• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
ירוק זה אני אמר:
KevinDurant אמר:
לגמרי.

זה או זה הוא שדגו יצטרך להרים טלפון לבכר ולשאול אותו איך הוא ממליץ לשחק עם קשר אחורי אחד ב4-3-3

בול מה שחשבתי עליו לקראת המשחק הבא.
קצת מרחם על דגו שהוא צריך להרכיב 11 ולהסתכל על הרשימה של השחקני אמצע, ולבחור אחד מהם ליד עלי.

אחרי היום, לדעתי לא תהיה לי ברירה אלא לעלות עם אמצע של עלי, שרי וסבע, וללחוץ גבוה את שריף כמו שבכר היה עושה.
אם איך שראיתי את שריף משחקים היום ובצורה נסוגה (וזה עוד קבוצה שנחשבת לקבוצה ביתית חזקה מאוד), עם העוצמות של סמי עופר במשחק ליגת האלופות וקהל שיבוא עם הרבה אנרגיות, אני עולה באמצע עם עלי, שרי ורפאלוב ומשחק עם סבע, פיירו וחזיזה למעלה.

משאיר לי מהספסל את דוד, חלאיילי, שוראנוב, ג'אבר, קנדיל ככלים התקפיים ועולה בכל הכוח

דווקא סבע היה טוב באמצע, ועל הקו נראה שהוא קצת הולך לאיבוד.

הייתי שם בקו את רפאלוב, שהיה שם לא רע נגד ביתר, או חליילי.

KevinDurant אמר:
ירוק זה אני אמר:
נקווה לשמוע בקרוב על קשר ברמה גבוהה שסיכם.
וזה בלי קשר לאירופה או לא, זה פשוט צועק כמה אנחנו צריכים אחד(אפילו 2) כזה.

רק לא עוד סאגה מתישה.
לגמרי.

זה או זה הוא שדגו יצטרך להרים טלפון לבכר ולשאול אותו איך הוא ממליץ לשחק עם קשר אחורי אחד ב4-3-3
נראה שזה הכיוון שיהיה, אין ברירה פה.
סבע שרי מוחמד, לפניהם חלאילי דין/שוראנוב וחזיזה

ההחתמה הכי משמעותית שלנו בקיץ זה חלוץ שלישי שלא נספר

חזיזוש אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
Ganjot אמר:
אחרי הכתבה של בן דור היום על זה שלא יגיע קשר למחנה, זה אומר שלא יגיע קשר בכלל.
לא נעפיל לשלב בתים אירופי ואז יגידו שהסגל הקיים מספיק, אז אין טעם להביא קשר, ובכלל שאפשר לשחק רק עם 5 זרים אז חבל להביא זר שישי.

מועדון מביך.

אתה ממציא סיפורים, כותב רעיונות ודיעות מפרי דמיונך ואז כותב מועדון מביך כאילו זה קרה כבר. 🤣🤣
מצחיק.

זה מדהים אותי כל פעם מחדש
מה אומר, עדיין מדהים אותך?

בשבוע האחרון לא הצליחו לסגור או להתקרב לסגור אף קשר אחר שהיה ברשימות, אם יהיה משהו עם הליצן האנגלי אז זה יהיה ביממה הקרובה למרות שאני לא חושב שהוא יגיע

אני זוכר שאחרי הפסדים/תיקויים בתקופת בכר הוא היה לוחץ בטירוף להביא רכש ובדרך כלל הוא קיבל ממש מהר.
נראה לי שזה כבר לא המצב.

ToniKroos אמר:
אני זוכר שאחרי הפסדים/תיקויים בתקופת בכר הוא היה לוחץ בטירוף להביא רכש ובדרך כלל הוא קיבל ממש מהר.
נראה לי שזה כבר לא המצב.
מי אמור ללחוץ? דגו ״אלברמן מתעסק בשחקנים התפקיד שלי זה לאמן״? הבן אדם אמר אחרי בית״ר שהם צריכים מחליף לקורנו כמו אוויר לנשימה. ראינו כמה סופרים אותו

אגדות בכר.
איפה ומתי הוא לחץ לקבל שחקן אחרי הפסד וקיבל?

Judokan אמר:
אגדות בכר.
איפה ומתי הוא לחץ לקבל שחקן אחרי הפסד וקיבל?
גם אם זה נכון מועדון מתוקן ומנוהל נכון לא צריך להתנהל ככה.

המאמן לא צריך להתערב בדברים האלה ובדיוק בשביל הדברים האלה יש מנהל מקצועי בקבוצה.

אגב לדעתי קורנו וחזיזה לא יכולים לסיים כרגע 90 דקות בהוראה של הצוות הרפואי. כל הפוקוס הולך על הקשר 6 אבל גם היעדר העומק בהגנה זה מחדל. לא יכול להאשים את דגו על החילוף של קנדיל וחגג, פשוט אין אלטרנטיבה. מילא היה עוד בלם ראוי שמאפשר גמישות עם סונדגרן אבל אין כלום.
אנחנו מרחק פציעה אחת ברוב העמדות כדי להידפק בגדול

The real Tsepo אמר:
אגב לדעתי קורנו וחזיזה לא יכולים לסיים כרגע 90 דקות בהוראה של הצוות הרפואי. כל הפוקוס הולך על הקשר 6 אבל גם היעדר העומק בהגנה זה מחדל. לא יכול להאשים את דגו על החילוף של קנדיל וחגג, פשוט אין אלטרנטיבה. מילא היה עוד בלם ראוי שמאפשר גמישות עם סונדגרן אבל אין כלום.
אנחנו מרחק פציעה אחת ברוב העמדות כדי להידפק בגדול
אני לא חושב שקנדיל כזה חילוף "הזוי" כשמשחקים ב3 בלמים.

חג'ג' היה כביכול החילוף ההזוי אבל גם בלטקסה אם היה לא היה איזה חילוף מרשים במקום קורנו

אני מעדיף את סאן עם זעזוע מח מאשר את בלטקסה מגן שמאלי

הכל בסדר אני רגוע
בן דור כתב הבוקר שיוגבר המאמץ למציאת הקשר, ככה שאנחנו בידיים טובות
גם תחשבו על זה שאחרי שיגיע הקשר התותח שיפתור את כל הבעיות בקבוצה אנחנו לוקחים אליפות קל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה