• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
השורה החדשה של הקיץ

״אי אפשר שלא להגיד שמכבי חיפה לא השקיעו כסף כשהם הסכימו להשכיב 2.2 מיליון על דיאק״

עזבו שהכסף הזה לא באמת הושקע ולא יצא מהכיס של אף אחד בסופו של דבר…

צריך להגיד כל הכבוד ליענקלה שהסכים להוציא 3 מיליארד שקל על שחקן ובסוף הוא לא רצה להגיע.

"מכבי חיפה לא יחכו לדיאק וכבר פנו למועמד הבא ברשימה של אלברמן, בקבוצה אופטימים לגבי הגעת קשר לפני המשחק הבא במוקדמות״

״בלקטסה צפוי לחתום בימים הקרובים״

״סבע סיכם עם הקבוצה וישאר״

״עלי מוחמד אומנם טרם חתם על החוזה, אך בקבוצה בטוחים שהנושא יסגר עד סוף השבוע״

אופטימים על בקסטר אופטימים על אברג'יל אופטימים על דיאק "טיפשים אבל אופטימים"
כל שנה יוצא להם מילה חדשה בלקסיקון פעם זה תהליך פעם פינצטה השנה אופטימים שאחרי חודש הופך לפסימים
העיקר שיש את השופרות שדואגים פעם בשבוע להלל את המלך יענקלה

דם ירוק אמר:
קיץ בזיוני שלא זכור כדוגמתו (והיה הרבה)
ושום מילת ביקורת על הרודן

עבל הוא רצה להוציא 3 מיליון!!!!111

SaTla אמר:
דם ירוק אמר:

ובמקביל לרצון העז הזה, בן דור מדווח שמאוד רוצים לקדם את בלטקסה אבל העובדה שהאוסטרים מעיזים לבקש דמי העברה בסכום אסטרונומי של 200 אלף יורו עלולה להקשות על העסקה.
מעניין אם הם מנסים להיות בדיחה עצובה אצלנו, או שסתם זה בא להם בטבעיות

באינסטגרם מדברים על הקשר האחורי הפורטוגלי גוניש נאוריוש

Judokan אמר:
SaTla אמר:
דם ירוק אמר:

ובמקביל לרצון העז הזה, בן דור מדווח שמאוד רוצים לקדם את בלטקסה אבל העובדה שהאוסטרים מעיזים לבקש דמי העברה בסכום אסטרונומי של 200 אלף יורו עלולה להקשות על העסקה.

זה כבר שבועיים על ה 200 אלף
מועדון של קמצנים

תביאו שם מצידי שאלירן סלב יזרוק שם משהוווו
נחנקנו מדיאק כבר

מקווה שלא יתחילו להתפשר עכשיו עקב רצף הכשלונות. גם אם ינחת מחר קשר זר זה מאוחר מדי לשלב הבא באירופה.
עדיף להמשיך לכוון לשחקנים ברמה גבוהה שאולי יגיעו מאוחר יותר מאשר להתפשר עכשיו על זר בינוני שנתקע איתו כל השנה

onn אמר:
מקווה שלא יתחילו להתפשר עכשיו עקב רצף הכשלונות. גם אם ינחת מחר קשר זר זה מאוחר מדי לשלב הבא באירופה.
עדיף להמשיך לכוון לשחקנים ברמה גבוהה שאולי יגיעו מאוחר יותר מאשר להתפשר עכשיו על זר בינוני שנתקע איתו כל השנה

אצלינו אין פשרות, לא יגיע כל אחד.
רק שחקן שרוצה להיות פה ורצוי בדמי העברה נמוכים אחרי שננהל מומ קשוח.
זה סט התכונות הישוב

SaTla אמר:
Judokan אמר:
SaTla אמר:

זה כבר שבועיים על ה 200 אלף
מועדון של קמצנים

מה שמצחיק אצלנו (או עצוב בעצם), זה שהם יודעים שהדרישה היא 200 אלף, לא מוכנים להתפשר בלי הורדה במחיר, נלחמים, מגיעים למשחקים חשובים בלי השחקן, ואז פתאום אחרי חודשיים יש פציעה או הפסד ורצים להביא את השחקן, אם הוא עדיין פנוי, באותם 200 אלף שדרשו מלכתחילה.

כובע קש אמר:
גולדשטיין עבר מ"אופטימים" ל"פסימים" בנוגע לדיאק

בכל פעם שהיו אופטימיים זה נגמר רע.
אולי אם פעם אחת יהיו פסימיים זה יגמר טוב.

לא מבין מה הטענות לקמצנות מצד יענקלה.

כל האתרים, כולל בארץ וכולל בחו''ל מדווחים על הסכמה גם מבחינת דמי העברה (לא משנה אם זה חצי מיליון או 3 מיליון) וגם מבחינת השכר לשחקן.

אז מה יענקל'ה קשור פה?

KevinDurant אמר:

כל האתרים, כולל בארץ וכולל בחו''ל מדווחים על הסכמה גם מבחינת דמי העברה (לא משנה אם זה חצי מיליון או 3 מיליון) וגם מבחינת השכר לשחקן.

אז מה יענקל'ה קשור פה?
הכי קל להוציא עליו את התסכול בגלל מקרי העבר ("פערים", וכו'). אנשים פה לא עושים את ההפרדה..

KevinDurant אמר:

אז מה יענקל'ה קשור פה?

הטענות שלי לפחות הן ממש לא לשחר.

משהו לא טוב קורה בקיץ הזה.

העובדה ש-2 שחקנים היו כבר בארץ. ובסוף לא חתמו (מבחינתי הנציגים של אברג'ל זה בדיוק כמוהו לצורך העניין) זו פארסה.
העובדה שמורחים את הזמן עם קשר אחורי היא פארסה.

העובדה שאיתמר ניצן וגוני נאור הולכים לפתוח בסיבוב שני של מוקדמות ליגת האלופות היא חרפה לכל המערכת הניהולית.

אין פה קשר לשחר או להשקעה כספית.

אני לא ביקרתי את זה ששחקנים עזבו, בעיני כל העזיבות היו בלתי נמנעות, וחלק טבעי מהצלחה של 3 שנים + צ'מפיונס.

אבל העובדה שלא הביאו תחליפים ראויים, ואני לא מדבר כרגע על שדרוגים, אלא תחליפים, מביאים גם אופטימי מדופלם כמוני לקצה.

מהיום שנטע עזב היה זמן לתכנן את ההבאה של קשר אחורי. זה לא משנה שנפל להם עסקאות, השורה התחתונה היא שאין פה קשר אחורי ראוי למעלה מחצי שנה.

קיץ נוראי.

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

אז מה יענקל'ה קשור פה?

הטענות שלי לפחות הן ממש לא לשחר.

משהו לא טוב קורה בקיץ הזה.

העובדה ש-2 שחקנים היו כבר בארץ. ובסוף לא חתמו (מבחינתי הנציגים של אברג'ל זה בדיוק כמוהו לצורך העניין) זו פארסה.
העובדה שמורחים את הזמן עם קשר אחורי היא פארסה.

העובדה שאיתמר ניצן וגוני נאור הולכים לפתוח בסיבוב שני של מוקדמות ליגת האלופות היא חרפה לכל המערכת הניהולית.

אין פה קשר לשחר או להשקעה כספית.

אני לא ביקרתי את זה ששחקנים עזבו, בעיני כל העזיבות היו בלתי נמנעות, וחלק טבעי מהצלחה של 3 שנים + צ'מפיונס.

אבל העובדה שלא הביאו תחליפים ראויים, ואני לא מדבר כרגע על שדרוגים, אלא תחליפים, מביאים גם אופטימי מדופלם כמוני לקצה.

מהיום שנטע עזב היה זמן לתכנן את ההבאה של קשר אחורי. זה לא משנה שנפל להם עסקאות, השורה התחתונה היא שאין פה קשר אחורי ראוי למעלה מחצי שנה.

קיץ נוראי.
לא הגבתי עליך ספציפית, אני אמרתי בכללי.

אני מסכים אתך על הכל למעט המקרה של אברג'ל.

אני חושב שהדיווחים והדיבורים בארץ היו קצת יותר מדי "אופטימיים" וגם שהסתכלנו על דיווחים מחו''ל של כתבים אמינים מאוד (סנטי אאונה, מוחמד הצרפתי) הם אמרו שזה ממש אבל ממש לא קרוב לסגירה ובטח לא "סיכם" כמו שהיה בארץ.

בקסטר זה שערורייה, אין ספק.

אני רק אומר שקשה לשפוט סיטואציות ודברים שקורים כשאנחנו לא יודעים אפילו אחוז מהתמונה המלאה וניזונים מאותם אנשים שכבר חודש מדווחים על סיכום חוזה של מוחמד והאצות מו''מ עם בלטקסה.

בגלל זה אני תמיד כתבתי בפורום שאני שופט על סמך התוצאות הסופיות ולא על סמך דיווחים מהתקשורת ודברים כאלה ואין ספק שהסגל שיצא למחנה לא היה אידיאלי וסגור וגם ההכנה לסיבוב השני בליגת האלופות לא אידיאלית (בעיקר החיסרון של ה6, אם המגן המחליף אני יכול לחיות וניצן זה כבר מה שנקרא טעות נגררת)

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה