• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
נשמע מוזר בהתחשב בעובדה שהמועדון עדיין עוקב אחרי מוזי

Shocking4U אמר:
נשמע מוזר בהתחשב בעובדה שהמועדון עדיין עוקב אחרי מוזי
מוזי מושאל לא? או שהוא כבר לא שחקן המועדון?

Ganjot אמר:
מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
מתקמצנים פה במשך שנים שלא לשים כסף על ישראלים, אבל אז משלמים עליו מיליון יורו ועל שואו 1.2 מיליון, כשיש אלף אופציות כמוהם בשוק הזה ואפשר להשקיע יותר בשחקנים בפרופיל גבוה יותר.
לא נכנס לאם הם יצליחו או לא, הכל יכול להיות, אבל ההתנהלות הקיץ פשוט הזויה.
מבחינת הפרופיל של שניהם, אלה שחקנים שיכלו בכיף למצוא את עצמם פה בליגה בנתניה/הפועל חיפה וכו'

שילמו על הבלם 600 אלף.

The real Tsepo אמר:
תחזירו את ג'וש כבר

כל כתבי החצר של תל אביב אומרים שגוש על הפרק מבחינתם.
ממה שאני שמעתי גוש הביא מילה למועדון שאם הוא בארץ זה רק למכבי.

ציון החלון 2...
בחיאת רבאק.
אז ככה. הלכו אצילי (אי אפשר היה להשאיר), אבו פאני (אי אפשר היה להשאיר, ואם כן - לא בטוח שהיה נכון, הבחור רצה אירופה ולא משנה איזה דוד או אבא או סבתא יגידו אחרת, הם גלגלו את זה על המועדון), ג'וש (עדיין יש לי תקוות בלב שיחזור...), דילן (אומר בקולו שזה עניין אישי שאשתו דחפה לחזור הביתה),
הגיעו: שוראנוב (אני חושב שיש קונצנזוס שזה רכש מאד מעניין), שימיץ' בלם שלישי, שואו קשר אחורי. שימיץ' לא שיחק דקה, שואו שיחק בגביע הטוטו מוקף ב10 שחקנים מחליפים, וכבר החליטו שהוא בלוף.
איתמר ניצן - אכזב אותי מאד כשחתם כאן, אני חושב שהוא לא ברמה. בינתיים הוא סותם לי את הפה, נראה בסדר. בעיקר לאור העובדה שקצת מתעלמים ממנה - שאין אלטרנטיבה.
נשארו: סבע (מה שלא נראה אפשרי לפני חודש), פיינגולד (כנ"ל), חלאילי (כנ"ל) - זאת גם עבודה של אלברמן.
אזרחו את סונדגרן, יחתימו את עלי ואת דולב לעוד כמה שנים יפות פה.
ועל הדרך, באהלן אהלן, הסגל המתפורר הזה, הקבוצה שכולם נטשו אותה, המועדון בלי העתיד הזה, שוב בפלייאוף הצ'מפיונס.
אז תרשו לי לראות קצת פחות שחורות.
מבחינתי אם ג'וש חותם פה - זה חלון של 9.
אם היה מגיע אברג'ל/ אחד השמות המפוצצים האחרים זה אולי היה 10.
ובהערת אגב - יש מצב (וכמובן שזה עוד ממש מוקדם להגיד את זה) - שצ'אלובה ובקסטר הצילו אותנו מעצמנו בזה שהם לא באו.

תכלס אם ג'וש חוזר לאירופה אז יש מצב שהוא סגור אצלנו לא? ונדע אחרי יאנג בויז?

greenor אמר:
ציון החלון 2...
בחיאת רבאק.
אז ככה. הלכו אצילי (אי אפשר היה להשאיר), אבו פאני (אי אפשר היה להשאיר, ואם כן - לא בטוח שהיה נכון, הבחור רצה אירופה ולא משנה איזה דוד או אבא או סבתא יגידו אחרת, הם גלגלו את זה על המועדון), ג'וש (עדיין יש לי תקוות בלב שיחזור...), דילן (אומר בקולו שזה עניין אישי שאשתו דחפה לחזור הביתה),
הגיעו: שוראנוב (אני חושב שיש קונצנזוס שזה רכש מאד מעניין), שימיץ' בלם שלישי, שואו קשר אחורי. שימיץ' לא שיחק דקה, שואו שיחק בגביע הטוטו מוקף ב10 שחקנים מחליפים, וכבר החליטו שהוא בלוף.
איתמר ניצן - אכזב אותי מאד כשחתם כאן, אני חושב שהוא לא ברמה. בינתיים הוא סותם לי את הפה, נראה בסדר. בעיקר לאור העובדה שקצת מתעלמים ממנה - שאין אלטרנטיבה.
נשארו: סבע (מה שלא נראה אפשרי לפני חודש), פיינגולד (כנ"ל), חלאילי (כנ"ל) - זאת גם עבודה של אלברמן.
אזרחו את סונדגרן, יחתימו את עלי ואת דולב לעוד כמה שנים יפות פה.
ועל הדרך, באהלן אהלן, הסגל המתפורר הזה, הקבוצה שכולם נטשו אותה, המועדון בלי העתיד הזה, שוב בפלייאוף הצ'מפיונס.
אז תרשו לי לראות קצת פחות שחורות.
מבחינתי אם ג'וש חותם פה - זה חלון של 9.
אם היה מגיע אברג'ל/ אחד השמות המפוצצים האחרים זה אולי היה 10.
ובהערת אגב - יש מצב (וכמובן שזה עוד ממש מוקדם להגיד את זה) - שצ'אלובה ובקסטר הצילו אותנו מעצמנו בזה שהם לא באו.
חביבי אז אתה לא יודע מזה 10 ולא 9 ואפילו לא שמונה

להגיד זה מה יש במצבת השוערים הישראלית זה לא נכון
סמכו פה על בקסטר והוא נתן לצוות מקצועי אצבע בעין
הניהול לא היה נכון סביב השוער שככה סמכו עליו שהוא ברח מהארץ ולא חתם

לגבי עומר אצילי, אין לי בעיה עם העזיבה שלו שחקנים יכולים לעזוב ואין ממש ברירה.
כרגע הבעיה שרוב האוהדים חוששים ממנה בצדק שאין לנו בסגל את מי שיחזיר את ה31 שערים של אצילי בשנה

לגבי קישור אחורי בואו נשים את הדברים כראוי להם
מכבי חיפה עוד שעלתה לליגת האלופות שנה שעברה הבינה שלאירופה צריך עוד קשר אחורי כי המצבת לא הספיקה
בינואר עוד נטע לביא עזב וגוני ממש אבל ממש לא בכיוון של להחליף אותו ולא את פאני
וגם אבו פאני עזב בקיץ

זה אומר שכרגע מצבת הקישור אחורי שלנו
שואו שחובת ההוכחה עליו עלי מוחמד גאבר שמאוד פציע וגוני שלא מרשים ולא נראה כשחקן שמתאים למכבי חיפה כקשר אחורי.
אז שלא טיפלו בעמדה הזו שנתיים ברצף זה פשוט בושה

נמשיך למגן שמאלי
אפילו המאמן שלנו שמפחד מהצל של עצמו וכל ראיון אומר שהוא לא מתעסק ברכש אמר שהוא צריך מגן שמאלי כמו אוויר לנשימה
ואנחנו עדיין בלי

לכל זה נוסיף את הזמנים שהביאו את שואו ושהדבר הזה עלול לעלות לנו בהדחה (חסוך ממני שהגענו לפלייאוף שחקנו נגד קבוצות אמצע טבלה בליגה שלנו)

אין פה חלון של 10 או 9
החלון יותר לכיוון של 2 3

קשה לתת ציון לחלון כי בתאכלס הביאו כמה שחקנים שלא ראינו משחקים.
שימיץ, שואו, שוראנוב - הם עדיין תעלומה מבחינתי וגם רפאלוב לא ברור כרגע.
חסר עדיין מגן שמאל מחליף אבל סיכומים נעשה בסוף החלון וכשיהיה לנו קצת יותר דקות צפייה של השחקנים שבאו

אחרי ששימיץ' קיבל את המספר של ג'וש, לדעתי זה די סותם את הגולל עליו.

בהצלחה עם ניצן

Kaka אמר:
Ganjot אמר:
מתקמצנים פה במשך שנים שלא לשים כסף על ישראלים, אבל אז משלמים עליו מיליון יורו ועל שואו 1.2 מיליון, כשיש אלף אופציות כמוהם בשוק הזה ואפשר להשקיע יותר בשחקנים בפרופיל גבוה יותר.
מבחינת הפרופיל של שניהם, אלה שחקנים שיכלו בכיף למצוא את עצמם פה בליגה בנתניה/הפועל חיפה וכו'

שילמו על הבלם 600 אלף.

באתרים מדברים על 800.
יכול להיות שזה כולל בונוסים?

רק מכבי אמר:
Kaka אמר:
Ganjot אמר:

שילמו על הבלם 600 אלף.

באתרים מדברים על 800.
יכול להיות שזה כולל בונוסים?

יש מצב.

Jerry אמר:
זול בסוף עולה ביוקר

ד"ש מעבודלאיי סק וה-390 אלף יורו ששילמו עליו.
או קורנו וה-300 אלף יורו.

שחקן שופטים על הדשא, לא לפי תג מחיר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה