ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אנחנו עוד לא באמצע החלון וכבר מיציתי את סאגת דיא סבע.
Nirgreen אמר:The real Tsepo אמר:אנחנו רחוקים מספר מהלכים מדוייקים מנפילת האיכות אולי הכי גדולה של אלופה בהיסטוריה. שאפו.
איזה איכות הייתה פה?
The real Tsepo אמר:Nirgreen אמר:The real Tsepo אמר:אנחנו רחוקים מספר מהלכים מדוייקים מנפילת האיכות אולי הכי גדולה של אלופה בהיסטוריה. שאפו.
איזה איכות הייתה פה?
שנה שעברה הייתה את הקבוצה הכי איכותיות שאני זוכר שלא נופלת לדעתי מ2002-2003. חוץ מ93-94 מתקשה לחשוב על כמות כזו של שחקנים ברמה הכי גבוהה שיש
לגמריחזיזוש אמר:שיתחפף סבע
אם הוא ככ נואש ללכת אפילו בשביל להתקע באנקרה לא צריך שיהיה פה
שום דבר לא יצא אף פעם משחקן על שעושה טובה שהוא פה
הקהל כבר דוחף יותר מהמועדון את הנרטיב של ״להריץ את הצעירים בהרכב״Hulk אמר:עם מאבדים את סבע אז נגמר הסיפור לעונה הזאת, וצריך לעשות הרבה רעש על זה מכיוון הקהל.
לתת לו איזה חוזה ומענקים שהוא רוצה רק שישאר, יענקל’ה אמר שישקיע את הכסף בשחקנים עכשיו זה המבחן שלו.
אנחנו מתחננים כי הוא התקווה היחידה שלנו להבקיע גולים העונה, חוץ ממנו אני לא רואה מישהו אחרJerry אמר:לגמריחזיזוש אמר:שיתחפף סבע
נשבר מזה שמתחננים לגמד הנובוריש, אגב גם זה סמל לכישלון של אלברמן, שאנחנו תלויים בנקניק הזה שאפילו לא היה בטופ 5 בחשיבות לקבוצה מינואר עד סוף העונה
בעולם מתוקן היו מזמן משחררים את פיירו ושרי אבל לא עושים את זה כי לא נעים
במצב מתוקן אתה מביא את רפא כמחליף של שרי, מחליף זר לאצילי, וקשר אחורי זר במקום פיירו. אני ארחיק לכת ואגיד גם שדניאל מיותר בעיניי אבל אם זה בינו ובין שרי אני מעדיף את דניאלSaTla אמר:אנחנו מתחננים כי הוא התקווה היחידה שלנו להבקיע גולים העונה, חוץ ממנו אני לא רואה מישהו אחרJerry אמר:לגמריחזיזוש אמר:שיתחפף סבע
נשבר מזה שמתחננים לגמד הנובוריש, אגב גם זה סמל לכישלון של אלברמן, שאנחנו תלויים בנקניק הזה שאפילו לא היה בטופ 5 בחשיבות לקבוצה מינואר עד סוף העונה
Jerry אמר:לגמריחזיזוש אמר:שיתחפף סבע
SaTla אמר:אנחנו מתחננים כי הוא התקווה היחידה שלנו להבקיע גולים העונה, חוץ ממנו אני לא רואה מישהו אחרJerry אמר:לגמריחזיזוש אמר:שיתחפף סבע
שוער עולה אמר:מכבי חיפה לא תקום או תיפול על ה3-4 הצעירים שיהיו בסגל בעונה הקרובה. מספיק לגנוב דעת
תפסיק לגנוב דעת. כולם יודעים שאלברמן בא לעשות קטע מסריח לג'וש ולהראות לו מאיפה משתין הדג כשהוא הביא לו דדליין קצר ואם הוא לא עומד בו אז הוא מנחית את בקסטר מוקדם מאוד בחלון. במקום זה הוא נשאר עם הניצן ביד והפסיד את הכל. הוא עשה את זה גם עם ניקיטה וזה יחסית עבד עם דין, הפעם כישלון חרוץ, ככה זה כשמהמרים על כל הקופהJudokan אמר:Jerry אמר:לגמריחזיזוש אמר:שיתחפף סבע
העיקר שלג'וש שהכי לא בזין שלו להיות פה, אתה אומר שצריך לרדת מהעץ וללכת להתחנן.
מי צריך שחקנים שעושים טובה שהם פה כמו פאני, ג'וש וסבע? עדיף את ניצן, זרגרי, נאור וסוף פודגראנו