ל10 שנים קדימה ופתאום הוא אומר לו שהוא רוצה ללכת
אלברמן חשב שאף אחד לא יקח לו את אצילי מתחת לאף ופתאום הגיעו החבר'ה האמירתים וחטפו אותו ברגע
אלברמן חשב שג'וש הולך ובקסטר יבוא במקומו ופתאום הוא חותם לו בליגה שלישית באנגליה

הגרמנים יגידו שהם ניצחו אותנו במאבק על בלטסקה.
לדעתי לא באמת היה מועמד אלינו זה סתם התקשורת עושה ממנו מלפפון חם כאילו מי הוא בכלל.
היה גם ראיון עם אמא שלו שאמרה שהם מחכים להצעה מהגרמנים ושם הוא מעדיף להיות. ככה שלא באמת היינו בתמונה

ואליאור אני הכי פסימיסט הקמת אבל קנדיל עדיף ב3 דרגות על רז.

greenguy אמר:
הגרמנים יגידו שהם ניצחו אותנו במאבק על בלטסקה.
לדעתי לא באמת היה מועמד אלינו זה סתם התקשורת עושה ממנו מלפפון חם כאילו מי הוא בכלל.
היה גם ראיון עם אמא שלו שאמרה שהם מחכים להצעה מהגרמנים ושם הוא מעדיף להיות. ככה שלא באמת היינו בתמונה

ואליאור אני הכי פסימיסט הקיץ אבל קנדיל עדיף ב3 דרגות על רז.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה