• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:
יש שחקן טוב שכן הצלחנו להשאיר הקיץ למרות שזה היה כרוך בקושי מסוים כמו הוצאה כלכלית? או שנכשלנו בכל החזיתות? ג'וש, אצילי, פאני, סבע.

אתה לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים ושומע רק על מה שכן קורה. אף אחד לא יספר לך אם קורנו שקל לעזוב, לצורך העניין.
קורנו פחות משמעותי מכל השמות האלה כי על זר שהולך אפשר להביא זר. ישראלים אתה לא יכול להביא

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:
יש שחקן טוב שכן הצלחנו להשאיר הקיץ למרות שזה היה כרוך בקושי מסוים כמו הוצאה כלכלית? או שנכשלנו בכל החזיתות? ג'וש, אצילי, פאני, סבע.

אתה לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים ושומע רק על מה שכן קורה. אף אחד לא יספר לך אם קורנו שקל לעזוב, לצורך העניין.

הצלחה מסחררת שרק רוב הכוכבים עוזבים ולא כולם, ורק הישראלים. כולי גאווה.

הייתה שאלה - עניתי. אפשר להיכנס להשוואות ולדון אם זה מספק או לא, אבל זה לא נוגע למהות התגובה שלי.

אז כן, במקום קורנו אפשר להביא זר, אבל אתה לא יודע אם גם לג׳אבר או חזיזה היו הצעות. זה להמשיך לדון שמשהו שאנחנו חושבים שקורה או לא קורה, אבל אנחנו לא נדע.

וכן, להשאיר חלק מהכוכבים זו לא הצלחה מסחררת, אבל זה גם לא ״נכשלנו בכל החזיתות״. זה לא הופך אותי למרוצה מהקיץ הזה, אבל אני משתדל לראות גם את הדברים האלו.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
קורנו פחות משמעותי מכל השמות האלה כי על זר שהולך אפשר להביא זר. ישראלים אתה לא יכול להביא

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:

הייתה שאלה - עניתי. אפשר להיכנס להשוואות ולדון אם זה מספק או לא, אבל זה לא נוגע למהות התגובה שלי.

אז כן, במקום קורנו אפשר להביא זר, אבל אתה לא יודע אם גם לג׳אבר או חזיזה היו הצעות. זה להמשיך לדון שמשהו שאנחנו חושבים שקורה או לא קורה, אבל אנחנו לא נדע.

וכן, להשאיר חלק מהכוכבים זו לא הצלחה מסחררת, אבל זה גם לא ״נכשלנו בכל החזיתות״. זה לא הופך אותי למרוצה מהקיץ הזה, אבל אני משתדל לראות גם את הדברים האלו.
אחי אם הם מאבדים את גם את חזיזה וג׳אבר אפשר גם לסגור את המועדון וזהו. זה שהם פירקו רק חצי קבוצה ולא איבדו את כל הסגל זה לא עומד לזכותם.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:

אחי אם הם מאבדים את גם את חזיזה וג׳אבר אפשר גם לסגור את המועדון וזהו. זה שהם פירקו רק חצי קבוצה ולא איבדו את כל הסגל זה לא עומד לזכותם.

ברור שזה עומד לזכותם אם השאירו פה שחקנים שרצו לעזוב, גם אם זה לא מספק.

מבצע בג׳נין. עכשיו באמת לא ירצו להגיע לפה זרים.

בכרמל מודעים לצורך הגדול להביא את הקשר הסנגלי לאמין דיאק. כמו כן, מודעים גם הצורך לצרף מגן שמאלי בנוסף לפייר קורנו,

מדהים איך שהם מודעים להכל אבל עדיין לא עושים כלום. אה ושכחתי את החלק בכתבה בוואן שבה נאמר שסבע אחלה שחקן אבל תהיה לו הצעה הוא עוזב.

אולי מכבי חיפה צריכה להתחיל קמפיין להעלאת המודעות לצורך להביא שחקני רכש. נראה שהם ממש בקטע של מודעות.

עד מתי שוקינג ימשיך לקרוא כתבות ויתייחס אליהם כאילו מכבי חיפה הוציאה אותם.

Kaka אמר:
בן דור זה הכי קרוב שיש למכבי חיפה מוציאה משהו. זה פה השופר של דודו

וכשיוכח אחרת? איפה הקשר? איפה המגן?

אתה אגב אמרת תחילת שבוע הבא. איפה הם?

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:

איפה הם? אמרו לי יגיע קשר, אז זה לא הם אלא הוא.
נראה מה יהיה במהלך השבוע. הכיוון חיובי.

בנוגע לבן דור, מי מתייחס בכלל לכתבות של הדביל הזה. עיתונאי מביך וחסר מוח. בתוכניות הפלייאוף הוא מספר שסבע משדר לכל השחקנים שהוא נשאר אבל אז בכתבות רושם שסבע שומר את הקלפים קרוב לחזה ולא חושף לאן מועדות פניו. עיתונאי שפת גוף ולא עיתונאי ספורט. הפכת את בן דור לדובר המועדון שזה כבר מצחיק.

בן דור באמת הזיה, כל פעם שאני קורא משהו שלו או שומע אותו מדבר אני לא מאמין שנותנים לו במה בכלל

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:

בנוגע לבן דור, מי מתייחס בכלל לכתבות של הדביל הזה. עיתונאי מביך וחסר מוח. בתוכניות הפלייאוף הוא מספר שסבע משדר לכל השחקנים שהוא נשאר אבל אז בכתבות רושם שסבע שומר את הקלפים קרוב לחזה ולא חושף לאן מועדות פניו. עיתונאי שפת גוף ולא עיתונאי ספורט. הפכת את בן דור לדובר המועדון שזה כבר מצחיק.

זה עוד כלום. אתמול בצהריים הוא אמר שאיתמר ניצן יהיה חביב הקהל והפתעת העונה והוא ניתח את זה לפי השפת גוף שלו במשחק אימון נגד הרומנים.

בן דור כפרשן הוא חסר מושג ואידיוט מפגר. זה לא שולל את זה שלדעתי יש לו מקורות טובים בקבוצה והוא הראשון בקיץ לפרסם על דברים עובדתית. הוא גם שופר של הקצבים אז מה שהם רוצים שיהיה בחוץ הוא אומר.

נקווה שאתה צודק לגבי הקשר. אם לא יגיע אחד השבוע זה גם כבר לא יהיה רלוונטי לסיבוב הבא באירופה. לפחות מקבלים את פיירו בחזרה.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

זה עוד כלום. אתמול בצהריים הוא אמר שאיתמר ניצן יהיה חביב הקהל והפתעת העונה והוא ניתח את זה לפי השפת גוף שלו במשחק אימון נגד הרומנים.

בן דור כפרשן הוא חסר מושג ואידיוט מפגר. זה לא שולל את זה שלדעתי יש לו מקורות טובים בקבוצה והוא הראשון בקיץ לפרסם על דברים עובדתית. הוא גם שופר של הקצבים אז מה שהם רוצים שיהיה בחוץ הוא אומר.

נקווה שאתה צודק לגבי הקשר. אם לא יגיע אחד השבוע זה גם כבר לא יהיה רלוונטי לסיבוב הבא באירופה. לפחות מקבלים את פיירו בחזרה.

יש לו מקורות כמו לכל אחד מהתחום שלו, אבל גם אצלו המקורות לא יודעים מה קורה באמת בקבוצה. זה אנשים שעובדים במועדון ושומעים דברים מסביב. אם באמת היה לו מקור חזק הוא לא היה מפספס דברים כמו עם שוראנוב ובקסטר.

אי אפשר להאשים אותו שהוא פיספס עם בקסטר כי המועדון פספס עם בקסטר. אתה מצפה ממנו לדעת יותר טוב ממה שהמועדון בעצמו יודע מה קורה?

Shocking4U אמר:
אי אפשר להאשים אותו שהוא פיספס עם בקסטר כי המועדון פספס עם בקסטר. אתה מצפה ממנו לדעת יותר טוב ממה שהמועדון בעצמו יודע מה קורה?

הוא לא ידע בכלל שבקסטר סגר בקבוצה והגיע לארץ. אותו דבר גם לגבי שוראנוב. גם עכשיו הוא לא יודע שמתנהל מו"מ עם קשרים אחוריים.

צריך להבדיל בין מה שבן דור יודע לבין מה שהוא מוציא החוצה ובנוסף צריך לדעת להבחין מתי זו כתבת קליק ומתי מדובר בפרסום רציני.

הוא אמנם דביל רציני עם רצת משכל נמוכה, אבל להגיד שאין לו מקור במערכת זה די מצחיק.

אני לא מצליח להבין איך האתרים ממשיכים להוציא כתבות בעניין סבע ואיך אנחנו ממשיכים לאכול את זה כמו כלום.
זה לא שאלה של פסימיות אופטימיות,
יקבל הצעה שתהיה טובה לו - ילך
לא יקבל- לא ילך
כרגע מבחן המציאות מראה שלא קיבל הצעה, זה יכול להתשנות כל רגע. מה הקשר לפסימיות ואופטימיות אני מתחרפן מזה.

Liberman אמר:
צריך להבדיל בין מה שבן דור יודע לבין מה שהוא מוציא החוצה ובנוסף צריך לדעת להבחין מתי זו כתבת קליק ומתי מדובר בפרסום רציני.

הוא אמנם דביל רציני עם רצת משכל נמוכה, אבל להגיד שאין לו מקור במערכת זה די מצחיק.

אף אחד לא אמר שאין לו מקור.

Shocking4U אמר:
מבצע בג׳נין. עכשיו באמת לא ירצו להגיע לפה זרים.

זה בסדר, ממילא הם לא יכולים להגיע כי כוח קפלן חוסמים את נתבג.

לראשונה אנחנו מוזכרים בהקשר של גיל כהן. אמנם זה בכתבה של הייחצן של ג׳קי באשדוד טוכמן אבל הלוואי שיגיע. לא רואה איך הוא מגיע לביתר אלא אם כן בעסקה מפוקפקת עם אברמוב כי אין להם כסף לשלם עליו.

מעניין כמה ג'קי ידרוש
להערכתי עד לפני תחילת הטורניר הזה יכלנו להביא אותו גם ב1.2 מיליון יורו גג

Apoc אמר:
מעניין כמה ג'קי ידרוש
להערכתי עד לפני תחילת הטורניר הזה יכלנו להביא אותו גם ב1.2 מיליון יורו גג
1.8 ומעלה. בכל מקרה חוץ מאיתנו והצהבת אין אף אחד שיכול לשלם. אני מאוד בעד גיל כהן.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה