The real Tsepo
תנו לו את הסרט
מרשה לעצמי לצאת בהצהרות כי אני יודע שאין סיכוי שזה יקרה, אבל אם אחרי המוקדמות משחררים את פיירו ופוגעים בחלוץ איכותי זה כמעט לעשות פה שחמט לליגה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:בתוך כך, מכבי נתניה פנתה ליענק'לה שחר וכעת היא מנהלת מו"מ עם מכבי חיפה על רכישתו של הקשר הצעיר בסאם זערורה וישנה אופטימיות שיצטרף
המחיר צריך להיות 2.5 מיליון יורו. מי שמוכר לנו ביוקר מגיע לו שיקבל יחס דומה.
במסגרת הליגה שחזיזה ישחק בהתקפה ויהיה לך את סבע, שרי, חזיזה, חלאיילי, דין, פיירו, רפאלוב, שוראנוב, סוף וגם שיבלי נניח זה מספיק לטעמיSmurk אמר:זה היה דלפ שלי עוד קודם. אני בתחושה שחסר לו מחץ בהתקפה, יש הרבה עומק ולא יותר מדי איכות. מרגיש לי שאין לנו איזה קילר וששרי הוא הסקורר הראשי של הקבוצה
שוראנוב חלוץ שלישי סטייל ניקיטה. סוף ושיבלי לא ברמה. את התרומה של חזיזה ופיירו בליגה ראינו בעונה שעברה. אני חושש.KevinDurant אמר:במסגרת הליגה שחזיזה ישחק בהתקפה ויהיה לך את סבע, שרי, חזיזה, חלאיילי, דין, פיירו, רפאלוב, שוראנוב, סוף וגם שיבלי נניח זה מספיק לטעמיSmurk אמר:זה היה דלפ שלי עוד קודם. אני בתחושה שחסר לו מחץ בהתקפה, יש הרבה עומק ולא יותר מדי איכות. מרגיש לי שאין לנו איזה קילר וששרי הוא הסקורר הראשי של הקבוצה
אבל באמצע באמת יש בעיה.
אנחנו מרחק פציעה אחת בקישור מלהגיע למצב שאין למאמן חילוף שהוא מאמין בו על הספסל
Smurk אמר:זה היה דלפ שלי עוד קודם. אני בתחושה שחסר לו מחץ בהתקפה, יש הרבה עומק ולא יותר מדי איכות. מרגיש לי שאין לנו איזה קילר וששרי הוא הסקורר הראשי של הקבוצה
The real Tsepo אמר:Smurk אמר:זה היה דלפ שלי עוד קודם. אני בתחושה שחסר לו מחץ בהתקפה, יש הרבה עומק ולא יותר מדי איכות. מרגיש לי שאין לנו איזה קילר וששרי הוא הסקורר הראשי של הקבוצה
אני דיברתי על קשר אמצע ולא התקפי זה בעיניי זועק לשמיים. מבחינת העומק בהתקפה אני יחסית בסדר, עם פנטזיה לא אחוזה במציאות שיחליפו את פיירו
כולנו מקווים ששוראנוב יתרום יותר מניקיטה ובשביל לתרום יותר מניקיטה הוא יצטרך לתת יותר מגול אחד ואני מאמין שהוא שווה את זה.Smurk אמר:שוראנוב חלוץ שלישי סטייל ניקיטה. סוף ושיבלי לא ברמה. את התרומה של חזיזה ופיירו בליגה ראינו בעונה שעברה. אני חושש.KevinDurant אמר:במסגרת הליגה שחזיזה ישחק בהתקפה ויהיה לך את סבע, שרי, חזיזה, חלאיילי, דין, פיירו, רפאלוב, שוראנוב, סוף וגם שיבלי נניח זה מספיק לטעמיSmurk אמר:זה היה דלפ שלי עוד קודם. אני בתחושה שחסר לו מחץ בהתקפה, יש הרבה עומק ולא יותר מדי איכות. מרגיש לי שאין לנו איזה קילר וששרי הוא הסקורר הראשי של הקבוצה
אבל באמצע באמת יש בעיה.
אנחנו מרחק פציעה אחת בקישור מלהגיע למצב שאין למאמן חילוף שהוא מאמין בו על הספסל
Undertheknife אמר:טעות חמורה למכור את באסם. יש לו פוטנציאל מטורף.
מטורף, זכינוnetanel412 אמר:https://www.one.co.il/Article/23-24/1,1,4,33154/443751.html?ref=hp
ממשיך בירוק: עבודלאי סק סיכם לשנתיים נוספות
בן דור