• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
רק מכבי אמר:
מה אני אגיד לכם, אברג'ל שהיה מיועד להיות פה ה-6 זה בול הדבר הכי הפוך מה"פרופיל" שאתה מציג פה.

וכל קשר שמועמד מאז? תעבור כתבה כתבה על כל שם שהוזכר אלינו. שוב אני אמרתי את זה בהומור אבל נראה שהם באמת כיוונו לשחקן מאוד פיזי והקלישאה היא ששחקנים שחורים/אפריקאיים הם יותר כאלה

הרומני גם לא נראה לי הטייפ הזה. אז כנראה שלא "כל קשר"

האמת שהרומני לא באמת היה מועמד לפה

Shocking4U אמר:
greenguy אמר:
אברג׳יל לא יגיע לפה בוודאות צריך להתקדם.
בכל מקרה אני מקווה שאלברמן ימשיך עם הפגיעות שלו,שאפו על זה שהשם לא יצא לתקשורת זה נותן מעט אופטימיות
איך אפשר להגיד שהשם לא יצא לתקשורת כשאנחנו יודעים על השם כי הוא יצא בתקשורת

כששם יוצא לתקשורת בהקשר של "הוא טס לחתום פה"
זה קצת שונה מזה ששם יוצא לתקשורת ואז מנהלים דיונים במשך פאקינג שבועיים וחצי אם הוא יבוא או לא

Shocking4U אמר:
greenguy אמר:
אברג׳יל לא יגיע לפה בוודאות צריך להתקדם.
בכל מקרה אני מקווה שאלברמן ימשיך עם הפגיעות שלו,שאפו על זה שהשם לא יצא לתקשורת זה נותן מעט אופטימיות
איך אפשר להגיד שהשם לא יצא לתקשורת כשאנחנו יודעים על השם כי הוא יצא בתקשורת

השם יצא שהשחקן בדרך לפה כבר לכאורה. אין לשעת כבר הקיץ הזה

על הנייר נשמע כמו התפשרות
והמיליונים נשארים בכספת

יש לצ׳אלובה היסטוריית פציעות לא פשוטה. זה חלק מהסיבה שהוא גם לא הגיע לרבע מהפוטנציאל שהיה לו.

Shocking4U אמר:
יש לצ׳אלובה היסטוריית פציעות לא פשוטה. זה חלק מהסיבה שהוא גם לא הגיע לרבע מהפוטנציאל שהיה לו.

שים אל זה בקונטקסט של לשחק בליגות הכי פיזיות ובעלות עומס, ובייחוד העומס המטורף בצמפיונשיפ.

https://i.imgur.com/MiiIxKp.png

הפציעה בברך די גמרה לו את הסיכוי להיות שחקן טופ

שנה שעברה עד ינואר היה חלק מהסגל של פולהאם בפריימירליג. בינואר עבר לווסטברום והיה חצי מהזמן מחליף.

אני זוכר אותו בעיקר מהתקופה בווטפורד והוא היה יותר 8 מצטרף מ6 אז.

לפי הסלב

״מנור המליץ לצ׳אלובה לבוא״

מעניין אם היה שחקן שמישהו שקשור לישראל לא המליץ עליו או לו. מפתיע שהפעם לא אמרו שסק המליץ לו

שאפו לשחר שחסך מיליוני דולרים על ההבאת שחקן אנגלי כמו סטריין.

Nirgreen אמר:
שאפו לשחר שחסך מיליוני דולרים על ההבאת שחקן אנגלי כמו סטריין.

אבל אם הוא היה קונה את דיאק ואמבפה הוא היה שובר את שיא ההעברות בכל הזמנים של כל העולם.
אני מצפה שילכו על גאנדלמן ודוידה בכסף שנשאר. סבע צריך לשחק באמצע וצריך כנף ימין. צריך גם להחליף את פיירו.
זה בגזרת הרצוי לפחות. בגזרת המצוי מחר נקום לבוקר של פריצת דרך במשא ומתן עם בלטקסה.

להתאכזב מההעברה הזו זה סתם להמשיך להתמרמר בכוח. כבר למדנו שאין עקביות באיזה זר מצליח פה, אפשר בכל העברה להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה
אפשר להגיד עליו שחקן בירידה ואפשר באותה מידה להגיד שזה שחקן ששיחק ברמות הכי גבוהות ורוצה אתגר חדש, להרגיש לראשונה מוביל בקבוצה ולזכות בתארים.
אין לדעת, שנה שעברה הבאנו 5 זרים ב5 פרופילים שונים וכולם פגעו (חוץ מפיירו אולי)

David אמר:
קניאס אמר עכשיו שהוא עולה 1.8 מליון יורו
אם כן אז ווסט ברום עשו אחלה עסקה כי הם קיבלו אותו בחינם בינואר.

The real Tsepo אמר:
להתאכזב מההעברה הזו זה סתם להמשיך להתמרמר בכוח. כבר למדנו שאין עקביות באיזה זר מצליח פה, אפשר בכל העברה להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה
אפשר להגיד עליו שחקן בירידה ואפשר באותה מידה להגיד שזה שחקן ששיחק ברמות הכי גבוהות ורוצה אתגר חדש, להרגיש לראשונה מוביל בקבוצה ולזכות בתארים.
אין לדעת, שנה שעברה הבאנו 5 זרים ב5 פרופילים שונים וכולם פגעו (חוץ מפיירו אולי)
איך להתמרמר בכח. תראה כמה הוא שיחק בשנתיים האחרונות

Shocking4U אמר:
David אמר:
קניאס אמר עכשיו שהוא עולה 1.8 מליון יורו
אם כן אז ווסט ברום עשו אחלה עסקה כי הם קיבלו אותו בחינם בינואר.

הזוי לשלם עליו ככה.
לא מבין מה מסתתר מאחורי העברה כזאת.

בכללי זה שחקן שלא מימש את הפוטנציאל. חוץ מתקופת השאלה בווטפורד לפני הפציעה שלן בברך הוא מעולם לא נתן תקופה טובה ממושכת באף קבוצה. הדעות של אוהדי פולהאם ו ווסט ברום עליו די שליליות. ספיציפית בווסט ברום מרוצים מאוד שהוא עוזב גם מבחינת להיפטר מהשכר שלו וגם מבחינת התרומה שלו לקבוצה והגישה שלו, אומרים שהוא רב שם עם האוהדים.

אתם יכולים להגיד שהעובדה שהוא יורד בכמה רמות לליגה שלנו זה כנראה יספיק אבל השאלה האם זה נכון להביא שחקן שנמצא בירידה כל כך משמעותית בקריירה מבחינת מומנטום.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה