אליאור אמר:Kaka אמר:הנשיא שלהם נראה כמו אחד שמשתמש
קאקא יש משהו חדש מעבר למה שמפורסם בתקשורת שאלה כבר חדשות ישנות?
לא
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:Kaka אמר:הנשיא שלהם נראה כמו אחד שמשתמש
קאקא יש משהו חדש מעבר למה שמפורסם בתקשורת שאלה כבר חדשות ישנות?
הלוואי שהיו דוחים את ההצעות על אבו פאני על הסף.רק מכבי אמר:עוד לפני כן הירוקים קיבלו פנייה ממכלן. הבלגים בדקו אפשרות לרכוש או לשאול את גוני נאור, אך בחיפה דחו את הפנייה על הסף.
לא אוהב את כל הליקוקים האלה לנאור.
רק מכבי אמר:אל תתלהבו מכל מה שרשום בתקשורת לגבי סכומים. אין להם מושג.
רק שתבינו שגם אם זה 350(אני חושב שהציעו יותר) זה יותר מכפול ממה שהוא מרוויח עכשיו.
אליאור אמר:רק מכבי אמר:אל תתלהבו מכל מה שרשום בתקשורת לגבי סכומים. אין להם מושג.
רק שתבינו שגם אם זה 350(אני חושב שהציעו יותר) זה יותר מכפול ממה שהוא מרוויח עכשיו.
איך אתה יודע כמה הוא מרוויח עכשיו? יש לך מקור מהימן? יכול לשלוח לינק?
פה הטעות שלך, לקבוצה אסור לפנות לשחקן תחת חוזה (אלא אם כן זה שנה אחרונה לחוזה שלו ואז אפשר בינואר לסגור איתו שיבוא חופשי בקיץ), קודם פונים לקבוצה ומדברים איתה, לאחר מכן סוגרים עם השחקן ומבררים מה איתו. אם עושים ההפך אתה עלול לא רק שלא להצליח במו"מ אלא גם לפגוע בו קשות כשהקבוצה לא תמכור לך את השחקן בכלל.Judokan אמר:@kevindurant
אני לא מצליח להבין את טענת הפייק ניוז לגבי אילמהריטרה.
יש לנו במקרה שלו מקורות אמינים מחו"ל שהם אלו שדיווחו לגבי הסיפור שלו והישראלים בגדול העתיקו מהם והוסיפו חרטוטים.
והעובדות שם היו שהקבוצה סיכמה עם שרלרואה את התנאים של ההעברה, ורק לאחר מכן קיבלה ממרקו תשובה שהוא לא רוצה להגיע.
שזה בדיוק מה שקורה עכשיו בסיפור על דיאק, אחד לאחד. סוגרים את הפרטים עם הקבוצה על שחקן שבכלל לא הביע נכונות להגיע לארץ.
הפרט הראשון שצריכים לסגור בפנייה לשחקן זה שהוא רוצה להגיע. יש אפס טעם לנהל מומ לפני כן.
GreenGlory אמר:פה הטעות שלך, לקבוצה אסור לפנות לשחקן תחת חוזה (אלא אם כן זה שנה אחרונה לחוזה שלו ואז אפשר בינואר לסגור איתו שיבוא חופשי בקיץ), קודם פונים לקבוצה ומדברים איתה, לאחר מכן סוגרים עם השחקן ומבררים מה איתו. אם עושים ההפך אתה עלול לא רק שלא להצליח במו"מ אלא גם לפגוע בו קשות כשהקבוצה לא תמכור לך את השחקן בכלל.Judokan אמר:@kevindurant
יש לנו במקרה שלו מקורות אמינים מחו"ל שהם אלו שדיווחו לגבי הסיפור שלו והישראלים בגדול העתיקו מהם והוסיפו חרטוטים.
והעובדות שם היו שהקבוצה סיכמה עם שרלרואה את התנאים של ההעברה, ורק לאחר מכן קיבלה ממרקו תשובה שהוא לא רוצה להגיע.
שזה בדיוק מה שקורה עכשיו בסיפור על דיאק, אחד לאחד. סוגרים את הפרטים עם הקבוצה על שחקן שבכלל לא הביע נכונות להגיע לארץ.
הפרט הראשון שצריכים לסגור בפנייה לשחקן זה שהוא רוצה להגיע. יש אפס טעם לנהל מומ לפני כן.
והסוכן יגיד מה שיגיד תלוי במחיר שמדובר, זה לא רציני, הסוכן מנסה למקסם הצעות, אם ישמע מחיר יגיד שעבור יותר X כסף הוא עלול בהחלט לרצות, סוכנים הם כולה סוכנים, הם לא באמת יודעים מה עובר על השחקן והשחקן עצמו מחליט כשזה מגיע רק למשהו קונקרטי, שחקן לא מתעסק בבאלי להגיע לקבוצה X עוד לפני שאפילו זה נסגר או הגיע לקבוצה שהוא נמצא תחת חוזה בה, היוצא מן הכלל זה הקבוצות הגדולות באירופה או קבוצות בליגות הגדולות באירופה, ששחקנים יגידו במיידי כן רק מלשמוע שיש דיבורים על להביא אותם, לכל שאר הקבוצות והליגות שחקן לא מתעסק בזה עד אשר יש סגירה או אישור מהקבוצה בה הוא נמצא להתעסק בזה, ולא, סוכן לא יגיד לך אמת ממשית עוד לפני שדיברת עם השחקן, כי השחקן מרוכז בקבוצה שהוא נמצא בה כרגע, ולא בדיבור כזה או אחר על קבוצה אחרת שאפילו לא קיבלה אישור לדבר איתו.Apoc אמר:GreenGlory אמר:פה הטעות שלך, לקבוצה אסור לפנות לשחקן תחת חוזה (אלא אם כן זה שנה אחרונה לחוזה שלו ואז אפשר בינואר לסגור איתו שיבוא חופשי בקיץ), קודם פונים לקבוצה ומדברים איתה, לאחר מכן סוגרים עם השחקן ומבררים מה איתו. אם עושים ההפך אתה עלול לא רק שלא להצליח במו"מ אלא גם לפגוע בו קשות כשהקבוצה לא תמכור לך את השחקן בכלל.Judokan אמר:@kevindurant
ברור, אבל מבררים רצון ראשוני מול הסוכן של השחקן להגיע
Judokan אמר:@kevindurant
במקרה של אילמרטרה זה בדיוק הפוך.Judokan אמר:@kevindurant