ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא הרבה יותר ורסטילי מהם. יכול לשחק כנף ימין, שמאל וכחלוץ שני. בלי קשר שהוא פי כמה יותר גולר מהם.שוער עולה אמר:לגמרי נטו עניין של כסף
מציעים לו מעל ומעבר. מה לעשות ש600 אלף יורו לא מספקים אותו? זכותו כמובן אבל להגיד שלא ניסינו להשאיר אותו?
אני אישית לא יהחלטתי אם אני רוצה שהוא ישאר
יש לנו לדעתי פקק גדול בעמדה שלו
הייתי מעדיף אותו על שרי או רפאלוב אבל שלושתם ביחד בקבוצה אחת זה נראה לי יותר מדי
הם 3 שחקנים מאוד דומים
Shocking4U אמר:יענקל’ה לא הציע לשחקן בן 30 חוזה ל5 שנים ב600 אלף יורו. אני מוכן להתערב על זה עם מי שרוצה.
נשארו כמה ימים עד סוף השבוע הזה.Shocking4U אמר:העיסוק הבלתי פוסק בסבע רק מסתיר כמה אלברמן נכשל עם זה שאין עדיין קשר אחורי. לא מאשים אותך אבל @kaka אמרו לך השבוע והנה עוד שבוע עובר ולא מגיע.
מסכים. תן לו חוזה יותר גבוה דרך בונוסים ומענק חתימה ל3 שנים. תשאיר לו אפילו את הסעיף יציאה אבל רק מהעונה הבאה ועד תאריך מאוד מוקדם בחלון ככה שתוכל להתכונן לזה מספיק זמן מראשHulk אמר:Shocking4U אמר:יענקל’ה לא הציע לשחקן בן 30 חוזה ל5 שנים ב600 אלף יורו. אני מוכן להתערב על זה עם מי שרוצה.
ועם כן זה טמטום, תן לו חוזה גדול יותר פד עונה לשנתיים שלוש או מענק חתימה שמן, אל תתקע איתו בגיל 34 עם חוזה כזה.
Shocking4U אמר:המתווה שלי:
650 אלף שכר ל4 עונות (לא כולל מענק אליפות ומענק אירופה)
500 אלף יורו מענק חתימה
כל עונה שהוא נשאר מעבר זה 100 אלף יורו מענק נאמנות
סעיף יציאה עד ה1 ליולי רק בחלונות קיץ של 2 מיליון
הוא חותם לדעתי.
אמת, רשמתי את הרעיון עם הסעיף לעונה הבאה בעמוד הקודם,אבל הם בחיים לא יחשבו מחוץ לקופסה הם רק יודעים לתת סעיפי שחרור מצחיקים לכוכבים כי מתקמצנים על 50 אלף יורו.Shocking4U אמר:מסכים. תן לו חוזה יותר גבוה דרך בונוסים ומענק חתימה ל3 שנים. תשאיר לו אפילו את הסעיף יציאה אבל רק מהעונה הבאה ועד תאריך מאוד מוקדם בחלון ככה שתוכל להתכונן לזה מספיק זמן מראשHulk אמר:Shocking4U אמר:יענקל’ה לא הציע לשחקן בן 30 חוזה ל5 שנים ב600 אלף יורו. אני מוכן להתערב על זה עם מי שרוצה.
ועם כן זה טמטום, תן לו חוזה גדול יותר פד עונה לשנתיים שלוש או מענק חתימה שמן, אל תתקע איתו בגיל 34 עם חוזה כזה.
שמישהו יקח אותי לתווך בין 2 הצדדים ואני משיג עסקה.Shocking4U אמר:המתווה שלי:
650 אלף שכר ל4 עונות (לא כולל מענק אליפות ומענק אירופה)
500 אלף יורו מענק חתימה
כל עונה שהוא נשאר מעבר זה 100 אלף יורו מענק נאמנות
סעיף יציאה עד ה1 ליולי רק בחלונות קיץ של 2 מיליון
הוא חותם לדעתי.
silvas אמר:גם אני לא רואה סיכוי שסבע נשאר.
היה ברור שהוא מנסה למצוא קבוצה בטורקיה או באמירויות ורק לא להישאר כאן.
תכלס, בטורקיה הליגה יותר איכותית וגם יותר כסף, אני יכול להבין אותו.
מצד שני בשנה שעברה הוא ברח משם, אז לא ברור למה הוא חוזר לטורקיה.
בכל מקרה, לדעתי, הלך.