• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".

מעניין מאוד, אולי זה צ'אלובה?

אנחנו מופתעים כבר חודשיים וחצי כל יום מחדש

אוהדי נתניה טוענים שלגנדלמן יש הצעה מפולין וגם אנחנו רוצים אותו, בגלל זה הוא נשמר על אש נמוכה מתחילת העונה וכמעט לא משחק, מקווה מאוד שלא. הוא לא משחק לדעתי כי הוא פשוט לא כזה טוב וכמה רמות מתחת לאינו (להביא אתמול) ואיתן אזולאי שהשתפר ופתאום נהיה שחקן

Jerry אמר:
אוהדי נתניה טוענים שלגנדלמן יש הצעה מפולין וגם אנחנו רוצים אותו, בגלל זה הוא נשמר על אש נמוכה מתחילת העונה וכמעט לא משחק, מקווה מאוד שלא. הוא לא משחק לדעתי כי הוא פשוט לא כזה טוב וכמה רמות מתחת לאינו (להביא אתמול) ואיתן אזולאי שהשתפר ופתאום נהיה שחקן
גנדלמן לא 6 בשום צורה ולדעתי ב8 אין לו מספיק איכויות.

רק מכבי אמר:
נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".

לא יגיע קשר גם בשבועיים הקרובים

הפתעה!

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
גנדלמן לא 6 בשום צורה ולדעתי ב8 אין לו מספיק איכויות.
מסכים
חתיכת נגר שאנשים מדברים עליו רק כי הוא יודע לתת גולים, יובל אשכנזי רק עם שרירים ומסה, לא לגעת בו זה חתיכת פלופ

רק מכבי אמר:
נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".

יש סיבה שנחמני הוא הליצן הכי גדול בתחום ששם את גולדשטיין ודב"ד וכל השאר בכיס הקטן

Jerry אמר:

מה אוהדי דימונה טוענים?
אני בדיוק עברתי בפתח תקווה לא מזמן חבל לא עצרתי איזה פתח תקוואי לשאול אותו מה הוא טוען על שחקנים של מכבי והפועל פתח תקווה.

Apoc אמר:
Jerry אמר:

מה אוהדי דימונה טוענים?
אני בדיוק עברתי בפתח תקווה לא מזמן חבל לא עצרתי איזה פתח תקוואי לשאול אותו מה הוא טוען על שחקנים של מכבי והפועל פתח תקווה.
וואלה אניאקשיב אלף פעם למישהו שעובד במחלקת הנוער של נתניהכמקור מאשר לגולדשטיין בן דור ושאר הדפוקים שרקמכבי מצטט כל מילה שלהם כאילו מי הם בכלל

גנדלמן אחלה שחקן אם יגיע בנוסף ל6 זר. או שאתם מעדיפים את נאור לפניו?

גנדלמן לדעתי שחקן שחובה להביא ואני יודע שאני בדעת מיעוט פה

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".

יש סיבה שנחמני הוא הליצן הכי גדול בתחום ששם את גולדשטיין ודב"ד וכל השאר בכיס הקטן

בוא לא נגזים דורון בן דור זה לא סקאלה של בן אדם נורמטיבי בכלל

אני מביא את גנדלמן כ8 ברוטציה לג׳אבר. אני חושב שיש לי פיזיות שחסרה לנו בקישור והוא גם מצטרף נהדר שזה משהו שחסר לנו.

אבל זה לא רלוונטי כי שחקן מנתניה לא יגיע לכאן.

רק מכבי אמר:
נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".

טוידה סיכם את תנאיו בכפוף להתרשמות

חזיזוש אמר:
גנדלמן לדעתי שחקן שחובה להביא ואני יודע שאני בדעת מיעוט פה
ככל שעובר הזמן גם אני חושב ככה.. לא מחזיק ממנו במיוחד אבל הוא אחלה להיות כמחליף ל6 הפותח+ בלם לא רע בכלל

אחלה גנדאלמן, על מה אתם מדברים?
שחקן מעולה לרוטציה, מקווה שיגיע. אבל לדעתי הוא בכלל לא על הפרק מטעמי עלויות.

חזיזוש אמר:
Apoc אמר:
רק מכבי אמר:
נחמני אומר:
"לגבי ה-6. צפו להפתעות".

בוא לא נגזים דורון בן דור זה לא סקאלה של בן אדם נורמטיבי בכלל

כבן אדם ברור
כעיתונאי? דב"ד לפחות עוצר את עצמו מלזרוק שטויות רוב הזמן
אנשים כמו וייס ונחמני זורקים שטויות לאוויר בלי שום השלכות
הם פשוט יכולים לקבוע לך ששחקן יגיע בלי שום קשר למציאות כמו כיאל וטויודה
גם משה פרימו ככה (זוכר שאוהדי הצהבת עבדו עליו והוא פרסם את זה)

וצנציפר זה האורים והתומים של הז'אנר
הבן אדם לקח את זה ללבל אחר לגמרי שהוא אשכרה כתב הספורט הביתי של ידיעות אחרונות והוא מנפיץ על ימין ועל שמאל עם כותרות בומבסטיות דברים שבחיים לא קורים

Kozmo אמר:
אחלה גנדאלמן, על מה אתם מדברים?
שחקן מעולה לרוטציה, מקווה שיגיע. אבל לדעתי הוא בכלל לא על הפרק מטעמי עלויות.

לדעתי הוא לא מועמד מאותה סיבה שסבתא שלי לא מועמדת, אלברמן לא מחזיק מהם מקצועית ולכן השם שלהם לא עלה במשרדים של מכבי חיפה.
אבל העיקר לזרוק פה שם של שחקן לא מועמד כדי שכולם ידברו על זה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה