• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תפסיקו להתבכיין על כמה נתנו לו כאילו זה יוצא מהכיס שלכם.

זה גם לא חוזה לחמש שנים. זה חוזה ל3 + 2. גם תהיו בטוחים שה600 מותנה בהישגים ופרמיות.

מה שכן אם יענקלה טס למחנה כדי לסגור את סבע ובסוף לא סגר אני בטוח שירד לו מהחוזה עמלת טיסה על זה שהוא הגיע ודיא לא חתם. הטיסות היום יקרות.

GreenGlory אמר:
מה שכן אם יענקלה טס למחנה כדי לסגור את סבע ובסוף לא סגר אני בטוח שירד לו מהחוזה עמלת טיסה על זה שהוא הגיע ודיא לא חתם. הטיסות היום יקרות.
הוא לא טס כדי לסגור אותו. יענקל’ה נמצא כל שנה במחנה לכמה ימים.

אליאור אמר:
ab1729 אמר:
אליאור אמר:
עד שאין חתימה זה לא נגמר. בינואר האחרון הוא סגר בטורקיה והתחרט ברגע האחרון.
לגבי החוזה - 5 שנים לשחקן בן 32 זה לא רע. עד גיל 34 לפחות אני חושב שהוא יהיה בטופ. דיא מקצוען.

סבע בן 30, לא 32.
בכל מקרה, הוא גם שחקן שלא מתבסס על פיזיות ולכן סביר שיושפע פחות מהירידה ביכולות הללו.

בנובמבר הוא יהיה 31.

כתבתי בטעות 32 בהודעה הראשונה.

Shocking4U אמר:

זה גם לא חוזה לחמש שנים. זה חוזה ל3 + 2. גם תהיו בטוחים שה600 מותנה בהישגים ופרמיות.

איך אתה יודע שזה 3+2?

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
מה שבטוח כשלוקחים את משב הרוח ביום האחרון, אין ספק שזה יום אבל לכל אנשי ''ההצעה זה רק תדרוכים של המועדון'', ''יענקלה לא הציע שום דבר. זה ספין''.

אבל אל תדאגו, עכשיו יש מנטרה חדשה.
''למה לכל כך הרבה שנים? ועוד כשהשכר עולה כל שנה''.

נמשיך לעקוב.

אתה צועק יש הרבה לפני הגול

גם גולדשטיין מפרסם.

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:

איך אתה יודע שזה 3+2?
ככה חוזים עובדים במכבי חיפה בטח בגיל הזה. גם זה מה שהכתבים אומרים. השאלה זה אם ה2 זה אופציה של השחקן או של המועדון ואם זה מתחדש אוטומטית אם עומדים בתנאים מסויימים

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
מה שבטוח כשלוקחים את משב הרוח ביום האחרון, אין ספק שזה יום אבל לכל אנשי ''ההצעה זה רק תדרוכים של המועדון'', ''יענקלה לא הציע שום דבר. זה ספין''.

נמשיך לעקוב.

גם גולדשטיין מפרסם.
אתה רק מחזק את הטענה שלי. לפי גולדשטיין אברגל ומרקו משחקים שבוע הבא מול מלטה. בוא נחכה ונראה אם יחתום. אתה שוכח שהשחקן שנה שעברה לא עלה על מטוס לטורקיה ברגע האחרון

אחמד אמר שאשתו לא סגורה על מעבר לטורקיה ושההצעה של מכבי חיפה הפתיעה אותם לא חשבו שיציעו ככ הרבה כסף

אחמד אמר "ממה ששמעתי" יהיה תשובה עד מחר

אפשר לחזור להתעסק בחיים עצמם?

מה עם קשר אחורי?

Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

גם גולדשטיין מפרסם.
אתה רק מחזק את הטענה שלי. לפי גולדשטיין אברגל ומרקו משחקים שבוע הבא מול מלטה. בוא נחכה ונראה אם יחתום. אתה שוכח שהשחקן שנה שעברה לא עלה על מטוס לטורקיה ברגע האחרון

שוקינג אתה יכול להמשיך להתעלם.
כשגולדשטיין מפרסם - אז נותנים את התירוץ של גולדשטיין לא אמין.
כשבן דור מפרסם - אז הוא כבר כן אמין לדעתך, אבל לוקחים את זה לעולמות של סבע לא החלטי.
וכשיש אינדיקציות מבחוץ כמו אחמד סבע, אז זה ''עודד אמר''.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:

נמשיך לעקוב.

גם גולדשטיין מפרסם.

לא בקטע של להכנס לדיון, אבל "גם גולדשטיין אמר" זה לא משהו שאומרים בשביל לחזק טענה.
אם יש מישהו שאי אפשר לסמוך על כלום ממה שהוא רושם הקיץ, זה הוא.

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
גם גולדשטיין מפרסם.

כשבן דור מפרסם - אז הוא כבר כן אמין לדעתך, אבל לוקחים את זה לעולמות של סבע לא החלטי.
אני אומר שלגבי דיא סבע אני לא מאמין לשום דבר עד שאני רואה שיש חתימה. הבן אדם הוכיח שהוא לא החלטי בשיט והפכפך. במקרים אחרים יישור קו של כמה אתרים במקביל היה מחדיר בי ביטחון אבל איתו באמת לך תדע

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
גם גולדשטיין מפרסם.

זה אמין רק כשזה עובד מקדונלדס טורקי שמעלה לטוויטר תמונה של אשתו של סבע וקובע שהוא סיכם

Kaka אמר:
בן דור אומר זה סגור. הוא נשאר.
שלמה וייס סייג ואמר שאיתו צריך לחכות לחתימה סופית. בן דור אומר שהוא יהיה במכבי חיפה

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
בן דור אומר זה סגור. הוא נשאר.
שלמה וייס סייג ואמר שאיתו צריך לחכות לחתימה סופית. בן דור אומר שהוא יהיה במכבי חיפה

כן ברור שאם פתאום מגיעה הצעה מדובאי הוא יהיה שם. אבל אין משם הצעות כבר הרבה זמן ולטורקיה הוא לא ילך.

ברור שזה סגור המשפחה שלו זה לול של תרנגולות קשקשניות שמדברים עם כל מי שרק פונה אליהם, האמת ברגע שהוא עלה בהרכב היה לי ברור שהוא ממשיך, באופן אישי מרגיש לי שכל השבועיים האחרונים היו תרגיל שלו ושל הסוכן הנחש אבל מה זה משנה כבר. פתרו בעיה אחת מתוך 10 אחרוץת, שיתפנו לשאר. מה עם דיאק????

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה