Apoc
יו״ר הבורד
benrey אמר:יצליח שם לדעתי
למה שלא יצליח, הוא אחלה שחקן לליגה שלנו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:יצליח שם לדעתי
דיע וחלאילי זה מספיק לגמרי לקו ימין כשגם סוף זה אופציה. דיע יהיה שם טובאליאור אמר:הקבוצה הזו משוועת לקיצוני ימין עם רגל שמאל.
The real Tsepo אמר:דיע וחלאילי זה מספיק לגמרי לקו ימין כשגם סוף זה אופציה. דיע יהיה שם טובאליאור אמר:הקבוצה הזו משוועת לקיצוני ימין עם רגל שמאל.
אליאור אמר:The real Tsepo אמר:דיע וחלאילי זה מספיק לגמרי לקו ימין כשגם סוף זה אופציה. דיע יהיה שם טובאליאור אמר:הקבוצה הזו משוועת לקיצוני ימין עם רגל שמאל.
דיא צריך לשחק מתחת לחלוץ ולהתחלק בדקות עם שרי. במערך נכון ומאוזן הם לא אמורים לשחק ביחד.
רק מכבי אמר:אליאור אמר:The real Tsepo אמר:דיע וחלאילי זה מספיק לגמרי לקו ימין כשגם סוף זה אופציה. דיע יהיה שם טוב
דיא צריך לשחק מתחת לחלוץ ולהתחלק בדקות עם שרי. במערך נכון ומאוזן הם לא אמורים לשחק ביחד.
אני לא יודע איך להגיד לך את זה אבל שרי וסבע יהיו שחקני הרכב העונה.
אין מצב שהם יתחלקו בשום דקות אחד של השני.
סבע זה השחקן הכי יקר בתולדות המועדון. והוא ממש לא יהיה בספסל. ודוגרי? אין לנו בכלל לוקסוס לוותר על היכולת שלו שעוד תגיע.
ושרי זה המנהיג של הקבוצה הזאת, הוא לא יהיה שחקן רוטציה שמתחלק בדקות עם אף אחד אחר.
כנראה שלא משנה מה הוא ייעשה תמיד יבואו אליו בטענות, אבל לא נתקן את העולם.
בקיצור, הם הולכים להיות 2 שחקני הרכב ומפתח בקבוצה הזאת, ולא הולך להגיע להרכב שום שחקן אגף ימין עם רגל שמאל.
שמחתי לעזור.
KevinDurant אמר:@אליאור
כל מה שאתה כותב פה על דוידה כתבו על גוני נאור וצ'יבוטה
אם הוא לא משדרג, שלא יהיה פה
אני חושב שהייתי משחרר את פיירו אבל לא הייתי מביא קיצוני במקומואליאור אמר:KevinDurant אמר:@אליאור
זה לא חייב להיות דוידה.
אפשר גם לשחרר את פיירו ולהביא קיצוני במקומו. זה אמנם לא יקרה, אבל זה מה שצריך לקרות.
KevinDurant אמר:אני חושב שהייתי משחרר את פיירו אבל לא הייתי מביא קיצוני במקומואליאור אמר:KevinDurant אמר:@אליאור
זה לא חייב להיות דוידה.
אפשר גם לשחרר את פיירו ולהביא קיצוני במקומו. זה אמנם לא יקרה, אבל זה מה שצריך לקרות.
Apoc אמר:דוד הרגת אותנו
מאז שפתחת את הנושא לא קרה כלום
אפילו כתבה על עלי מוחמד סיכם ל3 שנים לא קיבלנו
קלApoc אמר:היה צריך לפתוח מחדש את הנושא המקורי שלי לקיץ ולתת לו למצות את עצמו
כל ההתעסקויות האלה לנסות להציל את המצב רק הובילו להתרסקות גדולה יותר
Shocking4U אמר:תנו לי סבלנות אתם קוטלים אחרי 6 עמודים
לגבי מה שדגו אמר על רכש. בוא, הוא ואני לא רחוקים במידת ההשפעה שלנו על הרכש.
הוא קוטל זרים לפני שקיבלנו עליהם 2 פושים בטלפון, אתה מדבר איתי על כדור?Apoc אמר:Shocking4U אמר:תנו לי סבלנות אתם קוטלים אחרי 6 עמודים
לגבי מה שדגו אמר על רכש. בוא, הוא ואני לא רחוקים במידת ההשפעה שלנו על הרכש.
כאילו אתה לא קוטל פה זרים לפני שהם נגעו בכדור פעמיים