• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מרשה לעצמי לצאת בהצהרות כי אני יודע שאין סיכוי שזה יקרה, אבל אם אחרי המוקדמות משחררים את פיירו ופוגעים בחלוץ איכותי זה כמעט לעשות פה שחמט לליגה

בתוך כך, מכבי נתניה פנתה ליענק'לה שחר וכעת היא מנהלת מו"מ עם מכבי חיפה על רכישתו של הקשר הצעיר בסאם זערורה וישנה אופטימיות שיצטרף

המחיר צריך להיות 2.5 מיליון יורו. מי שמוכר לנו ביוקר מגיע לו שיקבל יחס דומה.

Shocking4U אמר:
בתוך כך, מכבי נתניה פנתה ליענק'לה שחר וכעת היא מנהלת מו"מ עם מכבי חיפה על רכישתו של הקשר הצעיר בסאם זערורה וישנה אופטימיות שיצטרף

המחיר צריך להיות 2.5 מיליון יורו. מי שמוכר לנו ביוקר מגיע לו שיקבל יחס דומה.

או לחילופין 50 אחוז מהכרטיס נשאר אצלנו ואז אם בטעות הם מוכרים אותו בהרבה אז שגם אנחנו נהנה

הסיטואציה עם זערורה מבאסת ממש. לא מאשים אותו שהוא לא רוצה להאריך חוזה.

אני כן חושב שהשאלה שלו בלי אופציית רכישה עדיפה לנו, גם אם אח״כ יכנס לשנת חוזה. במקרה הטוב, נרוויח אותו לעונה הבאה ואולי הוא יסכים להאריך חוזה אם וכשיכנס לסגל בקיץ הבא. במקרה הרע, יהיה לא טוב בהשאלה וימכר בזול יותר בקיץ הבא, וזה לא שהרווחים ממנו הקיץ יהיו כאלה גדולים ששווה למהר למכור אותו.

אם כן מוכרים אותו, אז שזה יהיה עם אחוזים גבוהים ממכירה עתידית. אין סיבה לפנק סתם קבוצה אחרת בשחקן כמוהו ובטח שלא את נתניה, קבוצה איכותית שלא באה לקראתנו אף פעם במו״מים.

זה היה דלפ שלי עוד קודם. אני בתחושה שחסר לו מחץ בהתקפה, יש הרבה עומק ולא יותר מדי איכות. מרגיש לי שאין לנו איזה קילר וששרי הוא הסקורר הראשי של הקבוצה

Smurk אמר:
זה היה דלפ שלי עוד קודם. אני בתחושה שחסר לו מחץ בהתקפה, יש הרבה עומק ולא יותר מדי איכות. מרגיש לי שאין לנו איזה קילר וששרי הוא הסקורר הראשי של הקבוצה
במסגרת הליגה שחזיזה ישחק בהתקפה ויהיה לך את סבע, שרי, חזיזה, חלאיילי, דין, פיירו, רפאלוב, שוראנוב, סוף וגם שיבלי נניח זה מספיק לטעמי

אבל באמצע באמת יש בעיה.

אנחנו מרחק פציעה אחת בקישור מלהגיע למצב שאין למאמן חילוף שהוא מאמין בו על הספסל

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
במסגרת הליגה שחזיזה ישחק בהתקפה ויהיה לך את סבע, שרי, חזיזה, חלאיילי, דין, פיירו, רפאלוב, שוראנוב, סוף וגם שיבלי נניח זה מספיק לטעמי

אבל באמצע באמת יש בעיה.

שוראנוב חלוץ שלישי סטייל ניקיטה. סוף ושיבלי לא ברמה. את התרומה של חזיזה ופיירו בליגה ראינו בעונה שעברה. אני חושש.

ההחתמה של טננבאום בצהבת מלמדת בעקיפין על המצב של ג'וש.
אין לי כמעט ספק שהם גיששו אצלו והבינו שהוא לא זז מהעמדות שלו-
1. ממתין להצעה חלומית מבחינתו (MLS. לא נראה לי ריאלי)
2. הצעה מאירופה (לא נראה לי ריאלי)
3. חזרה אלינו (עד מתי ג'וש 2023?)
4. מעבר לעולם ההייטק והפנטזיות.
סיכויים?
אנא אערף- כבר עזר לנו בזה שלא התפתה לכסף של מיטש.

Smurk אמר:

אני דיברתי על קשר אמצע ולא התקפי זה בעיניי זועק לשמיים. מבחינת העומק בהתקפה אני יחסית בסדר, עם פנטזיה לא אחוזה במציאות שיחליפו את פיירו

The real Tsepo אמר:
Smurk אמר:

אני דיברתי על קשר אמצע ולא התקפי זה בעיניי זועק לשמיים. מבחינת העומק בהתקפה אני יחסית בסדר, עם פנטזיה לא אחוזה במציאות שיחליפו את פיירו

חחחח כן הבנתי שהתכוונת לקישור. ניסחתי את זה לא טוב שכתבתי עוד

Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:

אבל באמצע באמת יש בעיה.

שוראנוב חלוץ שלישי סטייל ניקיטה. סוף ושיבלי לא ברמה. את התרומה של חזיזה ופיירו בליגה ראינו בעונה שעברה. אני חושש.
כולנו מקווים ששוראנוב יתרום יותר מניקיטה ובשביל לתרום יותר מניקיטה הוא יצטרך לתת יותר מגול אחד ואני מאמין שהוא שווה את זה.

סוף ושיבלי עדיין תעלומות אתה צודק אבל אני מקווה שנקווה לפחות מאחד מהם תרומה מסוימת.

חזיזה בעונה שעברה בעיקר סתם חורים והתעסק בהכל חוץ מהתקפה ואני מקווה שהשנה לפחות ברמת הליגה זה ישתנה.

אבל כן אתה צודק, סבע וחלאיילי יצטרכו לתרום מספרים השנה.

https://www.one.co.il/Article/23-24/1,1,4,33154/443751.html?ref=hp
ממשיך בירוק: עבודלאי סק סיכם לשנתיים נוספות
בן דור

netanel412 אמר:
https://www.one.co.il/Article/23-24/1,1,4,33154/443751.html?ref=hp
ממשיך בירוק: עבודלאי סק סיכם לשנתיים נוספות
בן דור
מטורף, זכינו

בשורות משמחות מאד. כל הכבוד לכל העוסקים במלאכת הארכות החוזים. ניכר שיש למידה מטעויות בהקשר הזה.
מלבד סק, נותרו עלי ודניאל שסביר להניח כבר פחות או יותר מסוכמים גם הם. אחרת לא היו מקבלים את מעמד הישראלי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה