• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
ליגה ראשונה בצרפת או ליגה ראשונה בישראל. כשההבדל הוא 200 אלף יורו נגיד לטובתך. אתה חושב שירוצו לפה?
לדעתי לא.
אני מדבר על דיאק לצורך הדוגמא.

צריך גם להבים שהפערים בין שחקנים של 400 לבין שחקנים של 600 הם לא גדולים.
זה לא כמו 200 ו-400 לצורך הדוגמא.

מכבי ת''א משלמת הרבה יותר כסף לזרים ולא ראיתי שהגיעו לכאן סטארים מטורפים.

יותר חשוב המעקב אחרי השחקן וההתאמה שלו, לתג המחיר שלו.

ושוב, אתם מדברים כאילו אנחנו מביאים זרים רעים בעונות האחרונות. יש פה אחלה זרים שנותנים תפוקה.
אם אני שחקן כמו דיאק, בגיל שלו ובפרופיל שלו אני עובר לליגה הצרפתית גם אם ההצעה של מכבי חיפה היא פי 3 בכסף.

מכבי ת''א לא משלמת יותר כסף לזרים ממך, לא בדמי העברה ולא בשכר, הם משלמים בדיוק כמונו ומביאים פרופילים כמונו.

בינתיים מי שמביאה עונה אחרי עונה סטארים זה מכבי חיפה ומי שעושה פה את ההבדל זה בעיקר הזרים

מתי מכבי חיפה שילמה שכר של מיליון יורו כמו מכבי ת''א (אוסקר סקאריונה)?
מתי מכבי חיפה רכשה שחקן ב3.5 מיליון יורו (קיארטנסון)?
מתי מכבי חיפה רכשה שחקן ב-3 מיליון יורו (רייקוביץ')?

מכבי ת''א מוציאה הרבה יותר כסף מאיתנו על זרים.
סאבוריט מרוויח 750 א' יורו. אין לך שחקן שמתקרב לאזור הזה בכלל.
על מה אתה מדבר.

נו אז זר כמו סרבוריט אתה לא יכול להביא אם תשלם לו סכומים כאלה? יכול. על זרים כאלה אני מדבר,שהם מעל הליגה בכמה רמות ואתה צריך לשלם להם בהתאם כדי שיבואו

ToniKroos אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
אם אני שחקן כמו דיאק, בגיל שלו ובפרופיל שלו אני עובר לליגה הצרפתית גם אם ההצעה של מכבי חיפה היא פי 3 בכסף.

מכבי ת''א לא משלמת יותר כסף לזרים ממך, לא בדמי העברה ולא בשכר, הם משלמים בדיוק כמונו ומביאים פרופילים כמונו.

בינתיים מי שמביאה עונה אחרי עונה סטארים זה מכבי חיפה ומי שעושה פה את ההבדל זה בעיקר הזרים

על מה אתה מדבר.

נו אז זר כמו סרבוריט אתה לא יכול להביא אם תשלם לו סכומים כאלה? יכול. על זרים כאלה אני מדבר,שהם מעל הליגה בכמה רמות ואתה צריך לשלם להם בהתאם כדי שיבואו

סאבוריט זה חריג. הוא היה שחקן ליגה ספרדית לגטימי. היו לו הצעות משם, ובכל זאת הוא בחר להגיע לפה.
זה מאוד מאוד חריג ששחקן יוותר על מקום באחת הליגות הבכירות בשביל לבוא לישראל. כן, גם בשביל עוד כסף.

ToniKroos אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

על מה אתה מדבר.

הבאת זרים הרבה יותר טובים מסאבוריט
וממה שידוע לי הוא לא מרוויח 750 אלף אירו

Liberman אמר:
אתם מדברים על זרים לא רלוונטיים:
דיאק, אברג'יל וכו׳... האחד קיבל הצעה בליגה צרפתית והשניה קיבל שידרוג בשכר.
למה שהם יבוא לכאן מלכתחילה?
איך הסעודים והאמירתים גורמים לשחקנים להגיע אליהם? כסף.
ההצעה של מכבי חיפה צריכה להיות ״חסרת תקדים״ כדי למשוך שחקנים בקאליבר כזה.
כל עוד אנחנו נמשיך לשלם 300-400 אלף יורו, ימשיכו להגיע לפה זרים בקאליבר הזה, בתקווה שיהיו טובים ומשפיעים.
יאמר לזכות המועדון שהם פוגעים די טוב בזרים שמביאים.
חד משמעית.

אגב אברג'ל מלכתחילה הרוויח שם בסביבות ה400 אלף יורו גם לפני שדרוג, זאת אומרת שאתה בכלל לא שובר שוויון אצלו.

צ'אלובה לדוגמה מרוויח בווסט ברומיץ' משהו באזור המיליון יורו, במה אתה יכול לשדרג?

אצל דיאק הוא קיבל פי 4 שדרוג ועדיין לא בא כי קיבל הצעה מעולה.

גם אילמרטרה, אומנם היו מוכנים לשים דמי העברה גבוהים ברוב המקרים אבל אתה לא משדרג משמעותית את השכר של שחקן שמשחק בקבוצת אמצע טבלה ומעלה בבלגיה והקפטן שלה בשביל שהוא יבוא לפה.

אני יכול להבין למה המועדון לא רוצה לשלם מיליון יורו ומעלה שכר לזרים אבל אתה יכול גם לשלם 30 מיליון יורו דמי העברה, כל עוד לא תשדרג משמעותית לשחקן את השכר והוא מגיע מליגה בכירה, הוא לא יבוא לפה.

אילמרטרה לא יעזוב את בלגיה ומקום שהוא קפטן בו בשביל עוד 100 אלף יורו ממכבי חיפה וכנ''ל אברג'ל

רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
ליגה ראשונה בצרפת או ליגה ראשונה בישראל. כשההבדל הוא 200 אלף יורו נגיד לטובתך. אתה חושב שירוצו לפה?
לדעתי לא.
אני מדבר על דיאק לצורך הדוגמא.

צריך גם להבים שהפערים בין שחקנים של 400 לבין שחקנים של 600 הם לא גדולים.
זה לא כמו 200 ו-400 לצורך הדוגמא.

מכבי ת''א משלמת הרבה יותר כסף לזרים ולא ראיתי שהגיעו לכאן סטארים מטורפים.

יותר חשוב המעקב אחרי השחקן וההתאמה שלו, לתג המחיר שלו.

ושוב, אתם מדברים כאילו אנחנו מביאים זרים רעים בעונות האחרונות. יש פה אחלה זרים שנותנים תפוקה.

על מה אתה מדבר.
סאבוריט מרוויח חצי מיליון יורו, לא יודע מאיפה הבאת את ה750.

סקאריונה היה לפני 7 שנים, ראיקוביץ' לפני 8, קיארטנסון לפני 7

מה קרה מאז? למה אתה חושב שהפסיקו עם הדברים האלה?

יובאנוביץ' לדוגמה הוא פרופיל שזהה למה שמכבי חיפה רצתה להביא בשנה-שנתיים האחרונות.

השלוש מקרים שנתת זה חדי קרן שלא יחזרו על עצמם כי אין לזה הצדקה וזה לא מספיק משמעותי.

ואגב, סקאריונה היה כישלון מטורף, ראיקוביץ' בעיקר התגלח עליהם ולא היה שווה את העסקה וקיארטנסון היחיד שהיה שווה את הכסף.

הם הביאו את ראיקוביץ' וקיארטנסון בין היתר כפוטנציאלי מכירה וציפו מהם להרבה יותר ובסוף גם גולדהאר הבין שיש תקרה ברורה למה שאפשר להוציא מהכדורגל הישראלי והעסקאות האלה לא משתלמות ובסיכון גבוה מאוד ובגלל זה גם הוא הפסיק עם זה

ToniKroos אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

על מה אתה מדבר.

אני חושב שסאבוריט זה המקרה היחיד בהיסטוריה בערך של זר שהגיע לפה ישירות מהליגה הספרדית הראשונה ועוד מקבוצה גדולה ובמעמד טוב בקבוצה, זה באמת מקרה חריג מאוד.

היום שחקנים בליגה הספרדית הראשונה מרוויחים המון כסף ואתה לא רלוונטי "להכפיל" להם את המשכורת ודברים כאלה.

וייסמן לדוגמה מרוויח בסביבות ה2 מיליון יורו בעונה

סבוריט מרוויח כמו שרי, איך הגעת לזה שהוא מקבל 750?

ToniKroos אמר:
רק מכבי אמר:
KevinDurant אמר:

סאבוריט מרוויח 650 א' יורו. אין לך שחקן שמתקרב לאזור הזה בכלל.
על מה אתה מדבר.

נתפסתם על ה-750. תיקנתי את זה ל-650. זו הייתה הכוונה.
וזה מידע מחבר שעובד במועדון במכבי ת''א. הוא אומר שזה השכר שסאבוריט הרוויח בעונה האחרונה.
ייתכן וזה כולל בונוסים מסוימים על מספר הופעות וכו'.
אולי שכר הבסיס הוא נמוך יותר. אבל זה מידע די אמין.

נו בסדר אז הם משלמים לזר מעולה באזור ה-600 ואנחנו משלמים לשתי זרים שהם טובים ממנו בין 400 ל 500 אלף יורו.

Kaka אמר:
נו בסדר אז הם משלמים לזר מעולה באזור ה-600 ואנחנו משלמים לשתי זרים שהם טובים ממנו בין 400 ל 500 אלף יורו.

הבאתי את זה בתור דוגמא לכך שהם משלמים יותר לזרים, וזה לא תמיד מבטיח הצלחה (סאבוריט חריג).
זה היה בהקשר לכך שאמרו פה מקודם שצריך להקפיץ את השכר ולהביא שחקנים אחרים.

שוב, צריך שחקנים איכותיים. לא תג מחיר גבוה.

צריך לעלות שכר לשחקנים שנמצאים בקבוצה ובמיוחד אם יש שחקני הרכב שמרוויחים סכומים מצחיקים כמו 250 אלף כפי שהיה עם נטע לביא ואבו פאני.

Kaka אמר:
צריך לעלות שכר לשחקנים שנמצאים בקבוצה ובמיוחד אם יש שחקני הרכב שמרוויחים סכומים מצחיקים כמו 250 אלף כפי שהיה עם נטע לביא ואבו פאני.

עושים את זה עכשיו (קצת באיחור, אבל מוטב מאשר אף פעם).
כל הארכות החוזה בשנה וחצי האחרונות כללו שדרוגים בחוזים. ככה צריך.

Kaka אמר:

בדיוק.
העניין זה לא להביא זרים ולשלם להם 800-900. אני לא בעד, זה לא ישים בטווח ארוך ומה לעשות, זה גם פתח לבעיות בחדר הלבשה בעיניי.
צריך להגביה את תקרת השכר אבל בעיקר להרים את הרצפה, אנחנו צריכים מודל שבו יש 11-13 שחקנים שמרוויחים 350-650, זה המודל שיבטיח לנו יציבות לאורך זמן

דגו:
תמיד אמרתי שאני מאוד מאמין בסגל, גם לפני החיזוקים האחרונים. כל שחקן שנמצא פה הוא שחקן שרצינו, יחד איתם אנחנו קבוצה טובה יותר ואיכותית יותר עם עומק בסגל. *נצרף עוד שחקן או שניים*. מעריך מאוד את המועדון שנותן לנו את כל הכלים להצליח".

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה