ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
KevinDurant אמר:ואם אלברמן רוצה את פיירו?אליאור אמר:KevinDurant אמר:ומעבר לזה, לשחקנים שעוזבים פשוט אין תחליף בשוק הישראלי.
המועדון כבר שנתיים מחפש בלם ישראלי מחליף! שאפשר להביא ויש רק את בלטקסה, מגן שמאלי יש רק את בלטקסה
באמצע יש את גנדלמן שהוא שחקן יקר בטירוף. בכנפיים יש שחקנים כמו לאיוס ודוידה שהם שחקנים נחמדים אבל לא מעבר ובשפיץ יש שחקן כמו שבירו שהוא ברמה של חלוץ שלישי.
כלומר, אוטומטית כל שחקן ישראלי שעוזב אותך מוביל לכך שגם אם תפתח את הכיס אתה נחלש בעמדה שהוא עזב אותך
דווקא זה לא העניין הפעם. לכאורה כל המועמדים הרציניים שעלו הם באמת שחקנים ועסקאות יקרות מאוד ונראה שהייתה פה כוונה אמיתית אבל בסוף משנה מה יגיע.
העניין המרכזי פה שגם אם אתה רוצה להוציא כסף, אין על מי.
לך תטייל פה בכל הליגה היום, מה אתה יכול להביא? בלטקסה, גנדלמן, דוידה/לאיוס ושבירו
אף אחד מהם לא שווה הרכב במכבי חיפה וזה שחקני סגל נחמדים ולא מעבר
הייתי ציני.
עניינית על חלק מדברים מהדברים כבר דנו.
אני רק ארשום שמי שבאמת רוצה להשקיע בקבוצה משחרר את פיירו ומביא במקומו שוער, קיצוני זר או חלוץ זר.
Nirgreen אמר:פושעים בירוק.
מתפשרים על קשר שמתאים לקבוצות לאשדוד/חדרה לא לקבוצה אלופה.
GreenGlory אמר:https://www.one.co.il/Article/22-23/1,1,4,52254/441827.html?ref=hp
שוק
מה זה מישהו צריך להעיר אותו, הוא הסמכות המקצועית העליונה במועדון והוא קובע, לטוב ולרע.אליאור אמר:KevinDurant אמר:ואם אלברמן רוצה את פיירו?אליאור אמר:הייתי ציני.
עניינית על חלק מדברים מהדברים כבר דנו.
אני רק ארשום שמי שבאמת רוצה להשקיע בקבוצה משחרר את פיירו ומביא במקומו שוער, קיצוני זר או חלוץ זר.
אז מישהו צריך להעיר אותו, אבל קשה לי להאמין שהוא לא רואה משהו שכולם כן. בוא נגיד שאם פיירו היה מגיע בהשאלה עם אופציה אין לי ספק שלא היו מממשים אותה.
Jerry אמר:חברים יש מו"מ מתקדם עם קשר כבר כמה ימים ואמרתי לכם, חיכו לפרסם את זה בטיימינג זהה לסירוב של צ'אלובה, זה כמו ההארכת חוזה של קורנו. לא יודע אם הקשר זה הבמבוק אבל זה מה שרשמתי לפני שבוע. ולא אהבתי את הפרופיל שלו, אנחנו נצא לעונה הזאת עם זר, מוחמד וג'אבר, נצטרך שהזר יהיה באנקר ברמה של פלאניץ' וסק
GreenGlory אמר:https://www.one.co.il/Article/22-23/1,1,4,52254/441827.html?ref=hp
שוק
לגמריApoc אמר:אגב ספורט 5 החולי נפש כבר הוציאו כתבת צבע על אמבוק
הם אשכרה הוציאו איזה 5-6 כתבות צבע העונה על שחקנים שלא הגיעו לפה בכלל
איזו מדינה הזייה אנחנו
Apoc אמר:אגב ספורט 5 החולי נפש כבר הוציאו כתבת צבע על אמבוק
איזו מדינה הזייה אנחנו
KevinDurant אמר:לגמריApoc אמר:אגב ספורט 5 החולי נפש כבר הוציאו כתבת צבע על אמבוק
איזו מדינה הזייה אנחנו
אגב אמבוק פורסם בכלל בחו''ל
לדעתי המועדון לא היה רוצה שעוד שם של מועמד רציני יצא כי במידה והוא לא יגיע זה ימשיך להיות ליצני
היו מעדיפים להוציא וולקאם מסודר
Apoc אמר:KevinDurant אמר:לגמריApoc אמר:אגב ספורט 5 החולי נפש כבר הוציאו כתבת צבע על אמבוק
איזו מדינה הזייה אנחנו
אגב אמבוק פורסם בכלל בחו''ל
לדעתי המועדון לא היה רוצה שעוד שם של מועמד רציני יצא כי במידה והוא לא יגיע זה ימשיך להיות ליצני
היו מעדיפים להוציא וולקאם מסודר
צירוף מקרים הזייה שלא עולה אף שם כבר שבועיים מאז שידוע שצ'אלובה לא בא ומחכים רק שהוא יגיד לא רשמי, ואחרי שבועיים באותה שעה שהוא אומר לא רשמי גם עולה שם חדש. תודה שזה צירוף מקרים הזוי עם הסתברות של פחות מ1%.