ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מה זה נראה ככה? אתה סתם שומע שמועות מבחוץ ולא יודע מה קורה בפועלאליאור אמר:הורג אותי שהקיץ שלנו נראה ככה ועדיין יש פה אנשים שבטוחים שהמועדון בשליטה והכל מתוכנן ויש שחקנים שהוא מחזיק למקרה ו-. בינתיים נראה שזה בדיוק הפוך ומי שמחזיק את המועדון בביצים אלה גם השחקנים שנמצאים בתוכו (לפחות לעת כתיבת שורות אלה) וגם השחקנים שהוא ניסה להביא.
ברק.י אמר:לא מבין למה יש צורך לפרש פה דברים שנאמרים לאיזה שהוא קיצון. המועדון יכול גם לעשות צעדים בשוק וגם לא להיות בשליטה או ״עם ידו על העליונה״ במו״מים. המועדון יכול להיות בשליטה בעסקה אחת ושלא יהיה לו שום כוח באחרת. הדברים הם לא שחור ולבן.
אני נוטה להאמין שלמועדון יש תכנית מגירה, טובה או גרועה, למקרה שסבע יעזוב. זו סיטואציה אפשרית שידועה לכולם, לכל הפחות, מאז שאצילי עזב. ולשם ההבהרה - אני לא יודע אם תכנית המגירה היא שחרור של פיירו ורכישה של זר, רכישת דוידה או שילוב חלאיילי בסגל, אבל זו לא תהיה שליפה של הרגע, כמו עם ניצן, כמובן, כל עוד תכנית המגירה לא תקרוס גם היא.
מה שמקשה על תכניות מגירה ודברים כאלה זה ענייני ישראלים/זרים.Judokan אמר:ברק.י אמר:לא מבין למה יש צורך לפרש פה דברים שנאמרים לאיזה שהוא קיצון. המועדון יכול גם לעשות צעדים בשוק וגם לא להיות בשליטה או ״עם ידו על העליונה״ במו״מים. המועדון יכול להיות בשליטה בעסקה אחת ושלא יהיה לו שום כוח באחרת. הדברים הם לא שחור ולבן.
אני נוטה להאמין שלמועדון יש תכנית מגירה, טובה או גרועה, למקרה שסבע יעזוב. זו סיטואציה אפשרית שידועה לכולם, לכל הפחות, מאז שאצילי עזב. ולשם ההבהרה - אני לא יודע אם תכנית המגירה היא שחרור של פיירו ורכישה של זר, רכישת דוידה או שילוב חלאיילי בסגל, אבל זו לא תהיה שליפה של הרגע, כמו עם ניצן, כמובן, כל עוד תכנית המגירה לא תקרוס גם היא.
אם למועדון הייתה תוכנית מגירה לעזיבה של סבע, היו יכולים לממש אותה כשאצילי עזב ולא עשו את זה. כל הקיץ בינתיים מלמד שאין לנו תוכניות מגירה אמיתיות, ועוד יותר מזה שהמועדון לא מתנהל בשיטה של לדבר עם שחקן ב' למקרה שלא יסתדר עם א'.
לכן אברג'ל היה האופציה היחידה לקישור ומרגע שלא נחת (למרות שזו הייתה אפשרות סבירה לחלוטין) נשארנו בלי שחקנים לקישור, ולא דיברו עם אף אחד במקביל לבקסטר ככה שלא היה מענה אפשרי לעזיבה שלו חוץ מכיבוי שריפה.
אז נשמע לי מאוד לא אמין שמועדון שזו הייתה ההתנהלות שלו כל הקיץ פתאום יתכנן תוכניות מעמיקות למקרה ש ולמקרה שהמקרה הראשון לא יעבוד. את הקשר הזר לא מצליחים להחתים, אז מתעסקים בקיצוני למקרה שאולי סבע יעזוב?
Gutti אמר:אני לא יודע אפילו למה אני מקשיב לניסן. חתיכת הזייה
חשבון עם 400 עוקבים לא יודע כמה זה אמין. נראה כמו סתם אוהד של הקבוצה. ציוץ מעל זה הוא מדבר על תיאו וולקוט שהולך לחתום ברדינג בכללרק מכבי אמר:https://twitter.com/1910danberi/status/1676234741492613126?t=p12VLGb_Yt_l1WZrBfHhqQ&s=19
Apoc אמר:Gutti אמר:אני לא יודע אפילו למה אני מקשיב לניסן. חתיכת הזייה
בן אדם מוזר ברמות קשות שנע בין שופרות מוחלטת לבין איבוד עשתונות מעצבים, לפעמים הלוך ושוב באותו משפט
Shocking4U אמר:חשבון עם 400 עוקבים לא יודע כמה זה אמין. נראה כמו סתם אוהד של הקבוצה. ציוץ מעל זה הוא מדבר על תיאו וולקוט שהולך לחתום ברדינג בכללרק מכבי אמר:https://twitter.com/1910danberi/status/1676234741492613126?t=p12VLGb_Yt_l1WZrBfHhqQ&s=19
רק מכבי אמר:*ציוץ על סבע*
ברור נו ועוד דיווחים מטורקיהApoc אמר:רק מכבי אמר:*ציוץ על סבע*
לא שאני חושב שזה לא יקרה אבל צריך לקחת בחשבון שזה אותו בן אדם שטען אתמול שמתנהל מו"מ בינינו לבין הקבוצה הזאת מאנקרה על או 3 מיליון יורו על דיאק או סכום יותר קטן פלוס דיא סבע, כאילו לא הבינו שיש לו סעיף שחרור לטורקיה. אז זה דיי עמוד חובבני.
The real Tsepo אמר:המועדון עכשיו הוציא הודעת סיכום על היום במחנה אימון שהיא אחד לאחד מה שבן דור כתב בכתבת סרק שלו.
מגוחך וקורע