• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בוא נראה אם הסבלנות משתלמת ובאמת ינחת פה מפלץ או שבתם יענקל’ה ערבב את כולנו עם ״נשקיע מליונים״. אני באמת חושב שאם לא נוחת פה מישהו איכותי צריך לעשות רעש זה לא יכול לעבור בשתיקה. אבל עד אז נצטרך לראות את מי יביאו,אין סיכוי שלא מביאים מישהו

The real Tsepo אמר:
Liberman אמר:
הם ניסו להשלים
פשוט קיבלו פאנצ׳רים על כל שחקן שרצו להביא

הם מכרו את המנויים שלהם. אין דחיפות

שאני אבין, יש פה מישהו שבאמת חשב שמכירת המנויים לא תהיה 100% גם אם לא היה נוחת כאן אף שחקן רכש?

מזכיר לי את ההודעות פה שחשבו שרפאלוב היה החתמה לחידוש מנויים.

Rmc אמר:
The real Tsepo אמר:
Liberman אמר:
הם ניסו להשלים

שאני אבין, יש פה מישהו שבאמת חשב שמכירת המנויים לא תהיה 100% גם אם לא היה נוחת כאן אף שחקן רכש?

זאת מחשבה מנותקת לחלוטין.

עדכוני סלב כי אתם אוהבים:

1) הפועל ת''א פנתה למכבי חיפה (וב''ש) במטרה שירכשו את לאיוס וישאילו בחזרה להפועל ת''א, ע''מ לעזור תקציבית למועדון.
2) אנטוורפן הודיעה לפרנק בויה שהוא לא בתוכניות, ועליו לחפש קבוצה. מכבי חיפה תבדוק האם הוא מעוניין להגיע לארץ.

הוא גדול.

Rmc אמר:
The real Tsepo אמר:
Liberman אמר:
הם ניסו להשלים

פה קבור הכלב
גם אם יעלו עם הנוער יהיו 21,500 מנויים
הקהל מצביע ברגליים

אל תתבלבלו אם הקבוצה תחזור לימים שחורים הקהל יצביע ברגליים
רואים את זה בכל מועדון בארץ. השנה הזאת פשוט הראתה לכולנו את הפוטנציאל של המועדון. הכל תלוי בהם

Rmc אמר:
The real Tsepo אמר:
Liberman אמר:
הם ניסו להשלים

לגופו של עניין זה היה חצי ציני כמובן, אני לא חושב שיש קשר ישיר בין הדברים.
יחד עם זאת אני חושב שצריך להיות מנותקים כדי לא להבין שיש החלטות של המועדון או לפחות בהילות להחלטות/הכרזות מתוך רצון לריצוי הקהל.
רפאלוב לא היה משנה את מספר המנויים שהיה מקסימלי כך או כך אבל הטיימינג של ההכרזה לא מקרי, מיד אחרי עזיבת אצילי ולפני מכירת מנויים, לא בשביל למכור מנויים אלא לייצר באז חיובי.
אותו דבר חגיגות אליפות שהכרזת על מינוי דגו. החתמת ניצן והארכת חוזה של קורנו. כן יש דברים מקצועיים או טיימינג של דברים מקצועיים שלגמרי נגזרים מהלך הרוח.

אנחנו היום מועדון מקצועי ומסודר.
יש מנהל מקצועי, יש תוכניות עבודה. גם אם תהיה עונה אחת לא טובה, זה לא סוף העולם. יש על מי לסמוך. הפאניקה מיותרת

שוער עולה אמר:
יש מנהל מקצועי, יש תוכניות עבודה. גם אם תהיה עונה אחת לא טובה, זה לא סוף העולם. יש על מי לסמוך. הפאניקה מיותרת

זה ממש עוד לא הוכח. היה לך ברק בכר, מבחינתי אין לי מושג אם המועדון מספיק רעב מקצועי ומסודר בלעדיו. לפי מה שקרה עד עכשיו זה לא נראה טוב.
הפאניקה מוצדקת לחלוטין ועדיין צריך להיות אופטימיים ולנסות להיות סבלניים.

שוער עולה אמר:
+1
מעבר לזה אין מנהל מקצועי שלא טעה או היה לו חלון ההעברות חלש, לי ברור שגם עם העונה לא תהיה הצלחה אלברמן ידע להפיק את הלקחים הנדרשים.
ועם כל הביקורת על הסכומים שאנחנו משלמים וגם אני מבקר את המועדון עלזה, זה די קרוב לגרמנים והרבה מעל שאר הקבוצות.

בכר לא היה נשאר פה 3 שנים אם המועדון לא היה מספיק רעב
אלברמן בנה את הסגל ,שחר הביא את הכסף. ובכר אימן.
זה לא עניין של רעב אלא של הכרה במציאות
השוק הישראלי מת ואתה עם 5 זרים

אנשים לא מבינים שבכר לוקח פה כל פעם אליפויות בסייקל של 3 שנים בהם הוא מחתים את רוב הישראלים הבכירים, ואז השחקנים האלו עוזבים/מזדקנים ויש וואקום בשוק והוא קורס.
הסיכוי היחיד להתגבר על זה מלבד שימור הסגל ולפעמים זה גם לא אפשרי, זה להתחיל לשתף שחקני בית/פוטנציאליים מבחוץ, בכר לא מאמין בזה ולכן לא רואה אותו מצליח כאן בעונה ה4.

שוער עולה אמר:

כן, מקום 2 זה הישג עונתי

כובע קש אמר:
בשנה שעברה יצאנו למחנה אימון ב6.7, העונה אנחנו יוצאים שבוע לפני בגלל הסיבוב הראשון של המוקדמות.
אמנם זה רק שבוע אבל יכול להיות שיש לזה השפעה על זה שהסגל לא מוכן למחנה אימון.
שנה לפני זה יצאנו בסביבות אותם תאריכים וכל הסגל היה סגור למחנה. סטריין, דהן, דינדה, שהר וכו׳

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
"אלא אם כן יהיו התפתחויות בימים הקרובים".

תמיד משאיר לעצמו פתח.
בן דור מאוד אמין בקיץ הנוכחי. אומר את זה בצער אבל עד כה ההוא פגע בכל מה שאמר פחות או יותר.

הוא גם אמר באופן נחרץ שניצן מגיע כשוער ראשון
ואתה תראה שהוא יצא צודק גם בזה.

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
בשנה שעברה יצאנו למחנה אימון ב6.7, העונה אנחנו יוצאים שבוע לפני בגלל הסיבוב הראשון של המוקדמות.
אמנם זה רק שבוע אבל יכול להיות שיש לזה השפעה על זה שהסגל לא מוכן למחנה אימון.
שנה לפני זה יצאנו בסביבות אותם תאריכים וכל הסגל היה סגור למחנה. סטריין, דהן, דינדה, שהר וכו׳

איפה אתה אני מחפש אותך מהבוקר
קצב מפרק את המועדון ואתה שותק?!?!
ערן זהבי מקבלת את האליפות בצלחת עם עזיבתו של רז מאיר, פשוט חרפה.

הקצבים זה כבר עניין שיותר גדול ממני או ממך. מדובר ב2 מהאנשים השפלים ביותר שידעה האנושות מימייה. זוג אחים שקם כל בוקר עם 2 מטרות: להמליך את זהבי למלכות השערים ולהרוס את מכבי חיפה.

העזיבה של רז משמעותית בעיקר במובן שצוות הcall of duty של סונדגרן ושון גולדברג נחלש משמעותית

Shocking4U אמר:
הקצבים זה כבר עניין שיותר גדול ממני או ממך. מדובר ב2 מהאנשים השפלים ביותר שידעה האנושות מימייה. זוג אחים שקם כל בוקר עם 2 מטרות: להמליך את זהבי למלכות השערים ולהרוס את מכבי חיפה.

חח תפסיק לדבר שטויות בחייך

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה