ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה הערך שלו בטרנספמרקטDavid אמר:קניאס אמר עכשיו שהוא עולה 1.8 מליון יורו
David אמר:קניאס אמר עכשיו שהוא עולה 1.8 מליון יורו
אני לא מתווכח עם זה שזה חיסרון. גם הבלם שהרבה מכנים אותו מהטובים בהיסטוריה של המועדון הגיע מקבוצת המילואים של אנטוורפןSmurk אמר:איך להתמרמר בכח. תראה כמה הוא שיחק בשנתיים האחרונותThe real Tsepo אמר:להתאכזב מההעברה הזו זה סתם להמשיך להתמרמר בכוח. כבר למדנו שאין עקביות באיזה זר מצליח פה, אפשר בכל העברה להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה
אפשר להגיד עליו שחקן בירידה ואפשר באותה מידה להגיד שזה שחקן ששיחק ברמות הכי גבוהות ורוצה אתגר חדש, להרגיש לראשונה מוביל בקבוצה ולזכות בתארים.
אין לדעת, שנה שעברה הבאנו 5 זרים ב5 פרופילים שונים וכולם פגעו (חוץ מפיירו אולי)
The real Tsepo אמר:אני לא מתווכח עם זה שזה חיסרון. גם הבלם שהרבה מכנים אותו מהטובים בהיסטוריה של המועדון הגיע מקבוצת המילואים של אנטוורפןSmurk אמר:איך להתמרמר בכח. תראה כמה הוא שיחק בשנתיים האחרונותThe real Tsepo אמר:להתאכזב מההעברה הזו זה סתם להמשיך להתמרמר בכוח. כבר למדנו שאין עקביות באיזה זר מצליח פה, אפשר בכל העברה להסתכל על חצי הכוס המלאה או הריקה
אפשר להגיד עליו שחקן בירידה ואפשר באותה מידה להגיד שזה שחקן ששיחק ברמות הכי גבוהות ורוצה אתגר חדש, להרגיש לראשונה מוביל בקבוצה ולזכות בתארים.
אין לדעת, שנה שעברה הבאנו 5 זרים ב5 פרופילים שונים וכולם פגעו (חוץ מפיירו אולי)
ועדיין מפה ועד להתמרמר על זה מעכשיו בעיניי המרחק גדול
Shocking4U אמר:האוהדים של ווסט ברום בעיקר מדברים על זה שהוא היה נראה לא בכושר אצלם. אומרים שהוא שיחק בהליכה ובחוסר חשק. רב גם עם הקהל ואז בכלל נשרף.
כן חבר. אי אפשר לדעת. ממש ככה. אין שום חוקיות.אליאור אמר:The real Tsepo אמר:אני לא מתווכח עם זה שזה חיסרון. גם הבלם שהרבה מכנים אותו מהטובים בהיסטוריה של המועדון הגיע מקבוצת המילואים של אנטוורפןSmurk אמר:איך להתמרמר בכח. תראה כמה הוא שיחק בשנתיים האחרונות
וגם אחד השחקנים הטובים בקבוצה היום היה לפני כמה שנים בליגה השנייה. אז על כל שחקן ששיחק בליגה השנייה נגיד "אי אפשר לדעת"?
אנחנו מדברים על פרופילים. מבחינת פרופיל זה בעייתי להביא אחד כזה שבירידה תלולה בקריירה. עדיף פרופיל כמו דיאק.
לא בושה להודות שאכלנו חרא הקיץ מכל כיוון אפשרי. גם בפרופיל של המאמן, וגם הפרופיל של השחקנים. 100 מיליון שקל הכנסות בשביל שיצלילו אותנו ככה. פשוט בושה.
The real Tsepo אמר:כן חבר. אי אפשר לדעת. ממש ככה. אין שום חוקיות.אליאור אמר:The real Tsepo אמר:אני לא מתווכח עם זה שזה חיסרון. גם הבלם שהרבה מכנים אותו מהטובים בהיסטוריה של המועדון הגיע מקבוצת המילואים של אנטוורפן
וגם אחד השחקנים הטובים בקבוצה היום היה לפני כמה שנים בליגה השנייה. אז על כל שחקן ששיחק בליגה השנייה נגיד "אי אפשר לדעת"?
אנחנו מדברים על פרופילים. מבחינת פרופיל זה בעייתי להביא אחד כזה שבירידה תלולה בקריירה. עדיף פרופיל כמו דיאק.
לא בושה להודות שאכלנו חרא הקיץ מכל כיוון אפשרי. גם בפרופיל של המאמן, וגם הפרופיל של השחקנים. 100 מיליון שקל הכנסות בשביל שיצלילו אותנו ככה. פשוט בושה.
אני גם עצבני מהקיץ הזה ומהרבה מחדלים שנעשו, אבל יש גבול לכמה אפשר להיות בטילט על כל דבר שנעשה.
אני לא אומר שאני מאושר מההחתמה הזו אבל רחוק מלהיות ממורמר. דווקא בתחום הזה אני סומך על אלברמן
מזל שהוא במקור מסיירה לאוןApoc אמר:בואו נחכה לראות שהוא חותם בכלל לפני שמנתחים את כל ההיסטוריה שלו מאז שהוא נולד
רוב השחקנים האנגלים שנחתו פה כדי לחתום הקיץ לא חתמו בסוף