התחושה שלי שכמו במקרה סק ודילן כל השמות שנזרקים עכשיו לא יגיעו. כשיגיע שחקן זה יצא בכל האתרים בו זמנית וזה יהיה תדרוך של המועדון
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אני חייב להגיד שזה גומר אותי שאמרו שהכסף ילך לשחקנים אבל הם מתקמצנים להוציא 300 פיצוי לאוסטריה וינה על בלטקסה. זה באמת השיא
Shocking4U אמר:אני חייב להגיד שזה גומר אותי שאמרו שהכסף ילך לשחקנים אבל הם מתקמצנים להוציא 300 פיצוי לאוסטריה וינה על בלטקסה. זה באמת השיא
בהתחשב בזה שאתה מחפש מגן שמאל מחליף אז בלטקסה עדיף כי הוא סוגר לך את שתי האופציות, גם מגן מחליף וגם בלם מחליף.The real Tsepo אמר:אם לא הולכים על איזה יהודי, מעדיף להחזיר את עופרי על בלטקסה. למרות איך שעופרי היה נראה בסוף הקדנציה שלו, בפיק שלו הוא היה שתי רמות מעל הפיק של בלטקסה ואולי בשינויים הנוכחיים יחזור לעצמו. הוא בהשאלה עד סוף 23 אבל אולי אפשר להחזיר אותו בקונסטלציה מסויימת
SaTla אמר:תהיו חיוביים, לפחות בזמן הקרוב לא יהיה הרכב כזה
![]()
SaTla אמר:תהיו חיוביים, לפחות בזמן הקרוב לא יהיה הרכב כזה
![]()
למי אכפת לעזאזלShocking4U אמר:לפי וואן פיינגולד היה בפגישה עם יענקאל וסיכמו שהוא יצא למחנה וכשיחזרו ידונו על חוזה חדש אבל בארץ הוא ישחק רק במכבי. כלומר מה שידענו שאף קבוצה אחרת לא תוכל כנראה להחתים אותו ולכן אם הוא יעזוב הוא פשוט יצא לחו״ל.
The real Tsepo אמר:אני מתחיל את קמפיין "יוחזר עופרי במקום בלטקסה"
מוזמנים להצטרף
Shocking4U אמר:לפי וואן פיינגולד היה בפגישה עם יענקאל וסיכמו שהוא יצא למחנה וכשיחזרו ידונו על חוזה חדש אבל בארץ הוא ישחק רק במכבי. כלומר מה שידענו שאף קבוצה אחרת לא תוכל כנראה להחתים אותו ולכן אם הוא יעזוב הוא פשוט יצא לחו״ל.
לדעתי הוא פשוט יעזוב לחו״ל. הסוכן שלו מסוגל למצוא לו קבוצה. אחרי שנה יחזור לישראל וזה יבטל את הצורך בדמי השבחה גבוהים. הרבה שחקנים עושים את זה במיוחד כאלה שיוצאים ממכבי פ״׳תJudokan אמר:Shocking4U אמר:לפי וואן פיינגולד היה בפגישה עם יענקאל וסיכמו שהוא יצא למחנה וכשיחזרו ידונו על חוזה חדש אבל בארץ הוא ישחק רק במכבי. כלומר מה שידענו שאף קבוצה אחרת לא תוכל כנראה להחתים אותו ולכן אם הוא יעזוב הוא פשוט יצא לחו״ל.
בדיחה. אפשר כבר לראות בדיוק מה יקרה - ידחפו אותו לשחק בכוח, כדי למכור שהוא נשאר כמגן לעונה הקרובה אחרי שהוא "הבריק" במחנה לפי השופרות.
או לחלופין - ישחק בכוח, ואז יעשה ויברח בסוף המחנה.
Shocking4U אמר:לדעתי הוא פשוט יעזוב לחו״ל. הסוכן שלו מסוגל למצוא לו קבוצה. אחרי שנה יחזור לישראל וזה יבטל את הצורך בדמי השבחה גבוהים. הרבה שחקנים עושים את זה במיוחד כאלה שיוצאים ממכבי פ״׳תJudokan אמר:Shocking4U אמר:לפי וואן פיינגולד היה בפגישה עם יענקאל וסיכמו שהוא יצא למחנה וכשיחזרו ידונו על חוזה חדש אבל בארץ הוא ישחק רק במכבי. כלומר מה שידענו שאף קבוצה אחרת לא תוכל כנראה להחתים אותו ולכן אם הוא יעזוב הוא פשוט יצא לחו״ל.
בדיחה. אפשר כבר לראות בדיוק מה יקרה - ידחפו אותו לשחק בכוח, כדי למכור שהוא נשאר כמגן לעונה הקרובה אחרי שהוא "הבריק" במחנה לפי השופרות.
או לחלופין - ישחק בכוח, ואז יעשה ויברח בסוף המחנה.