• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
"נטו כסף" זאת סיסמא יפה, גם על אצילי אפשר להגיד שזה "נטו כסף".
בפועל המועדון לא ישלם לשחקן מעל 500 שזאת התקרת שכר ונניח והיו פורצים אותה ומשלמים 600 (או אפילו 800) עדיין השכר נמוך משמעותית מהשכר שהם יקבלו בטורקיה/אמיריות (במקרה של אצילי).

אל תדאגו. היום מנצחים את הקבוצה מהליגה השנייה במשחק אימון ויגידו לנו שיש לנו בומבה של קבוצה. קשר אחורי זר? זרגרי מככב מה הלחץ.

לגמרי נטו עניין של כסף
מציעים לו מעל ומעבר. מה לעשות ש600 אלף יורו לא מספקים אותו? זכותו כמובן אבל להגיד שלא ניסינו להשאיר אותו?
אני אישית לא יהחלטתי אם אני רוצה שהוא ישאר
יש לנו לדעתי פקק גדול בעמדה שלו
הייתי מעדיף אותו על שרי או רפאלוב אבל שלושתם ביחד בקבוצה אחת זה נראה לי יותר מדי
הם 3 שחקנים מאוד דומים

העיסוק הבלתי פוסק בסבע רק מסתיר כמה אלברמן נכשל עם זה שאין עדיין קשר אחורי. לא מאשים אותך אבל [mention]kaka[/mention] אמרו לך השבוע והנה עוד שבוע עובר ולא מגיע.

שוער עולה אמר:
לגמרי נטו עניין של כסף
מציעים לו מעל ומעבר. מה לעשות ש600 אלף יורו לא מספקים אותו? זכותו כמובן אבל להגיד שלא ניסינו להשאיר אותו?
אני אישית לא יהחלטתי אם אני רוצה שהוא ישאר
יש לנו לדעתי פקק גדול בעמדה שלו
הייתי מעדיף אותו על שרי או רפאלוב אבל שלושתם ביחד בקבוצה אחת זה נראה לי יותר מדי
הם 3 שחקנים מאוד דומים
הוא הרבה יותר ורסטילי מהם. יכול לשחק כנף ימין, שמאל וכחלוץ שני. בלי קשר שהוא פי כמה יותר גולר מהם.

יענקל’ה לא הציע לשחקן בן 30 חוזה ל5 שנים ב600 אלף יורו. אני מוכן להתערב על זה עם מי שרוצה.

הביאו את רפאלוב כי הניחו שסיכוי טוב שסבע יעזוב וניסו לגדר את הקבוצה מבחינת שחקנים שיכולים להביא מספרים.
עם ישחררו את פיירו ויביאו שחקן כנף/10ֶפרוספקט סטייל דיאק אחיה עם זה בשלום אבל על מי אני עובד? יביאו את לאיוס ויחרטטו שסומכים על הצעירים.

Shocking4U אמר:
יענקל’ה לא הציע לשחקן בן 30 חוזה ל5 שנים ב600 אלף יורו. אני מוכן להתערב על זה עם מי שרוצה.

ועם כן זה טמטום, תן לו חוזה גדול יותר פד עונה לשנתיים שלוש או מענק חתימה שמן, אל תתקע איתו בגיל 34 עם חוזה כזה.

Shocking4U אמר:
העיסוק הבלתי פוסק בסבע רק מסתיר כמה אלברמן נכשל עם זה שאין עדיין קשר אחורי. לא מאשים אותך אבל @kaka אמרו לך השבוע והנה עוד שבוע עובר ולא מגיע.
נשארו כמה ימים עד סוף השבוע הזה.
אם לא יגיע אני אדע ששוב חירטטו את המקורבים.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

ועם כן זה טמטום, תן לו חוזה גדול יותר פד עונה לשנתיים שלוש או מענק חתימה שמן, אל תתקע איתו בגיל 34 עם חוזה כזה.
מסכים. תן לו חוזה יותר גבוה דרך בונוסים ומענק חתימה ל3 שנים. תשאיר לו אפילו את הסעיף יציאה אבל רק מהעונה הבאה ועד תאריך מאוד מוקדם בחלון ככה שתוכל להתכונן לזה מספיק זמן מראש

המתווה שלי:

650 אלף שכר ל4 עונות (לא כולל מענק אליפות ומענק אירופה)
500 אלף יורו מענק חתימה
כל עונה שהוא נשאר מעבר זה 100 אלף יורו מענק נאמנות
סעיף יציאה עד ה1 ליולי רק בחלונות קיץ של 2 מיליון

הוא חותם לדעתי.

Shocking4U אמר:
המתווה שלי:

500 אלף יורו מענק חתימה

הוא חותם לדעתי.

חשיבה מחוץ לקופסא? לא במכבי חיפה

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

מסכים. תן לו חוזה יותר גבוה דרך בונוסים ומענק חתימה ל3 שנים. תשאיר לו אפילו את הסעיף יציאה אבל רק מהעונה הבאה ועד תאריך מאוד מוקדם בחלון ככה שתוכל להתכונן לזה מספיק זמן מראש
אמת, רשמתי את הרעיון עם הסעיף לעונה הבאה בעמוד הקודם,אבל הם בחיים לא יחשבו מחוץ לקופסה הם רק יודעים לתת סעיפי שחרור מצחיקים לכוכבים כי מתקמצנים על 50 אלף יורו.

Shocking4U אמר:
המתווה שלי:

500 אלף יורו מענק חתימה

הוא חותם לדעתי.
שמישהו יקח אותי לתווך בין 2 הצדדים ואני משיג עסקה.

תהיו בטוחים בדבר אחד: אם ההצעה הזאת דלפה אז זה אומר שהיא כבר לא רלוונטית. או שהיא לא הוצעה מעולם או שהיא כבר נדחתה ולכן עכשיו הודלפה כאקט של ״תראו לפחות ניסינו״

יש להם עוד יומיים בערך של זמן איכות עם סבע באוסטריה. שינצלו אותו.

לא תשכנעו אותי שסבע רוצה להישאר בישראל. הוא מת לעוף מפה. הוא מחפש את המחייה בסביבה ערבית. ועוד לקחו לו את החבר הכי טוב שלו פה(פאני).

600-700. זה אותו דבר, וזה עדיין פערים עצומים לעומת הטורקים שאתה לא יכול באמת להתמודד.

הוא משחק בנו ומשתמש בנו. לא תשכנעו אותי אחרת.

גם אני לא רואה סיכוי שסבע נשאר.
היה ברור שהוא מנסה למצוא קבוצה בטורקיה או באמירויות ורק לא להישאר כאן.
תכלס, בטורקיה הליגה יותר איכותית וגם יותר כסף, אני יכול להבין אותו.
מצד שני בשנה שעברה הוא ברח משם, אז לא ברור למה הוא חוזר לטורקיה.
בכל מקרה, לדעתי, הלך.

silvas אמר:
גם אני לא רואה סיכוי שסבע נשאר.
היה ברור שהוא מנסה למצוא קבוצה בטורקיה או באמירויות ורק לא להישאר כאן.
תכלס, בטורקיה הליגה יותר איכותית וגם יותר כסף, אני יכול להבין אותו.
מצד שני בשנה שעברה הוא ברח משם, אז לא ברור למה הוא חוזר לטורקיה.
בכל מקרה, לדעתי, הלך.

היעד. עכשיו מדובר על אנקרה, לפני כן הוא היה בסיבאספור שזה כמו ריינה ותל אביב לצורך העניין.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה