ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רק מכבי אמר:נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".
מעניין מאוד, אולי זה צ'אלובה?
גנדלמן לא 6 בשום צורה ולדעתי ב8 אין לו מספיק איכויות.Jerry אמר:אוהדי נתניה טוענים שלגנדלמן יש הצעה מפולין וגם אנחנו רוצים אותו, בגלל זה הוא נשמר על אש נמוכה מתחילת העונה וכמעט לא משחק, מקווה מאוד שלא. הוא לא משחק לדעתי כי הוא פשוט לא כזה טוב וכמה רמות מתחת לאינו (להביא אתמול) ואיתן אזולאי שהשתפר ופתאום נהיה שחקן
לא יגיע קשר גם בשבועיים הקרוביםרק מכבי אמר:נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".
מסכיםKevinDurant אמר:גנדלמן לא 6 בשום צורה ולדעתי ב8 אין לו מספיק איכויות.Jerry אמר:אוהדי נתניה טוענים שלגנדלמן יש הצעה מפולין וגם אנחנו רוצים אותו, בגלל זה הוא נשמר על אש נמוכה מתחילת העונה וכמעט לא משחק, מקווה מאוד שלא. הוא לא משחק לדעתי כי הוא פשוט לא כזה טוב וכמה רמות מתחת לאינו (להביא אתמול) ואיתן אזולאי שהשתפר ופתאום נהיה שחקן
רק מכבי אמר:נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".
Jerry אמר:אוהדי נתניה טוענים שלגנדלמן יש הצעה מפולין וגם אנחנו רוצים אותו, בגלל זה הוא נשמר על אש נמוכה מתחילת העונה וכמעט לא משחק, מקווה מאוד שלא. הוא לא משחק לדעתי כי הוא פשוט לא כזה טוב וכמה רמות מתחת לאינו (להביא אתמול) ואיתן אזולאי שהשתפר ופתאום נהיה שחקן
וואלה אניאקשיב אלף פעם למישהו שעובד במחלקת הנוער של נתניהכמקור מאשר לגולדשטיין בן דור ושאר הדפוקים שרקמכבי מצטט כל מילה שלהם כאילו מי הם בכללApoc אמר:Jerry אמר:אוהדי נתניה טוענים שלגנדלמן יש הצעה מפולין וגם אנחנו רוצים אותו, בגלל זה הוא נשמר על אש נמוכה מתחילת העונה וכמעט לא משחק, מקווה מאוד שלא. הוא לא משחק לדעתי כי הוא פשוט לא כזה טוב וכמה רמות מתחת לאינו (להביא אתמול) ואיתן אזולאי שהשתפר ופתאום נהיה שחקן
מה אוהדי דימונה טוענים?
אני בדיוק עברתי בפתח תקווה לא מזמן חבל לא עצרתי איזה פתח תקוואי לשאול אותו מה הוא טוען על שחקנים של מכבי והפועל פתח תקווה.
Apoc אמר:רק מכבי אמר:נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".
יש סיבה שנחמני הוא הליצן הכי גדול בתחום ששם את גולדשטיין ודב"ד וכל השאר בכיס הקטן
טוידה סיכם את תנאיו בכפוף להתרשמותרק מכבי אמר:נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".
ככל שעובר הזמן גם אני חושב ככה.. לא מחזיק ממנו במיוחד אבל הוא אחלה להיות כמחליף ל6 הפותח+ בלם לא רע בכללחזיזוש אמר:גנדלמן לדעתי שחקן שחובה להביא ואני יודע שאני בדעת מיעוט פה
חזיזוש אמר:Apoc אמר:רק מכבי אמר:נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".
יש סיבה שנחמני הוא הליצן הכי גדול בתחום ששם את גולדשטיין ודב"ד וכל השאר בכיס הקטן
בוא לא נגזים דורון בן דור זה לא סקאלה של בן אדם נורמטיבי בכלל
Kozmo אמר:אחלה גנדאלמן, על מה אתם מדברים?
שחקן מעולה לרוטציה, מקווה שיגיע. אבל לדעתי הוא בכלל לא על הפרק מטעמי עלויות.