• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
אפילו את בלטקסה הם לא מצליחים להחתים והוא בדרך לצהבת. חבורה של אימפוטנטים. וזה היה עניין של כסף מצד אוסטריה וינה כמו שאמרתי כל הדרך. שהם דורשים עליו פיצוי קטן ומכבי לא מוכנה לשלם.

זה היה ברור שזה עניין של כסף. לא רוצים לשלם עליו וגם לא רוצים לשלם על דוידה לדעתי. מחכים שהם יבואו בחינם.

מרשימה מאוד בעיניי המחוייבות של המועדון הזה לא להוציא שקל

בלטקסה זו מכה עבורנו אם וכאשר ילך לגרמנים.
אין לנו מגן שמאל מחליף. ולא, גרשון ושון לא מגנים.
אנחנו רוצים לשחק 3 בלמים, אבל אין לנו באמת בלם טבעי נוסף איכותי בסגל.

והבעיה הגדולה היא האלטרנטיבה. אין מישהו בשוק שיכול למלא את התפקיד הזה.
בלטקסה היה יכול לסגור יופי את העמדה, ולתת שקט מהספסל.

עכשיו מה? להביא גם בלם וגם מגן שמאל?
בלמים ישראליים אין. תסתכלו על נבחרת ישראל. בלמים יהודיים קשה למצוא, ולך תסמוך שהוא יחתום בסוף ולא יבריז.
גם מגן שמאל זו לא עמדה שהכדורגל הישראלי משופע בה. תראו את רוי רביבו שצריך לעבור בקיץ אחד את כל נבחרות ישראל כי אין מגן אחד ראוי וכשיר.

לא יבוא בלטקסה, תקבלו את אבו חנא במקרה הטוב, או שנסתדר עם הסגל הקיים + איזה בלם שקר כלשהו שיגיע.

לא מובן איך הם מנסים לסגור את זה כל כך הרבה זמן, ובמקום להבין שהאוסטרים לא מוכנים לרדת, ולסגור אותו בכסף שהם מבקשים, יפסידו אותו ויתקעו שוב בלי אלטרנטיבה.

דילן החליט להתראיין בכל כלי תקשורת לפני שהוא עוזב סופית את הארץ: אומר דברים מעניינים.

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=441367

רק מכבי אמר:

בלמים ישראליים אין. תסתכלו על נבחרת ישראל. בלמים יהודיים קשה למצוא, ולך תסמוך שהוא יחתום בסוף ולא יבריז.
גם מגן שמאל זו לא עמדה שהכדורגל הישראלי משופע בה. תראו את רוי רביבו שצריך לעבור בקיץ אחד את כל נבחרות ישראל כי אין מגן אחד ראוי וכשיר.

לא יבוא בלטקסה, תקבלו את אבו חנא במקרה הטוב, או שנסתדר עם הסגל הקיים + איזה בלם שקר כלשהו שיגיע.

לא מובן איך הם מנסים לסגור את זה כל כך הרבה זמן, ובמקום להבין שהאוסטרים לא מוכנים לרדת, ולסגור אותו בכסף שהם מבקשים, יפסידו אותו ויתקעו שוב בלי אלטרנטיבה.

זיו מורגן מגן/בלם ויותר טוב מבלטקסה

Jerry אמר:
רק מכבי אמר:

זיו מורגן מגן/בלם ויותר טוב מבלטקסה

תרשה לי לחלוק עליך. מורגן מאוד מפוזר, לא אחראי, טכניקה שואפת לאפס, מאבד המון פעמים ריכוז במהלך משחקים. ההגנה של ק''ש איתו בשנים האחרונות קטסטרופה.
לוקח את בלטקסה בכל רגע נתון לפניו.
בלטקסה בוגר יותר, מנוסה יותר, וכבר שיחק בקבוצה גדולה בניגוד למורגן.
בלי קשר, בלטקסה יעלה הרבה פחות ממה שאיזי יסחט על מורגן.
כמעט כל השחקנים שהבאנו מק''ש לא הצליחו לעשות קפיצת מדרגה לקבוצה גדולה - שמעון אבוחצירא, עודד אלקיים, אלעד גבאי, אופיר מזרחי, אבו עביד (אחר כך אמנם הצליח. אבל בקדנציה פה היה לא טוב), מתו אוחיון, ובטח יש עוד שפרחו מזכורני כרגע.

Smurk אמר:
הלוואי שמה שהוא אמר על סק נכון

סק אמר דברים דומים בראיון בערוץ הספורט שהוא עשה בסוף העונה. ככה שאני מאמין שזה המצב.

חולה על דילן, כזה מלך וג'נטלמן.
אבידה גדולה. בתור אחד שביקר מאוד את המועדון על השחרור שלו זה מאוד מקל לדעת שזה בא ממנו

רק מכבי אמר:
למה החלטת לעזוב?

"עזבתי כי אני בן אדם מאוד משפחתי. דיברתי עם גל אלברמן ואמרתי לו שקשה למשפחה שלי ולאשתי במיוחד. היא הייתה פה בודדה ולא יכלה לעבוד, שלא הייתי בבית היה לה קשה, המשפחה שלה הייתה רחוקה, גם עבורי ההורים והאחים היו רחוקים ממני".

עוד מישהו רוצה להגיד שהקטע של הבעיה האישית של דילן זה חרטוט?
כן @Liberman אני מדבר גם עליך..

הראיון המלא:
https://sports.walla.co.il/item/3589408

הכל סבבה אחי, אני עומד על דעתי. לא יתכן שיצאה הודעה יומיים לפני תום המועדון שבו נאמר שכן הולכים על האופציה וביום האופציה אמרו לא.

יודע מה,
תן לי שם של שחקן שמכבי חיפה מימשה עליו אופציה. אני מקשיב.

Liberman אמר:
רק מכבי אמר:
למה החלטת לעזוב?

"עזבתי כי אני בן אדם מאוד משפחתי. דיברתי עם גל אלברמן ואמרתי לו שקשה למשפחה שלי ולאשתי במיוחד. היא הייתה פה בודדה ולא יכלה לעבוד, שלא הייתי בבית היה לה קשה, המשפחה שלה הייתה רחוקה, גם עבורי ההורים והאחים היו רחוקים ממני".

הראיון המלא:

הכל סבבה אחי, אני עומד על דעתי. לא יתכן שיצאה הודעה יומיים לפני תום המועדון שבו נאמר שכן הולכים על האופציה וביום האופציה אמרו לא.

יודע מה,

לא מבין איך אתה עומד על דעתך אם הוא אומר לך שהוא זה שבחר שלא להישאר, למרות שהקבוצה רצתה להשאיר אותו.
בכל מקרה, אתן לך שחקן אחד שמיממשנו עליו את האופציה - סוף פודגוראנו.

Apoc אמר:
אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
אפילו את בלטקסה הם לא מצליחים להחתים והוא בדרך לצהבת. חבורה של אימפוטנטים. וזה היה עניין של כסף מצד אוסטריה וינה כמו שאמרתי כל הדרך. שהם דורשים עליו פיצוי קטן ומכבי לא מוכנה לשלם.

זה היה ברור שזה עניין של כסף. לא רוצים לשלם עליו וגם לא רוצים לשלם על דוידה לדעתי. מחכים שהם יבואו בחינם.

מרשימה מאוד בעיניי המחוייבות של המועדון הזה לא להוציא שקל

אכן מוכיחים דבקות במדיניות.

רק מכבי אמר:
Liberman אמר:
רק מכבי אמר:
למה החלטת לעזוב?

הראיון המלא:

יודע מה,

לא מבין איך אתה עומד על דעתך אם הוא אומר לך שהוא זה שבחר שלא להישאר, למרות שהקבוצה רצתה להשאיר אותו.

לא מדבר על שחקן ב200 אלף יורו בוא נהיה רציניים רגע

את דילן זה משרת להגיד שהוא זה שרצה לעזוב ורצו להשאיר אותו, כמו כל עובד שעוזב מקום עבודה. אני גם לא מבין משהו - הוא עדיין בארץ, לא? אם הוא עדיין פה, אז למה הוא נשאר כאן אם לא טוב להם?

בלעדי: ג'וש כהן מחכה לראות אם אטלנטה יונייטד מה-MLS תפנה אליו, לאחר שהמועדון שוקל להחליף את בראד גוזאן בן ה-38 שנראה לא טוב כבר תקופה ואמש ספג רביעייה מניו יורק

במידה ואטלנטה לא תצרף את ג'וש, השוער עשוי לקבל את ההצעה של מכבי חיפה ולהישאר כפי שפרסמנו.

הסלב.

Liberman אמר:
רק מכבי אמר:
Liberman אמר:

יודע מה,

כמה פעמים מכבי חיפה הביאה שחקן עם אופציה שהיא "רצינית"?
מעבר לדילן

greenguy אמר:
הגרמנים יגידו שהם ניצחו אותנו במאבק על בלטסקה.
לדעתי לא באמת היה מועמד אלינו זה סתם התקשורת עושה ממנו מלפפון חם כאילו מי הוא בכלל.
היה גם ראיון עם אמא שלו שאמרה שהם מחכים להצעה מהגרמנים ושם הוא מעדיף להיות. ככה שלא באמת היינו בתמונה

ואליאור אני הכי פסימיסט הקמת אבל קנדיל עדיף ב3 דרגות על רז.

אין לי בעיה עם ההחתמה של קנדיל, אבל זה לא מה שישדרג אותנו. זו החתמה של שחקן משלים בסך הכל. איפה הרכש המשמעותי הקיץ? מחר יוצאים למחנה האימונים ולא הגיע אף שחקן משמעותי.

רק מכבי אמר:
Liberman אמר:
רק מכבי אמר:

כמה פעמים מכבי חיפה הביאה שחקן עם אופציה שהיא "רצינית"?
מעבר לדילן

תבין שיש אנשים שלא מאמינים לכל מה שאומרים בתקשורת כי מבינים שיכולים להיות אינטרסים מאחורי זה. גם לשחקן וגם למועדון. זכותך להאמין להם, אבל אל תחשוב שזה כזה נחרץ אם הוא אומר משהו, ואל תעשה מאיתנו מטומטמים אם אנחנו לא חושבים כמוך.

אחרי שבשבוע שעבר פאני טען שעוד כסף היה משאיר אותו, דילן טוען שהוא זה שביקש לעזוב ושהמועדון רצה שימשיך. מעניין כמה אוהדים הפכו את דעותיהם בנוגע למידה שבה צריך להאמין לשחקן שעזב, לעומת למועדון.

ברק.י אמר:
אחרי שבשבוע שעבר פאני טען שעוד כסף היה משאיר אותו, דילן טוען שהוא זה שביקש לעזוב ושהמועדון רצה שימשיך. מעניין כמה אוהדים הפכו את דעותיהם בנוגע למידה שבה צריך להאמין לשחקן שעזב, לעומת למועדון.

בכנות אני לא חושב שאפשר לגזור מסקנה חד משמעית מפה או מפה. אולי התבטאתי ממרמור לפני כמה ימים בקשר לפאני, אבל אם אני חושב על זה בצורה קרה, אז אני מאמין שהוא פשוט רצה לצאת לאירופה והבעיה העיקרית לא הייתה כסף, אבל היה אפשר לעשות יותר כדי להשאיר אותו ולהציע לו הרבה יותר. לא בטוח בכלל שזה היה עוזר.
עם דילן אני חושב שהמועדון לא רצה לממש אחרי שאצילי עזב. חודשים שמענו שיממשו ובסוף משהו השתנה. לא שמענו קודם לכן את הגרסה שאשתו של דילן לא רצתה להישאר פה וזה שעכשיו הוא מתראיין ואומר את זה, ושהוא כתב זה בפוסט קודם - רק מחזק את התחושה שלי שזו לא אמת.
זו דעתי לפחות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה