• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אני חושב שה5-3-2 בא לפתור את העובדה שגם שנה שעברה בחלקים גדולים של העונה לא היינו מספיק טובים במערך הזה של 4-3-3. המון ניצחונות בשיניים, הרבה מזל עם גוש פה ושם, והרגשה שאנחנו לא מייצרים כדורגל טוב בחלקים גדולים, לשמחתנו למרות זה הצלחנו לייצר רצף טוב, והאווירה החיובית הובילה לניצחונות יותר מאשר יכולת.

לא תמיד המזל והכישרון הכריע, ובסוף בכר הלך על השיטה הזאת של 4-1-4-1 או 4-1-3-2, לא משנה איך תסתכלו על זה, כי מסודר זה לא היה.

ולכן רצו אולי לנסות משהו קצת אחר.
שינסה להביא רוח חדשה.
ועוד נקודות שהסגל הנוכחי מתאים לשיטה.
1) צד ימין - לדעתי העובדה שדניאל לא תורם מספיק בחלק ההתקפי, גם גרמה על מחשבה לקחת אותו לתפקיד בלם ימין.
כמו גם העובדה שחזיזה הראה יכולת טובה שם, ושקנדיל טוב בעמדה, ואפילו אלימלך עשה עבודה בצד ימין במערך הזה.
2) עזיבת אצילי. אחד הדברים שמנע מאיתנו לשחק שלושה בלמים בצורה איכותית.
3) עמדת החלוץ. פיירו וגם שוראנוב הרבה יותר טובים כשיש חלוץ לידם. ובשביל להוציא מהם את המקסימום, רוצים לשחק ככה. אני אומר בוודאות שאם שוראנוב ישחק בודד, הוא לא יצליח פה.
גם את הגול שהוא נתן, זה היה כשדין שיחק איתו.
4) אליפות אפריקה. אחרי שדילן הלך. כשסק לא יהיה, אין בלם מספיק טוב ל-2 בלמים, ונצטרך לשחק 3.
5) סבע. הוא הרבה דברים אבל ממש לא שחקן אגף. הכי טוב לו לשחק ליד חלוץ למשל, ככה הוא יכול גם לשחק קרוב לשער, וגם לברוח קצת לאגף.

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
וויס אומר כנראה יהיה סעיף בעונה הבאה אבל בכסף

ובן דור גם אומר שזה מה שיהיה ושהכי חשוב להם לשמר אותו בעיקר העונה

ברור שזה מה שיהיה (אם וכאשר)...
אי אפשר לעבור מסעיף שחרור בחינם לחוזה בלי סעיף שחרור, על אחת כמה וכמה כשיש לו ביד חוזה במיליון יורו.

מה שכן, העיקר זה להשאיר אותו לעונה הקרובה, אחרי העזיבה המפתיעה של אצילי, כשהקבוצה מתחדשת, לנוכח מצב השוק וכששחקני הבית המבטיחים עדיין צריכים להתבשל.

ושנית, סביר להניח שמעונה לעונה שחקן בן 31 בלי סעיף שחרור בחינם יתרחק עוד קצת מיציאה לחו״ל בחוזה גבוה. אם זה יקרה, נקווה שהתנאים לעזיבה שלו יתאימו לנו יותר.
מסכים שזה הכי טוב בהתחשב בנסיבות. לא יפתיע אותי אם גם למועדון לא אכפת שהוא יעזוב בעונה הבאה אם יוכלו להכין תחליף בזמן. מזכיר לדוגמא שגם את סטויקוביץ שידרגו בחוזה חדש ואז אחרי חצי שנה שהוא רצה לעזוב בוא נגיד שלא בכו יותר מדי.

מה שכן זה פשוט מרגישה כמו דחייה של הקץ, כמו הסיפור עם ג׳וש. בסוף אתה תגיע לאותו פלונטר עוד שנה.

כל הענף הזה הוא דחייה של הקץ. הכל דינמי.

לא יגיע שוער ישראלי אחר
גיל כהן לא ישלמו את הסכומים שידרשו עליו

מניח שיגיע קשר אחורי זר וזיו מורגן עכשיו כשהוא חזר מהיורו

בן דור ושלמה וייס אומרים שלא היה שום תזוזה בנושא של דיאק כבר איזה ארבעה חמישה ימים

Shocking4U אמר:
בן דור ושלמה וייס אומרים שלא היה שום תזוזה בנושא של דיאק כבר איזה ארבעה חמישה ימים

למה מחכים? סנטה?

קיצר החתימה של סבע תהיה החתימה היחידה כי לא ישאר תקציב

dsgreen4 אמר:
שוער עולה אמר:
סבע לא באמת מתאים לאגף
לא הגנתית ולא התקפית

איפה אתה משלב אותו אחרת בהרכב שרשמתי?
במקום שרי?

כן. אולי אפשר במשחקים מסוימיים לשחק עם שרי/רפאלוב באמצע ועם סבע כחלוץ. אני חושב ששרי ורפאלוב צריכים להיות שחקני ספסל אם אנחנו רוצים קבוצה מהירה, לוחצת ואגרסיבית

SaTla אמר:

אתה אומר ישאר רק 33 מיליון יורו במאזן שזה לא מספיק לנו גם לחתימה אחת

בוא נהיה ריאלים רק המכירה של אצילי וחיסכון השכר שלו מכסים את החוזה החדש של סבע פי כמה. (וזה לא שלא היה לו חוזה פה לפני כן?)

The real Tsepo אמר:
בהמשך לאתמול, אם סבע נשאר, בחלומי:
החתמה של שוער ישראלי אחר
שחרור פיירו (דין, שוראנוב, חלאילי רוטציית חלוצים)
גיל כהן חותם
זר נוסף ורסטילי לקישור באמצע שיודע לשחק בכמה עמדות (סותם חורים סטייל רודריגז)
אני לא חושב שישחררו את פיירו אבל אני גם חושב שצריך להביא עוד קשר לאמצע

Apoc אמר:
SaTla אמר:

בוא נהיה ריאלים רק המכירה של אצילי וחיסכון השכר שלו מכסים את החוזה החדש של סבע פי כמה. (וזה לא שלא היה לו חוזה פה לפני כן?)
יענקלה צריך להרוויח בסופו של דבר כסף לכיס מה זאת אומרת? זה עסק!

SaTla אמר:
Apoc אמר:
SaTla אמר:

יענקלה צריך להרוויח בסופו של דבר כסף לכיס מה זאת אומרת? זה עסק!

וואלה 2 מיליון שקל בשנה זה לא אחלה רווח לכיס? שיקח. עליי. זה עוד עסק מהצד לא משהו שהוא מתפרנס ממנו. שינצל את ה34.5 מיליון יורו האחרים עבור הקבוצה.

אני מאוד מקווה שבהמשך החלון יחתימו שוער נוסף על הראש של ניצן כמו שעשו עם ישראלי. לא בושה

הליגיונר הבא? אביו של כדורגלן הנבחרת ענאן חלאילי לגלצ: "יש מו"מ מתקדם בחו"ל, מאמינים שעד תחילת השבוע נדע אם ישחק בוולפסבורג או רד בול זלצבורג. אם לא ייצא לפועל - יש לו בית חם, מכבי חיפה"

מישהו צריך לממן את החוזה של סבע

לדעתי עדיף לו זלצבורג, גם יתאקלם יותר קל עם גלוך שם

Kaka אמר:
אליאור אמר:
Kaka אמר:
ג'וש לא יחזור חבל על הציפיות שלכם.

תפרט?

הוא לא רוצה לחזור. די בטוח שהוא ימשיך את החיים שלו בארה״ב.

אל תתפלא אם ימצא את עצמו בקבוצה ישראלית שהיא לא מכבי חיפה עד ספטמבר (ואולי קצת אחרי, בכל זאת חופשי)

Apoc אמר:
Kaka אמר:
אליאור אמר:

הוא לא רוצה לחזור. די בטוח שהוא ימשיך את החיים שלו בארה״ב.

אל תתפלא אם ימצא את עצמו בקבוצה ישראלית שהיא לא מכבי חיפה עד ספטמבר (ואולי קצת אחרי, בכל זאת חופשי)

אי אפשר לדעת מה יקרה עוד חודש חודשיים, כרגע אין סיכוי שיחזור.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה