Shocking4U אמר:קורנו פחות משמעותי מכל השמות האלה כי על זר שהולך אפשר להביא זר. ישראלים אתה לא יכול להביאברק.י אמר:אליאור אמר:יש שחקן טוב שכן הצלחנו להשאיר הקיץ למרות שזה היה כרוך בקושי מסוים כמו הוצאה כלכלית? או שנכשלנו בכל החזיתות? ג'וש, אצילי, פאני, סבע.
אתה לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים ושומע רק על מה שכן קורה. אף אחד לא יספר לך אם קורנו שקל לעזוב, לצורך העניין.
אליאור אמר:ברק.י אמר:אליאור אמר:יש שחקן טוב שכן הצלחנו להשאיר הקיץ למרות שזה היה כרוך בקושי מסוים כמו הוצאה כלכלית? או שנכשלנו בכל החזיתות? ג'וש, אצילי, פאני, סבע.
אתה לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים ושומע רק על מה שכן קורה. אף אחד לא יספר לך אם קורנו שקל לעזוב, לצורך העניין.
הצלחה מסחררת שרק רוב הכוכבים עוזבים ולא כולם, ורק הישראלים. כולי גאווה.
הייתה שאלה - עניתי. אפשר להיכנס להשוואות ולדון אם זה מספק או לא, אבל זה לא נוגע למהות התגובה שלי.
אז כן, במקום קורנו אפשר להביא זר, אבל אתה לא יודע אם גם לג׳אבר או חזיזה היו הצעות. זה להמשיך לדון שמשהו שאנחנו חושבים שקורה או לא קורה, אבל אנחנו לא נדע.
וכן, להשאיר חלק מהכוכבים זו לא הצלחה מסחררת, אבל זה גם לא ״נכשלנו בכל החזיתות״. זה לא הופך אותי למרוצה מהקיץ הזה, אבל אני משתדל לראות גם את הדברים האלו.