• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אלברמן במו ידיו הורס את הקיץ הכי כושל של קבוצה אלופה

אי הגעת לורן אברגיל
אי הגעת נייתן בקסטר
עזיבה של פאני אצילי וסבע בדרך
שלא נדבר על מינוי דגו שדחף במו ידיו

Nirgreen אמר:
The real Tsepo אמר:
אנחנו רחוקים מספר מהלכים מדוייקים מנפילת האיכות אולי הכי גדולה של אלופה בהיסטוריה. שאפו.

איזה איכות הייתה פה?

שנה שעברה הייתה את הקבוצה הכי איכותיות שאני זוכר שלא נופלת לדעתי מ2002-2003. חוץ מ93-94 מתקשה לחשוב על כמות כזו של שחקנים ברמה הכי גבוהה שיש

מדהים איך תוך חודש הורידו את הסטנדרטים של מכבי חיפה לאפס.

מאמן שלא עשה כלום בקריירה במקום המאמן הישראלי הטוב בכל הזמנים

שוער שאם היה מגיע להפועל ת״א האוהדים שלהם היו מתחרפנים במקום השוער הכי יציב בליגה ב4 עונות האחרונות

ובקרוב איזה דוידה שקר כזה במקום דיא סבע.

ככה הורסים סגל וקבוצה.

אני כהר מזמן הכנתי את עצמי לזה שדיא עוזב. נתפלל ששיבלי וחלאילי עילוי

The real Tsepo אמר:
Nirgreen אמר:
The real Tsepo אמר:
אנחנו רחוקים מספר מהלכים מדוייקים מנפילת האיכות אולי הכי גדולה של אלופה בהיסטוריה. שאפו.

איזה איכות הייתה פה?

שנה שעברה הייתה את הקבוצה הכי איכותיות שאני זוכר שלא נופלת לדעתי מ2002-2003. חוץ מ93-94 מתקשה לחשוב על כמות כזו של שחקנים ברמה הכי גבוהה שיש

רק אצילי פאני וסבע מי עוד?

עם מאבדים את סבע אז נגמר הסיפור לעונה הזאת, וצריך לעשות הרבה רעש על זה מכיוון הקהל.
לתת לו איזה חוזה ומענקים שהוא רוצה רק שישאר, יענקל’ה אמר שישקיע את הכסף בשחקנים עכשיו זה המבחן שלו.

שיתחפף סבע
אם הוא ככ נואש ללכת אפילו בשביל להתקע באנקרה לא צריך שיהיה פה
שום דבר לא יצא אף פעם משחקן על שעושה טובה שהוא פה

לדבר על ''המחליף של אצילי'' היה נכון אם היינו נשארים עם אותו סגל, מאמן ושיטת המשחק ורק אצילי היה עוזב
פה יש המון שינויים. מאמן חדש, שחקנים חדשים. שיטות משחק אחרות. הנכל מתערבב מחדש. לא מחפשים מחליף לאצילי. זה לא טניס

אולי תעיפו כבר את פיירו ותביאו זר שישחק בכנף?

חזיזוש אמר:
שיתחפף סבע
לגמרי
נשבר מזה שמתחננים לגמד הנובוריש, אגב גם זה סמל לכישלון של אלברמן, שאנחנו תלויים בנקניק הזה שאפילו לא היה בטופ 5 בחשיבות לקבוצה מינואר עד סוף העונה
בעולם מתוקן היו מזמן משחררים את פיירו ושרי אבל לא עושים את זה כי לא נעים

Hulk אמר:
עם מאבדים את סבע אז נגמר הסיפור לעונה הזאת, וצריך לעשות הרבה רעש על זה מכיוון הקהל.
לתת לו איזה חוזה ומענקים שהוא רוצה רק שישאר, יענקל’ה אמר שישקיע את הכסף בשחקנים עכשיו זה המבחן שלו.
הקהל כבר דוחף יותר מהמועדון את הנרטיב של ״להריץ את הצעירים בהרכב״

הקהל כמובן גם יתהפך וידרוש ראשים אחרי 2 תוצאות תיקו עם אותם צעירים

Jerry אמר:
חזיזוש אמר:
שיתחפף סבע
לגמרי
נשבר מזה שמתחננים לגמד הנובוריש, אגב גם זה סמל לכישלון של אלברמן, שאנחנו תלויים בנקניק הזה שאפילו לא היה בטופ 5 בחשיבות לקבוצה מינואר עד סוף העונה
אנחנו מתחננים כי הוא התקווה היחידה שלנו להבקיע גולים העונה, חוץ ממנו אני לא רואה מישהו אחר

SaTla אמר:
Jerry אמר:
חזיזוש אמר:
שיתחפף סבע
לגמרי
אנחנו מתחננים כי הוא התקווה היחידה שלנו להבקיע גולים העונה, חוץ ממנו אני לא רואה מישהו אחר
במצב מתוקן אתה מביא את רפא כמחליף של שרי, מחליף זר לאצילי, וקשר אחורי זר במקום פיירו. אני ארחיק לכת ואגיד גם שדניאל מיותר בעיניי אבל אם זה בינו ובין שרי אני מעדיף את דניאל

מכבי חיפה לא תקום או תיפול על ה3-4 הצעירים שיהיו בסגל בעונה הקרובה. מספיק לגנוב דעת

Jerry אמר:
חזיזוש אמר:
שיתחפף סבע
לגמרי

העיקר שלג'וש שהכי לא בזין שלו להיות פה, אתה אומר שצריך לרדת מהעץ וללכת להתחנן.
מי צריך שחקנים שעושים טובה שהם פה כמו פאני, ג'וש וסבע? עדיף את ניצן, זרגרי, נאור וסוף פודגראנו

SaTla אמר:
Jerry אמר:
חזיזוש אמר:
שיתחפף סבע
לגמרי

כמה גולים הוא הבקיע שאתה יוצא בהצהרה כזאת?
השחקן שונא להיות פה, מה יש לעשות? שיעוף

שוער עולה אמר:
מכבי חיפה לא תקום או תיפול על ה3-4 הצעירים שיהיו בסגל בעונה הקרובה. מספיק לגנוב דעת

מכבי חיפה תיפול על הקמצנות וחוסר המעוף בהבאת תחליפים הולמים לכוכבים שעזבו. היא תיפול כי היא מתחילה לקדם את הנרטיב של חלאילי ושיבלי כמחליפים לסבע.

Judokan אמר:
Jerry אמר:
חזיזוש אמר:
שיתחפף סבע
לגמרי

העיקר שלג'וש שהכי לא בזין שלו להיות פה, אתה אומר שצריך לרדת מהעץ וללכת להתחנן.
מי צריך שחקנים שעושים טובה שהם פה כמו פאני, ג'וש וסבע? עדיף את ניצן, זרגרי, נאור וסוף פודגראנו
תפסיק לגנוב דעת. כולם יודעים שאלברמן בא לעשות קטע מסריח לג'וש ולהראות לו מאיפה משתין הדג כשהוא הביא לו דדליין קצר ואם הוא לא עומד בו אז הוא מנחית את בקסטר מוקדם מאוד בחלון. במקום זה הוא נשאר עם הניצן ביד והפסיד את הכל. הוא עשה את זה גם עם ניקיטה וזה יחסית עבד עם דין, הפעם כישלון חרוץ, ככה זה כשמהמרים על כל הקופה
פאני היה נשאר אם היה מקבל הצעה ראויה, במקום זה היינו ג'נטלמנים ונתנו לו להתקדם כי למה מי זה אבו פאני. היה גם צריך להוריד מהאגו ולהביא את כיאל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה