• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אי אפשר להאמין לקיץ הזה לאף אחד.
כמו שכבר אמרו פה,עד שלא נראה אותו בסמי אי אפשר לדעת.
גם בקסטר היה פה וחתך

אבל שוב זה מתיישר עם מה שנאמר לי אתמול. לא שהוא כבר בדרך לארץ אבל שהכל סוכם

greenguy אמר:
אי אפשר להאמין לקיץ הזה לאף אחד.
כמו שכבר אמרו פה,עד שלא נראה אותו בסמי אי אפשר לדעת.
גם בקסטר היה פה וחתך

בול

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
אני בטוח שמקבלים אינדיקציות מהשחקן אם הוא מגיע או לא מגיע אבל יש פה 2 דברים שצריך לקחת בחשבון:
1. האם בכלל הדיווחים על זה שהגיעו לסיכום עם השחקן/קבוצה אמיתיים ויש להם רקע? (אם אני לא טועה לדוגמה על אילמרטרה היה כתוב בספורט5 לדוגמה *שסיכמו עם השחקן תנאים* ונשאר להגיע לסיכום עם הקבוצה ורק אז פורסם שהוא "לא מוכן להגיע")

2. במידה והם אכן נכונים, יכול להיות שלשחקן יש עוד אפשרויות ואנחנו לא האופציה הראשונה שלו והמועדון מציב לו אולטימטום ורוצה לסגור עסקה ביולי והשחקן לא מעוניין לחתום ביולי.

מה זה מקבלים אינדיקציות? מול מרקו חד וחלק (לפי הדיווחים הזרים שהיו צודקים כל הדרך) הוא לא רצה להגיע ולכן העסקה נפלה.
בשנה שעברה זה קרה מול פיירו והיו צריכים לשכנע אותו אחרי שהכל סוכם.
ועכשיו אותו סיפור עם דיאק.

אולי הגיע הזמן שיחפשו משהו קצת יותר משמעותי מאינדיקציה. נגיד תשובה ברורה לשאלה "האם מוכן לחתום בתוך שבוע" לפני שנכנסים למומ עם הקבוצה
בסדר אתה מדבר על הדיווחים מחול, אני נתתי לך דוגמה שגולדשטיין רשם שיש סיכום עם השחקן ועכשיו יש מומ מול הקבוצה.

אני לא חושב שאילמרטרה לדוגמה היה פה על סף סיכום או משהו כזה, אם תסתמך על דיווחים מחול כמו שאמרת הוא לא היה קרוב אף פעם אז זה סתם שם שיצא החוצה ולא מעבר.

ואתה צריך להבין שעבור שחקנים בעולם החלום זה לא להגיע לישראל ולמכבי חיפה ביוני.

זה לא שהיית מדבר עם פיירו באפריל שעבר והיית שואל אותו איפה אתה רוצה לשחק והוא היה אומר לך "ישראל זה החלום"

זה לא עדיפות ראשונה ולא שנייה ולא שלישית ובגלל זה צריך לשכנע שחקנים להגיע לפה, בטח שאתה הולך לשחקנים בפרופיל גבוה כמו שחקני הרכב בליגה פורטוגלית, בלגית, יוונית, טורקית שלכאורה "יורדים" ברמה

אתה לא עונה למה שאני מדבר עליו. יכול להיות ששחקן לא רוצה לבוא לפה עכשיו, זה לגיטימי לגמרי, אתה לא צריך להסביר לי את זה.

מה שאני אומר הוא שהקבוצה לא צריכה בכלל לגשת למו"מ עם קבוצה ולסגור תנאי העברה (כמו שקרה עם מרקו השנה, או עם פיירו שנה שעברה או עכשיו עם דיאק) *לפני* שמדברים עם הסוכן שלו או אפילו עם השחקן עצמו ומוודאים איתו ש*הוא רוצה/מוכן להגיע לישראל בהעברה תוך שבועיים (נניח)*.

זה צריך להיות התנאי הבסיסי לפני כל משא ומתן. הזיה מוחלטת שזה לא קורה. בדיוק מהסיבות שתיארת (ליגה לא אטרקטיבית שהיא לא עדיפות ראשונה).
ואז מתפלאים למה שחקנים עושים להם ויברח כל הקיץ.

https://twitter.com/tayeb_tal/status/1677338373285969921?s=46&t=dldIOAToI99Se7G0r8PfgA

קשה לי להאמין שהוא בדרך לארץ. ועוד ביום שישי בערב. אני הולך עם קאקא ונירגרין. לדעתי הוא עוד מתלבט.

David אמר:
https://twitter.com/tayeb_tal/status/1677338373285969921?s=46&t=dldIOAToI99Se7G0r8PfgA

די נוח בחייאת כולם מעתיקים מכולם. לא מבוסס לדעתי.

פירסם את זה בבוקר לא יודע עד כמה אמין אבל אחרי זה שלמה וויס פירסם שיש התקדמות משמעותית אבל עדייין מחכה לקריצה של המלך

חסן לדעתי פרש כבר מהקריצות אבל אולי הפעם זה כן ירגש אותו. הוא עצבני על הקבוצה

התנאים מול הקבוצה סוכמו אתמול בלילה לאחר שיחות ארוכות של אלברמן עם הגורמים בטורקיה מטעם אנגרקוצו.
לגבי תנאי השחקן לא אמרו לי משהו חדש נכון לצהריים

עברו יותר מדי שעות בלי אף התייחסות של שום כתב בנוגע לזה שהוא ככל הנראה סגור כאן

Judokan אמר:
Jerry אמר:
כובע קש אמר:
כנראה שאתה לא מכיר את הסגל שלנו אם זאת התגובה שלך
דבר בשמות חביבי

סונדרגן (מגן ימני ובלם מימין), רפאלוב (כל עמדות הקישור ההתקפי וחלוץ שני), סבע (כל עמדות הקישור ההתקפי וחלוץ שני), גוני (קשר אחורי ובלם), סוף פודגראנו (קיצוני ימין ומגן שמאלי על הקו, ההפך מחזיזה), עילאי חג'ג' (מגן וקיצוני)
לדעתי דניאל לא מגן, רפאלוב וסבע יכולים לשחק בצורה טובה רק מאחורי החלוץ, גוני לא קשר אחורי, סוף וחג'ג' מסכים אבל נראה אם הם ישארו בכלל בקבוצה. בקיצור חוץ מחזיזה אין

זה שפסלת את כל השחקנים לא אומר שאין. עובדתית אלה שחקנים עם גיוון בעמדות, וישתמשו בהם העונה בהתאם.
דניאל ישחק מגן ובלם, רפאלוב וסבע ישחקו גם בקישור ההתקפי, גם באגפים וגם כחלוץ שני (כמו שקרה עם סבע גם בשנה שעברה).
ונאור, במידה ויתנו לו דקות, ישחק גם כן בשתי עמדות.

Jerry אמר:
Judokan אמר:
Jerry אמר:
דבר בשמות חביבי

סונדרגן (מגן ימני ובלם מימין), רפאלוב (כל עמדות הקישור ההתקפי וחלוץ שני), סבע (כל עמדות הקישור ההתקפי וחלוץ שני), גוני (קשר אחורי ובלם), סוף פודגראנו (קיצוני ימין ומגן שמאלי על הקו, ההפך מחזיזה), עילאי חג'ג' (מגן וקיצוני)
לדעתי דניאל לא מגן, רפאלוב וסבע יכולים לשחק בצורה טובה רק מאחורי החלוץ, גוני לא קשר אחורי, סוף וחג'ג' מסכים אבל נראה אם הם ישארו בכלל בקבוצה. בקיצור חוץ מחזיזה אין
אז מה גוני? 9?

Gutti אמר:
עברו יותר מדי שעות בלי אף התייחסות של שום כתב בנוגע לזה שהוא ככל הנראה סגור כאן
וייס פרסם

היחיד שאני אקח ברצינות אם יפרסם זה בן דור. גולדשטיין מבחינתי יכול לכתוב שהוא דופק שווארמה באמיל ואני לא אאמין למילה של הבן אדם

ספויילר: נפסיד בשלישי, וברביעי יצאו הודעות שינסו להשכיח את זה. עד אז, לא מצפה לכלום.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה