The real Tsepo
תנו לו את הסרט
Liberman אמר:הם ניסו להשלים
פשוט קיבלו פאנצ׳רים על כל שחקן שרצו להביא
הם מכרו את המנויים שלהם. אין דחיפות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:הם ניסו להשלים
The real Tsepo אמר:Liberman אמר:הם ניסו להשלים
Rmc אמר:The real Tsepo אמר:Liberman אמר:הם ניסו להשלים
שאני אבין, יש פה מישהו שבאמת חשב שמכירת המנויים לא תהיה 100% גם אם לא היה נוחת כאן אף שחקן רכש?
מזכיר לי את ההודעות פה שחשבו שרפאלוב היה החתמה לחידוש מנויים.
Rmc אמר:The real Tsepo אמר:Liberman אמר:הם ניסו להשלים
שאני אבין, יש פה מישהו שבאמת חשב שמכירת המנויים לא תהיה 100% גם אם לא היה נוחת כאן אף שחקן רכש?
לגופו של עניין זה היה חצי ציני כמובן, אני לא חושב שיש קשר ישיר בין הדברים.Rmc אמר:The real Tsepo אמר:Liberman אמר:הם ניסו להשלים
שוער עולה אמר:אנחנו היום מועדון מקצועי ומסודר.
יש מנהל מקצועי, יש תוכניות עבודה. גם אם תהיה עונה אחת לא טובה, זה לא סוף העולם. יש על מי לסמוך. הפאניקה מיותרת
+1שוער עולה אמר:אנחנו היום מועדון מקצועי ומסודר.
יש מנהל מקצועי, יש תוכניות עבודה. גם אם תהיה עונה אחת לא טובה, זה לא סוף העולם. יש על מי לסמוך. הפאניקה מיותרת
שוער עולה אמר:אנחנו היום מועדון מקצועי ומסודר.
שנה לפני זה יצאנו בסביבות אותם תאריכים וכל הסגל היה סגור למחנה. סטריין, דהן, דינדה, שהר וכו׳כובע קש אמר:בשנה שעברה יצאנו למחנה אימון ב6.7, העונה אנחנו יוצאים שבוע לפני בגלל הסיבוב הראשון של המוקדמות.
אמנם זה רק שבוע אבל יכול להיות שיש לזה השפעה על זה שהסגל לא מוכן למחנה אימון.
ואתה תראה שהוא יצא צודק גם בזה.כובע קש אמר:Shocking4U אמר:בן דור מאוד אמין בקיץ הנוכחי. אומר את זה בצער אבל עד כה ההוא פגע בכל מה שאמר פחות או יותר.רק מכבי אמר:"אלא אם כן יהיו התפתחויות בימים הקרובים".
תמיד משאיר לעצמו פתח.
הוא גם אמר באופן נחרץ שניצן מגיע כשוער ראשון
Shocking4U אמר:שנה לפני זה יצאנו בסביבות אותם תאריכים וכל הסגל היה סגור למחנה. סטריין, דהן, דינדה, שהר וכו׳כובע קש אמר:בשנה שעברה יצאנו למחנה אימון ב6.7, העונה אנחנו יוצאים שבוע לפני בגלל הסיבוב הראשון של המוקדמות.
אמנם זה רק שבוע אבל יכול להיות שיש לזה השפעה על זה שהסגל לא מוכן למחנה אימון.
Shocking4U אמר:הקצבים זה כבר עניין שיותר גדול ממני או ממך. מדובר ב2 מהאנשים השפלים ביותר שידעה האנושות מימייה. זוג אחים שקם כל בוקר עם 2 מטרות: להמליך את זהבי למלכות השערים ולהרוס את מכבי חיפה.