תפסיקו להתבכיין על כמה נתנו לו כאילו זה יוצא מהכיס שלכם.
זה גם לא חוזה לחמש שנים. זה חוזה ל3 + 2. גם תהיו בטוחים שה600 מותנה בהישגים ופרמיות.
זה גם לא חוזה לחמש שנים. זה חוזה ל3 + 2. גם תהיו בטוחים שה600 מותנה בהישגים ופרמיות.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא לא טס כדי לסגור אותו. יענקל’ה נמצא כל שנה במחנה לכמה ימים.GreenGlory אמר:מה שכן אם יענקלה טס למחנה כדי לסגור את סבע ובסוף לא סגר אני בטוח שירד לו מהחוזה עמלת טיסה על זה שהוא הגיע ודיא לא חתם. הטיסות היום יקרות.
אליאור אמר:ab1729 אמר:אליאור אמר:עד שאין חתימה זה לא נגמר. בינואר האחרון הוא סגר בטורקיה והתחרט ברגע האחרון.
לגבי החוזה - 5 שנים לשחקן בן 32 זה לא רע. עד גיל 34 לפחות אני חושב שהוא יהיה בטופ. דיא מקצוען.
סבע בן 30, לא 32.
בכל מקרה, הוא גם שחקן שלא מתבסס על פיזיות ולכן סביר שיושפע פחות מהירידה ביכולות הללו.
בנובמבר הוא יהיה 31.
Shocking4U אמר:תפסיקו להתבכיין על כמה נתנו לו כאילו זה יוצא מהכיס שלכם.
Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:מה שבטוח כשלוקחים את משב הרוח ביום האחרון, אין ספק שזה יום אבל לכל אנשי ''ההצעה זה רק תדרוכים של המועדון'', ''יענקלה לא הציע שום דבר. זה ספין''.
אבל אל תדאגו, עכשיו יש מנטרה חדשה.
''למה לכל כך הרבה שנים? ועוד כשהשכר עולה כל שנה''.
נמשיך לעקוב.
אתה צועק יש הרבה לפני הגול
ככה חוזים עובדים במכבי חיפה בטח בגיל הזה. גם זה מה שהכתבים אומרים. השאלה זה אם ה2 זה אופציה של השחקן או של המועדון ואם זה מתחדש אוטומטית אם עומדים בתנאים מסויימיםאליאור אמר:Shocking4U אמר:תפסיקו להתבכיין על כמה נתנו לו כאילו זה יוצא מהכיס שלכם.
איך אתה יודע שזה 3+2?
אתה רק מחזק את הטענה שלי. לפי גולדשטיין אברגל ומרקו משחקים שבוע הבא מול מלטה. בוא נחכה ונראה אם יחתום. אתה שוכח שהשחקן שנה שעברה לא עלה על מטוס לטורקיה ברגע האחרוןרק מכבי אמר:Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:מה שבטוח כשלוקחים את משב הרוח ביום האחרון, אין ספק שזה יום אבל לכל אנשי ''ההצעה זה רק תדרוכים של המועדון'', ''יענקלה לא הציע שום דבר. זה ספין''.
נמשיך לעקוב.
גם גולדשטיין מפרסם.
Shocking4U אמר:אתה רק מחזק את הטענה שלי. לפי גולדשטיין אברגל ומרקו משחקים שבוע הבא מול מלטה. בוא נחכה ונראה אם יחתום. אתה שוכח שהשחקן שנה שעברה לא עלה על מטוס לטורקיה ברגע האחרוןרק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אתה צועק יש הרבה לפני הגול
גם גולדשטיין מפרסם.
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:רק מכבי אמר:מה שבטוח כשלוקחים את משב הרוח ביום האחרון, אין ספק שזה יום אבל לכל אנשי ''ההצעה זה רק תדרוכים של המועדון'', ''יענקלה לא הציע שום דבר. זה ספין''.
נמשיך לעקוב.
גם גולדשטיין מפרסם.
אני אומר שלגבי דיא סבע אני לא מאמין לשום דבר עד שאני רואה שיש חתימה. הבן אדם הוכיח שהוא לא החלטי בשיט והפכפך. במקרים אחרים יישור קו של כמה אתרים במקביל היה מחדיר בי ביטחון אבל איתו באמת לך תדערק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אתה רק מחזק את הטענה שלי. לפי גולדשטיין אברגל ומרקו משחקים שבוע הבא מול מלטה. בוא נחכה ונראה אם יחתום. אתה שוכח שהשחקן שנה שעברה לא עלה על מטוס לטורקיה ברגע האחרוןרק מכבי אמר:גם גולדשטיין מפרסם.
שוקינג אתה יכול להמשיך להתעלם.
כשגולדשטיין מפרסם - אז נותנים את התירוץ של גולדשטיין לא אמין.
כשבן דור מפרסם - אז הוא כבר כן אמין לדעתך, אבל לוקחים את זה לעולמות של סבע לא החלטי.
וכשיש אינדיקציות מבחוץ כמו אחמד סבע, אז זה ''עודד אמר''.
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אתה רק מחזק את הטענה שלי. לפי גולדשטיין אברגל ומרקו משחקים שבוע הבא מול מלטה. בוא נחכה ונראה אם יחתום. אתה שוכח שהשחקן שנה שעברה לא עלה על מטוס לטורקיה ברגע האחרוןרק מכבי אמר:גם גולדשטיין מפרסם.
שוקינג אתה יכול להמשיך להתעלם.
כשגולדשטיין מפרסם - אז נותנים את התירוץ של גולדשטיין לא אמין.
כשבן דור מפרסם - אז הוא כבר כן אמין לדעתך, אבל לוקחים את זה לעולמות של סבע לא החלטי.
וכשיש אינדיקציות מבחוץ כמו אחמד סבע, אז זה ''עודד אמר''.
שלמה וייס סייג ואמר שאיתו צריך לחכות לחתימה סופית. בן דור אומר שהוא יהיה במכבי חיפהKaka אמר:בן דור אומר זה סגור. הוא נשאר.
Shocking4U אמר:שלמה וייס סייג ואמר שאיתו צריך לחכות לחתימה סופית. בן דור אומר שהוא יהיה במכבי חיפהKaka אמר:בן דור אומר זה סגור. הוא נשאר.