• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות קיץ 23/24 ע"ש לורן אברג'ל ונייתן בקסטר

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smurk
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה הסיכוי שכל הרומן בין נועה קיריל ודניאל פרץ זה תרגיל של אלברמן?

אני ראיתי אנשים שמדברים בעיקר על להביא גרזן 6 אבל לא פחות חשוב מזה לדעתי זה שחקן קישור שמסוגל לדחוף מסירה קדימה בין קווים.

במשחק האחרון זה צעק

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
ומעבר לזה, לשחקנים שעוזבים פשוט אין תחליף בשוק הישראלי.

המועדון כבר שנתיים מחפש בלם ישראלי מחליף! שאפשר להביא ויש רק את בלטקסה, מגן שמאלי יש רק את בלטקסה

באמצע יש את גנדלמן שהוא שחקן יקר בטירוף. בכנפיים יש שחקנים כמו לאיוס ודוידה שהם שחקנים נחמדים אבל לא מעבר ובשפיץ יש שחקן כמו שבירו שהוא ברמה של חלוץ שלישי.

כלומר, אוטומטית כל שחקן ישראלי שעוזב אותך מוביל לכך שגם אם תפתח את הכיס אתה נחלש בעמדה שהוא עזב אותך

דווקא זה לא העניין הפעם. לכאורה כל המועמדים הרציניים שעלו הם באמת שחקנים ועסקאות יקרות מאוד ונראה שהייתה פה כוונה אמיתית אבל בסוף משנה מה יגיע.

העניין המרכזי פה שגם אם אתה רוצה להוציא כסף, אין על מי.

לך תטייל פה בכל הליגה היום, מה אתה יכול להביא? בלטקסה, גנדלמן, דוידה/לאיוס ושבירו

אף אחד מהם לא שווה הרכב במכבי חיפה וזה שחקני סגל נחמדים ולא מעבר

הייתי ציני.
עניינית על חלק מדברים מהדברים כבר דנו.
אני רק ארשום שמי שבאמת רוצה להשקיע בקבוצה משחרר את פיירו ומביא במקומו שוער, קיצוני זר או חלוץ זר.
ואם אלברמן רוצה את פיירו?

אז מישהו צריך להעיר אותו, אבל קשה לי להאמין שהוא לא רואה משהו שכולם כן. בוא נגיד שאם פיירו היה מגיע בהשאלה עם אופציה אין לי ספק שלא היו מממשים אותה.

על פניו להביא קשר צעיר ששייך לקבוצה בליגה הראשונה בצרפת ועשה עונה טובה בליגה השנייה זה לא רע בכלל. מעדיף את הפרופיל הזה הרבה יותר ממקלובה שהציל אותנו מעצמו.

Nirgreen אמר:
פושעים בירוק.

מתפשרים על קשר שמתאים לקבוצות לאשדוד/חדרה לא לקבוצה אלופה.

אחי אתה סובל כל כך מלאהוד קבוצת כדורגל בשביל מה אתה צריך את הזעם האינסופי הזה בחיים שלך
חצי דקה לא לקחנו תואר או עלינו לצמפיונס אנשים עוד רגע שורפים את כפר גלים

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
הייתי ציני.
עניינית על חלק מדברים מהדברים כבר דנו.
אני רק ארשום שמי שבאמת רוצה להשקיע בקבוצה משחרר את פיירו ומביא במקומו שוער, קיצוני זר או חלוץ זר.
ואם אלברמן רוצה את פיירו?

אז מישהו צריך להעיר אותו, אבל קשה לי להאמין שהוא לא רואה משהו שכולם כן. בוא נגיד שאם פיירו היה מגיע בהשאלה עם אופציה אין לי ספק שלא היו מממשים אותה.
מה זה מישהו צריך להעיר אותו, הוא הסמכות המקצועית העליונה במועדון והוא קובע, לטוב ולרע.

אתה רוצה שיענקלה יתערב בדברים מקצועיים ויקבע לו מה לעשות?

חברים יש מו"מ מתקדם עם קשר כבר כמה ימים ואמרתי לכם, חיכו לפרסם את זה בטיימינג זהה לסירוב של צ'אלובה, זה כמו ההארכת חוזה של קורנו. לא יודע אם הקשר זה הבמבוק אבל זה מה שרשמתי לפני שבוע. ולא אהבתי את הפרופיל שלו, אנחנו נצא לעונה הזאת עם זר, מוחמד וג'אבר, נצטרך שהזר יהיה באנקר ברמה של פלאניץ' וסק

Jerry אמר:
חברים יש מו"מ מתקדם עם קשר כבר כמה ימים ואמרתי לכם, חיכו לפרסם את זה בטיימינג זהה לסירוב של צ'אלובה, זה כמו ההארכת חוזה של קורנו. לא יודע אם הקשר זה הבמבוק אבל זה מה שרשמתי לפני שבוע. ולא אהבתי את הפרופיל שלו, אנחנו נצא לעונה הזאת עם זר, מוחמד וג'אבר, נצטרך שהזר יהיה באנקר ברמה של פלאניץ' וסק

בסדר, לא אהבת שום פרופיל, הכל טוב.

GreenGlory אמר:
https://www.one.co.il/Article/22-23/1,1,4,52254/441827.html?ref=hp

שוק

יוצא שם באותה שעה שמקבלים תשובה שלילית מצ'ימבולה
אני בשוק אני בהלם, מי היה מאמין שהכל פה גניבת דעת אחרי גניבת דעת

היחיד שעובד פה חזק במועדון הקיץ הזה זה דודו בזק
גם הינעל אמבוק הזה לא יגיע

אגב ספורט 5 החולי נפש כבר הוציאו כתבת צבע על אמבוק
הם אשכרה הוציאו איזה 5-6 כתבות צבע העונה על שחקנים שלא הגיעו לפה בכלל
איזו מדינה הזייה אנחנו

Apoc אמר:
איזו מדינה הזייה אנחנו
לגמרי

אגב אמבוק פורסם בכלל בחו''ל

לדעתי המועדון לא היה רוצה שעוד שם של מועמד רציני יצא כי במידה והוא לא יגיע זה ימשיך להיות ליצני

היו מעדיפים להוציא וולקאם מסודר

אגב, כל המועמדים עד עכשיו חוץ מהאנגלי לדעתי דוברי צרפתית.
מעניין אם זה מכוון בשביל להקל על השתלבות בקבוצה.

הסאגה הזאת עושה לי רע
נשבע
מקווה שנעבור את שריף ושאיכשהו הסבל נות תשתלם

Apoc אמר:
איזו מדינה הזייה אנחנו

יש לך ספק שזה יקבל טראפיק ואוהדים יקראו את זה?
אם ככה אז הם עושים את עבודתם.
זאת המטרה לייצר טראפיק.

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
איזו מדינה הזייה אנחנו
לגמרי

לדעתי המועדון לא היה רוצה שעוד שם של מועמד רציני יצא כי במידה והוא לא יגיע זה ימשיך להיות ליצני

צירוף מקרים הזייה שלא עולה אף שם כבר שבועיים מאז שידוע שצ'אלובה לא בא ומחכים רק שהוא יגיד לא רשמי, ואחרי שבועיים באותה שעה שהוא אומר לא רשמי גם עולה שם חדש. תודה שזה צירוף מקרים הזוי עם הסתברות של פחות מ1%.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
איזו מדינה הזייה אנחנו
לגמרי

צירוף מקרים הזייה שלא עולה אף שם כבר שבועיים מאז שידוע שצ'אלובה לא בא ומחכים רק שהוא יגיד לא רשמי, ואחרי שבועיים באותה שעה שהוא אומר לא רשמי גם עולה שם חדש. תודה שזה צירוף מקרים הזוי עם הסתברות של פחות מ1%.

האמת שיכול להיות שברגע שזה פורסם בחול הרגישו בנוח לתת לבן דור לפרסם שצ'אלובה אמר לא. יכול להיות שהוא אמר לא כבר לפני 5 ימים.
כך או כך את החלון הזה דודו בזק מנהל יותר מאשר אלברמן

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה