• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
אם הוא חותם זה רכש טוב, מבלי להכיר אותו.
ליגה טורקית טובה פי 8 משלנו.

בכל מקרה,
עושה רושם שקורנו הולך לחגוג העונה ולעבור על האיסור המרכזי בג׳ונגל יחד עם פיירו, דמיאק, סק, צ׳יבוטה ואפילו יחסי עובד מעביד עם מסאי דגו.
חד משמעית, ליגה טובה מאוד הטורקית. גם הבלגית

חברים אם דיאק מגיע זה הרכש הכי מרשים בכדורגל הישראלי מזה המון זמן, שחקן מטורף מליגה הרבה יותר טובה, הלוואי ויקרה

Jerry אמר:
חברים אם דיאק מגיע זה הרכש הכי מרשים בכדורגל הישראלי מזה המון זמן, שחקן מטורף מליגה הרבה יותר טובה, הלוואי ויקרה

פירסום בלעדי שלך אני חשבתי התמונה היא סתם שלחתי חבר להטריל את בן דור לגבי השחקן בסוף הוא אומר לחבר תודה על הסקופ בדקתי מול המעודון ואכן יש מגעים איתו

אני חושב שאתם קצת מפריזים באיכות שלו עם כל הכבוד ולדעתי זה שוב עדיין מוקדם.

אגב אני חושב שגיל כהן שחקן יותר טוב מבלטקסה וגם עם פוטנציאל גבוה יותר, אני מקווה שאחד מהם יגיע בסוף

גיל כהן לא קצת נמוך מדי לבלם?
איך הוא מבחינה טכנית? שיחק מגן פעם?

הסנגלי נראה רכש טוב. שחקן בעלייה מהליגה הטורקית בשנה האחרונה, אי אפשר לבקש יותר.

KevinDurant אמר:

אגב אני חושב שגיל כהן שחקן יותר טוב מבלטקסה וגם עם פוטנציאל גבוה יותר, אני מקווה שאחד מהם יגיע בסוף
אני כל עונה שעברה חפרתי על כהן, הוא שחקן מצוין, ליד בלם זר הוא יכול להיות ממש טוב, הבעיה שהוא מזכיר את גולדברג בכמעט הכל חוץ מזה שגולדברג יותר פיזי. הוא לא מגן שמאלי אל תדברו עליו לשם זה לא רציני
לגבי דיאק אין הפרזה, אל תסתכל על מה שהוא עשה לפני שנתיים ושלוש כי זה לא מעניין אצל שחקנים אפריקאיים שכמעט תמיד מתחילים מאוחר יותר משחקנים אירופאיים. יש לו פוטנציאל אדיר ואם זה היה רכש של קבוצת אמצע טבלה מצרפת/גרמניה אף אחד לא היה מניד עפעף בטורקיה, מחזיקים ממנו בטירוף

David אמר:
Jerry אמר:

פירסום בלעדי שלך אני חשבתי התמונה היא סתם שלחתי חבר להטריל את בן דור לגבי השחקן בסוף הוא אומר לחבר תודה על הסקופ בדקתי מול המעודון ואכן יש מגעים איתו
גם אחרי הקטטה בטרנר כיכבתי עם סקופים על העונשים, התחלתי לדבר עם האנשים הנכונים :lol:

KevinDurant אמר:

לפעמים צריך להמר ושחקן שבמגמת עלייה 3 שנים פלוס גיל צעיר זה שווה תהשקעה גם במידה ונפלת

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:

אני כל עונה שעברה חפרתי על כהן, הוא שחקן מצוין, ליד בלם זר הוא יכול להיות ממש טוב, הבעיה שהוא מזכיר את גולדברג בכמעט הכל חוץ מזה שגולדברג יותר פיזי. הוא לא מגן שמאלי אל תדברו עליו לשם זה לא רציני

David אמר:
Jerry אמר:

גם אחרי הקטטה בטרנר כיכבתי עם סקופים על העונשים, התחלתי לדבר עם האנשים הנכונים :lol:

אם הוא לא יכול לשחק מגן אני לא רואה טעם להביא אותו. אנחנו צריכים מגן שמאל ובלם ימין מחליף אם דהן עוזב.

David אמר:
KevinDurant אמר:

לפעמים צריך להמר ושחקן שבמגמת עלייה 3 שנים פלוס גיל צעיר זה שווה תהשקעה גם במידה ונפלת

כל רכש הוא הימור בסופו של דבר. במיוחד כשמשקיעים הרבה כסף. עדיף כמו שאתה אומר להמר על שחקן במגמת עלייה.

אז חשבתם שחלאילי יחליף את אצילי
תחשבו שוב

Apoc אמר:
אז חשבתם שחלאילי יחליף את אצילי
תחשבו שוב

המצב מעולה, אם חשבנו שהכנסנו בשנה 35 מיליון יורו, תחשבו שוב.
זה כבר 36.
איזה בומבה של שחקן נביא בסכום הזה.

גמרו אותי בימים האחרונים, לפחות 5 פושים שונים על התעניינות בחלוץ מכבי חיפה בסוף מדברים על חלאיילי, ספיר רזון ונחמני. עד מתי פיירו

איך אנשים לוקחים ברצינות מה שבן דור כותב?
אתמול הוא אומר לקניאס, מה אתה אומר על הקשר שפרסמתי (לא יודע אפילו את השם שלו) הוא שווה 2 מיליון יורו נכון?
רק לידע, הבן אדם בחיים לא ראה אותו בחיים משחק ולא יודע מה הרזומה שלו בכלל.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1675818586428801026
מה יא בני זוונות
גם אותו לוקחים לנו

לא זוכר כזו כמות מחדלים וליצנות בתקופה כזו קצרה. בדיחה עצובה

מה חשבת שלא יקחו
הרגע שמו לו סעיף של שקל וחצי

לא צריך את סבע יש את ענאן ושיבלי > קונים את ענאן
לא יודע אם זה מצחיק או עצוב

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה