אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אחרי שבשבוע שעבר פאני טען שעוד כסף היה משאיר אותו, דילן טוען שהוא זה שביקש לעזוב ושהמועדון רצה שימשיך. מעניין כמה אוהדים הפכו את דעותיהם בנוגע למידה שבה צריך להאמין לשחקן שעזב, לעומת למועדון.
בכנות אני לא חושב שאפשר לגזור מסקנה חד משמעית מפה או מפה. אולי התבטאתי ממרמור לפני כמה ימים בקשר לפאני, אבל אם אני חושב על זה בצורה קרה, אז אני מאמין שהוא פשוט רצה לצאת לאירופה והבעיה העיקרית לא הייתה כסף, אבל היה אפשר לעשות יותר כדי להשאיר אותו ולהציע לו הרבה יותר. לא בטוח בכלל שזה היה עוזר.
עם דילן אני חושב שהמועדון לא רצה לממש אחרי שאצילי עזב. חודשים שמענו שיממשו ובסוף משהו השתנה. לא שמענו קודם לכן את הגרסה שאשתו של דילן לא רצתה להישאר פה וזה שעכשיו הוא מתראיין ואומר את זה, ושהוא כתב זה בפוסט קודם - רק מחזק את התחושה שלי שזו לא אמת.
זו דעתי לפחות.
בכנות, אני נוטה להסכים איתך שבשני המקרים האמת היא איפה שהוא באמצע.
אני חושב שפאני לא היה נשאר ודחף לצאת לחו"ל ויהי מה (כמו בכל קיץ) ומנגד, שהמועדון לא היה מוכן להפוך עולמות עבורו.
אני מאמין שהציעו לו חוזה גבוה, אבל לא מבין המשתכרים הבכירים, גם מתוך חשיבה לקדם את ג'אבר וגם כי נמאס להם מהעיסוק העודף בו.
לגבי דילן, אני מאמין שהמועדון ידע על המצב המשפחתי, אבל חשב לממש את האופציה בכל זאת.
כשהגיעה העסקה עם אצילי ונהיה כאב ראש למועדון, דילן פשוט חסך להם את הדילמה.
כך או כך, מה שכתבתי לא נבע משיפוטיות בכלל.
אני פשוט חושב שבפן הפסיכולוגי, זו דוגמא מדהימה ונוכחת להטיית האישוש ובפן הסוציולוגי, זה מדגים עד כמה התקשורת מכתיבה לנו מה נכון לחשוב.
בסופו של דבר, אנחנו כקהל נמצאים בתקופה של המון חוסר וודאות וכל אוהד נאחז במה שמעגן את המציאות עבורו, כמו שהוא מבין אותה.
חלק מאמינים שהמועדון לא מתפקד והחשיבה הזו מתודלקת על ידי הראיון של פאני ותכניות הרדיו המקומיות וחלק מאמינים שנצא מהבוץ ומאמינים לדילן ולכתבות הרגעה של אתרי התקשורת הגדולים.