נשמע מוזר בהתחשב בעובדה שהמועדון עדיין עוקב אחרי מוזי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מוזי מושאל לא? או שהוא כבר לא שחקן המועדון?Shocking4U אמר:נשמע מוזר בהתחשב בעובדה שהמועדון עדיין עוקב אחרי מוזי
GreenGlory אמר:מוזי מושאל לא? או שהוא כבר לא שחקן המועדון?Shocking4U אמר:נשמע מוזר בהתחשב בעובדה שהמועדון עדיין עוקב אחרי מוזי
אפילו לא בטופ 10Nirgreen אמר:אורי דהן זה אחד העקיצות הגדולות שהיו פה
Ganjot אמר:מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
מתקמצנים פה במשך שנים שלא לשים כסף על ישראלים, אבל אז משלמים עליו מיליון יורו ועל שואו 1.2 מיליון, כשיש אלף אופציות כמוהם בשוק הזה ואפשר להשקיע יותר בשחקנים בפרופיל גבוה יותר.
לא נכנס לאם הם יצליחו או לא, הכל יכול להיות, אבל ההתנהלות הקיץ פשוט הזויה.
מבחינת הפרופיל של שניהם, אלה שחקנים שיכלו בכיף למצוא את עצמם פה בליגה בנתניה/הפועל חיפה וכו'
The real Tsepo אמר:תחזירו את ג'וש כבר
חביבי אז אתה לא יודע מזה 10 ולא 9 ואפילו לא שמונהgreenor אמר:ציון החלון 2...
בחיאת רבאק.
אז ככה. הלכו אצילי (אי אפשר היה להשאיר), אבו פאני (אי אפשר היה להשאיר, ואם כן - לא בטוח שהיה נכון, הבחור רצה אירופה ולא משנה איזה דוד או אבא או סבתא יגידו אחרת, הם גלגלו את זה על המועדון), ג'וש (עדיין יש לי תקוות בלב שיחזור...), דילן (אומר בקולו שזה עניין אישי שאשתו דחפה לחזור הביתה),
הגיעו: שוראנוב (אני חושב שיש קונצנזוס שזה רכש מאד מעניין), שימיץ' בלם שלישי, שואו קשר אחורי. שימיץ' לא שיחק דקה, שואו שיחק בגביע הטוטו מוקף ב10 שחקנים מחליפים, וכבר החליטו שהוא בלוף.
איתמר ניצן - אכזב אותי מאד כשחתם כאן, אני חושב שהוא לא ברמה. בינתיים הוא סותם לי את הפה, נראה בסדר. בעיקר לאור העובדה שקצת מתעלמים ממנה - שאין אלטרנטיבה.
נשארו: סבע (מה שלא נראה אפשרי לפני חודש), פיינגולד (כנ"ל), חלאילי (כנ"ל) - זאת גם עבודה של אלברמן.
אזרחו את סונדגרן, יחתימו את עלי ואת דולב לעוד כמה שנים יפות פה.
ועל הדרך, באהלן אהלן, הסגל המתפורר הזה, הקבוצה שכולם נטשו אותה, המועדון בלי העתיד הזה, שוב בפלייאוף הצ'מפיונס.
אז תרשו לי לראות קצת פחות שחורות.
מבחינתי אם ג'וש חותם פה - זה חלון של 9.
אם היה מגיע אברג'ל/ אחד השמות המפוצצים האחרים זה אולי היה 10.
ובהערת אגב - יש מצב (וכמובן שזה עוד ממש מוקדם להגיד את זה) - שצ'אלובה ובקסטר הצילו אותנו מעצמנו בזה שהם לא באו.
Kaka אמר:Ganjot אמר:מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
מתקמצנים פה במשך שנים שלא לשים כסף על ישראלים, אבל אז משלמים עליו מיליון יורו ועל שואו 1.2 מיליון, כשיש אלף אופציות כמוהם בשוק הזה ואפשר להשקיע יותר בשחקנים בפרופיל גבוה יותר.
מבחינת הפרופיל של שניהם, אלה שחקנים שיכלו בכיף למצוא את עצמם פה בליגה בנתניה/הפועל חיפה וכו'
שילמו על הבלם 600 אלף.
רק מכבי אמר:Kaka אמר:Ganjot אמר:מנסה להבין את ההצדקה לשלם עליו מיליון יורו, ולא מצליח.
שילמו על הבלם 600 אלף.
באתרים מדברים על 800.
יכול להיות שזה כולל בונוסים?
Jerry אמר:זול בסוף עולה ביוקר