ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:בשורות משמחות מאד. כל הכבוד לכל העוסקים במלאכת הארכות החוזים. ניכר שיש למידה מטעויות בהקשר הזה.
מלבד סק, נותרו עלי ודניאל שסביר להניח כבר פחות או יותר מסוכמים גם הם. אחרת לא היו מקבלים את מעמד הישראלי.
Apoc אמר:ברק.י אמר:בשורות משמחות מאד. כל הכבוד לכל העוסקים במלאכת הארכות החוזים. ניכר שיש למידה מטעויות בהקשר הזה.
מלבד סק, נותרו עלי ודניאל שסביר להניח כבר פחות או יותר מסוכמים גם הם. אחרת לא היו מקבלים את מעמד הישראלי.
עד שעלי לא חותם אני לא רגוע
הבן אדם סיכם פה אלף פעם מאז חודש מאי
Apoc אמר:ברק.י אמר:בשורות משמחות מאד. כל הכבוד לכל העוסקים במלאכת הארכות החוזים. ניכר שיש למידה מטעויות בהקשר הזה.
עד שעלי לא חותם אני לא רגוע
הבן אדם סיכם פה אלף פעם מאז חודש מאי
Jerry אמר:השמות שעולים לגרמנים מפחידים, לכאלו שחקנים היינו צריכים לכוון ועל זה דיברתי כשדיברתי על הפרופיל של שואו ושימיץ'
חאג'י כוכב כדורגל מטורף ועדיין צעיר, גם אם הוא לא ישחק 5 שנים אני חותם עליו שיצליח כאן. בכל מקרה אני מדבר במאקרו ולא במיקרו, זה פרופיל של שחקן שאם משתלב הוא 10 רמות מעל הליגה, כזה שכבר דרס את הליגה הסקוטית עם ריינג'רס, לא רואה סיבה שהם יביאו שחקנים בפרופיל כזה ואנחנו נחפש מציאות ונסמוך על יכולות הסקאוטינג העילאיות של אלברמן עם זריםKaka אמר:Jerry אמר:השמות שעולים לגרמנים מפחידים, לכאלו שחקנים היינו צריכים לכוון ועל זה דיברתי כשדיברתי על הפרופיל של שואו ושימיץ'
די כבר יא טרלול. אם היו מביאים לכאן שחקן עם 400 דקות מאז ינואר 22 היו שורפים את הקבוצה.
הם מביאים שחקן בפרופיל כזה (אם בכלל יגיע) בגלל פציעה קשה בברך וסכסוך עם מאמן. זה ברור שהוא מוכשר בטירוף והיה אמור להגיע רחוק יותר אבל מה לעשות שהחיים עובדים אחרת. גם אם היה לנו מקום לזר בחלק הקדמי לא הייתי רוצה אחד כמו חאג׳י שבגיל 24 כבר החמיץ יותר מ 70 משחקים בגלל פציעות. היעדרות של שנה אחרי ניתוח בברך ובעיות עם המאמן זה סימן רע מאוד.Jerry אמר:חאג'י כוכב כדורגל מטורף ועדיין צעיר, גם אם הוא לא ישחק 5 שנים אני חותם עליו שיצליח כאן. בכל מקרה אני מדבר במאקרו ולא במיקרו, זה פרופיל של שחקן שאם משתלב הוא 10 רמות מעל הליגה, כזה שכבר דרס את הליגה הסקוטית עם ריינג'רס, לא רואה סיבה שהם יביאו שחקנים בפרופיל כזה ואנחנו נחפש מציאות ונסמוך על יכולות הסקאוטינג העילאיות של אלברמן עם זריםKaka אמר:Jerry אמר:השמות שעולים לגרמנים מפחידים, לכאלו שחקנים היינו צריכים לכוון ועל זה דיברתי כשדיברתי על הפרופיל של שואו ושימיץ'
די כבר יא טרלול. אם היו מביאים לכאן שחקן עם 400 דקות מאז ינואר 22 היו שורפים את הקבוצה.
KevinDurant אמר:חאג'י שם מאוד מרשים אבל שוב, הימור ענק בהתחשב בעובדה שהוא לא שיחק כמעט שנתיים כדורגל.
אגב הדיווח בכלל קשר אותו אלינו, לא אליהם
אני מתנצל אם אני טועה ומלבין פניך ברבים. בעיניי אתה חשוד מידי לטרול פה, תמיד דעות אקסטרים שבעיניי לא סביר שאוהד שלנו יאחוז בהן ותמיד דעות שמלבות פה אשJerry אמר:השמות שעולים לגרמנים מפחידים, לכאלו שחקנים היינו צריכים לכוון ועל זה דיברתי כשדיברתי על הפרופיל של שואו ושימיץ'
ראיתי שהם שחררו גם את קמארה, היינו יכולים להביא אותו? עוד שחקן אשApoc אמר:שני השמות שעלו אצלם כקשרים התקפיים עד כה זה שמות גדולים אבל של שחקנים בירידה ושנראים דיי גמורים
אל תתנצל העין שלי עליו גם. הנושא בטיפולי האישי.The real Tsepo אמר:אני מתנצל אם אני טועה ומלבין פניך ברבים. בעיניי אתה חשוד מידי לטרול פה, תמיד דעות אקסטרים שבעיניי לא סביר שאוהד שלנו יאחוז בהן ותמיד דעות שמלבות פה אשJerry אמר:השמות שעולים לגרמנים מפחידים, לכאלו שחקנים היינו צריכים לכוון ועל זה דיברתי כשדיברתי על הפרופיל של שואו ושימיץ'