• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עוד לפני כן הירוקים קיבלו פנייה ממכלן. הבלגים בדקו אפשרות לרכוש או לשאול את גוני נאור, אך בחיפה דחו את הפנייה על הסף.

לא אוהב את כל הליקוקים האלה לנאור.

רק מכבי אמר:
עוד לפני כן הירוקים קיבלו פנייה ממכלן. הבלגים בדקו אפשרות לרכוש או לשאול את גוני נאור, אך בחיפה דחו את הפנייה על הסף.

לא אוהב את כל הליקוקים האלה לנאור.
הלוואי שהיו דוחים את ההצעות על אבו פאני על הסף.

הציעו לו סכום מגוחך של 350 אלף. אני בעצמי מרגיש מובך בשבילם שאלו הסכומים

אל תתלהבו מכל מה שרשום בתקשורת לגבי סכומים. אין להם מושג.

רק שתבינו שגם אם זה 350(אני חושב שהציעו יותר) זה יותר מכפול ממה שהוא מרוויח עכשיו.

רק מכבי אמר:

רק שתבינו שגם אם זה 350(אני חושב שהציעו יותר) זה יותר מכפול ממה שהוא מרוויח עכשיו.

איך אתה יודע כמה הוא מרוויח עכשיו? יש לך מקור מהימן? יכול לשלוח לינק?

[mention]kevindurant[/mention]

אני לא מצליח להבין את טענת הפייק ניוז לגבי אילמהריטרה.
יש לנו במקרה שלו מקורות אמינים מחו"ל שהם אלו שדיווחו לגבי הסיפור שלו והישראלים בגדול העתיקו מהם והוסיפו חרטוטים.

והעובדות שם היו שהקבוצה סיכמה עם שרלרואה את התנאים של ההעברה, ורק לאחר מכן קיבלה ממרקו תשובה שהוא לא רוצה להגיע.
שזה בדיוק מה שקורה עכשיו בסיפור על דיאק, אחד לאחד. סוגרים את הפרטים עם הקבוצה על שחקן שבכלל לא הביע נכונות להגיע לארץ.

הפרט הראשון שצריכים לסגור בפנייה לשחקן זה שהוא רוצה להגיע. יש אפס טעם לנהל מומ לפני כן.

אליאור אמר:
רק מכבי אמר:

איך אתה יודע כמה הוא מרוויח עכשיו? יש לך מקור מהימן? יכול לשלוח לינק?

תלוי מה ההגדרה שלך למקור אמין, אבל בעיקרון כל אתר שמפרסם פרטי חוזים של שחקנים מציין שכר של כ110 עד 120 אלף יורו לעונה.
לדוגמה: https://www.capology.com/player/lamine-diack-36845/

Judokan אמר:
@kevindurant

יש לנו במקרה שלו מקורות אמינים מחו"ל שהם אלו שדיווחו לגבי הסיפור שלו והישראלים בגדול העתיקו מהם והוסיפו חרטוטים.

והעובדות שם היו שהקבוצה סיכמה עם שרלרואה את התנאים של ההעברה, ורק לאחר מכן קיבלה ממרקו תשובה שהוא לא רוצה להגיע.
שזה בדיוק מה שקורה עכשיו בסיפור על דיאק, אחד לאחד. סוגרים את הפרטים עם הקבוצה על שחקן שבכלל לא הביע נכונות להגיע לארץ.

הפרט הראשון שצריכים לסגור בפנייה לשחקן זה שהוא רוצה להגיע. יש אפס טעם לנהל מומ לפני כן.
פה הטעות שלך, לקבוצה אסור לפנות לשחקן תחת חוזה (אלא אם כן זה שנה אחרונה לחוזה שלו ואז אפשר בינואר לסגור איתו שיבוא חופשי בקיץ), קודם פונים לקבוצה ומדברים איתה, לאחר מכן סוגרים עם השחקן ומבררים מה איתו. אם עושים ההפך אתה עלול לא רק שלא להצליח במו"מ אלא גם לפגוע בו קשות כשהקבוצה לא תמכור לך את השחקן בכלל.

GreenGlory אמר:
Judokan אמר:
@kevindurant

פה הטעות שלך, לקבוצה אסור לפנות לשחקן תחת חוזה (אלא אם כן זה שנה אחרונה לחוזה שלו ואז אפשר בינואר לסגור איתו שיבוא חופשי בקיץ), קודם פונים לקבוצה ומדברים איתה, לאחר מכן סוגרים עם השחקן ומבררים מה איתו. אם עושים ההפך אתה עלול לא רק שלא להצליח במו"מ אלא גם לפגוע בו קשות כשהקבוצה לא תמכור לך את השחקן בכלל.

ברור, אבל מבררים רצון ראשוני מול הסוכן של השחקן להגיע

Apoc אמר:
GreenGlory אמר:
Judokan אמר:
@kevindurant

ברור, אבל מבררים רצון ראשוני מול הסוכן של השחקן להגיע
והסוכן יגיד מה שיגיד תלוי במחיר שמדובר, זה לא רציני, הסוכן מנסה למקסם הצעות, אם ישמע מחיר יגיד שעבור יותר X כסף הוא עלול בהחלט לרצות, סוכנים הם כולה סוכנים, הם לא באמת יודעים מה עובר על השחקן והשחקן עצמו מחליט כשזה מגיע רק למשהו קונקרטי, שחקן לא מתעסק בבאלי להגיע לקבוצה X עוד לפני שאפילו זה נסגר או הגיע לקבוצה שהוא נמצא תחת חוזה בה, היוצא מן הכלל זה הקבוצות הגדולות באירופה או קבוצות בליגות הגדולות באירופה, ששחקנים יגידו במיידי כן רק מלשמוע שיש דיבורים על להביא אותם, לכל שאר הקבוצות והליגות שחקן לא מתעסק בזה עד אשר יש סגירה או אישור מהקבוצה בה הוא נמצא להתעסק בזה, ולא, סוכן לא יגיד לך אמת ממשית עוד לפני שדיברת עם השחקן, כי השחקן מרוכז בקבוצה שהוא נמצא בה כרגע, ולא בדיבור כזה או אחר על קבוצה אחרת שאפילו לא קיבלה אישור לדבר איתו.

אוף מה ביקשנו??? שוער נורמלי,בלם מחליף,מגן שמאלי מחליף,קשר אחורי!!!! למה עד עכשיו כל זה לא נעשה
קיץ עלוב ביותר של אלברמן ציון 3

Judokan אמר:
@kevindurant

הבעיה שדיווחים זרים מבלגיה יכולים להיות אמינים בדיוק כמו אלו מטורקיה שמעידים שדיאק בדרך. אם זה אכן המצב, אז אין מה לדון בכלל בדיווחים בארץ לגבי ההיסוסים של דיאק. בסוף, אנחנו לא באמת יודעים מה אמת ומה שקר לגבי כל עסקה ורק בוחרים למה להאמין לפי מה שתואם את איך שאנחנו תופסים את הדברים ממרחק.

מרגיש אווירה של סוף מאי מבחינת רכש, ולא כאילו עוד שנייה יש סיבוב שני במוקדמות ליגת האלופות. מה יש להם?

כמה שקוף שהכתבה על נאור כאילו רוצים אותו קבוצות מחול זה בשביל להראות כאילו הוא שחקן לגיטימי להרכב ולא צריך עוד קשר אחורי
עד מתי יענקלךךךך

Judokan אמר:
@kevindurant

במקרה של אילמרטרה זה בדיוק הפוך.

הכתבה בספורט5 שכולם מדברים עליה לגבי מרקו הייתה כזו:
קפטן שרלרואה, מרקו אילמהריטרה, שעל מועמדותו דווח לראשונה באתר ערוץ הספורט, סיכם את רוב תנאיו בכרמל. הוא מחזיק בחוזה לעונה נוספת בקבוצה הבלגית, שתדרוש עבורו דמי העברה של 2 מיליון יורו.

כלומר, הם טענו שם שאילמרטרה סיכם פה ולא הגענו לסיכום עם הקבוצה, כלומר בדיוק ההפך ממה שאתה טוען.

רק אח''כ בן דור פרסם שאנחנו לא עדיפות ראשונה שלו ושהוא לא רוצה להגיע (ואלה בדיוק היו הפרסומים הרלוונטיים בחו''ל)

כלומר, אף אחד לא טען בכלל שהגענו לסיכום עם שרלרואה, בשום שלב.

אגב, גם בכתבה של בן דור שהוריד את זה מהפרק נאמר: עם זאת, אילאימאהריטרה לא ממהר לסכם במכבי חיפה ובוחן אופציות נוספות כולל בצרפת. מרקו אמר למקורביו: "אני לא פוסל להגיע לחיפה ומשאיר את האופציה, אבל אני רוצה מאוד לשחק בליגה הצרפתית".

אתם צריכים להבין שזה דינמי, גם אצל פיירו אמרו שהוא לא רוצה להגיע ולא מתלהב להגיע ובסוף הוא אמר שזה שטויות. יש עניינים של משא ומתן וכל צד מנסה למקסם את עצמו.

תהיו בטוחים שאין שחקן זר שהגיע לפה בשנים האחרונות שהחלום שלו היה לשחק בישראל.

ושוב, גם במקרה של דיאק, מדברים על זה שהסביבה שלו ממליצה לו לא להגיע, לא שהוא לא הביע נכונות לשחק פה או דברים כאלה.

אם אתם חושבים שהמועדון מנהל מו''מ עם שחקנים שבועיים-שלוש כולל עם הקבוצות שלהם ומדבר עם הסוכן על שחקן שאומר *אין סיכוי שאני אשחק בישראל* אז זו זכותכם, אני בוחר להאמין שלא.

תודה רבה למלך יענקלך היקר סמשתחווה סמשתחווה סמשתחווה
שויתר על מילויני יורו והחליט להשאיר את גוני נאור

דעה אישית שלי מוזמנים לקרוא לי רעל כבר התרגלתי.
כתבה מוזמנת של מכבי חיפה להראות שיש לו ביקוש ולנרמל השארות שלו כ6 מוביל .
בן אדם לא סגר 200 דקות משחק שנה שעברה ,סמך 90 דק נגד דוורים מלטזים יהיו הצעות ?
תחושה אישית שלי ? פייק של השמחות.
יענקלך ךךך

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה