Hulk אמר:אין בסייף כלום לא מבין על מה ההייפ עליו פה.
אחלה שחקן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרגע אם קורנו מוצהב או פצוע אתה צריך או לשנות שיטה או לעלות עם חגג/חזיזה. לא עדיף בלטקסה?Apoc אמר:Shocking4U אמר:סייף כמגן שמאלי זה לא מה שאנחנו צריכים. צריכים מגן שהוא מגן. לא עוד אלתור
צריכים מגן שיתרום מקצועית ולא כזה שלא נרצה שיתקרב לסגל בכלל כמו בלטקסה ונעדיף אלתורים עליו
איפה אני חותם על בלם שמאל לכל דבר שמשחק כמגן שמאלי ונותן עונה של 7 בישולים ו2 שערים כמו בלטקסהThe real Tsepo אמר:בלטקסה הוא גם לא מגן שהוא מגן, זה בלם שמאל לכל דבר עם קצת יותר אוריינטציה התקפית מהבלם הסטנדרטי ולא מעבר. אם משחקים עם דניאל בימין מעדיף את סייף בשמאל שישחק גבוה כמו קורנו מאשר את בלטקסהShocking4U אמר:סייף כמגן שמאלי זה לא מה שאנחנו צריכים. צריכים מגן שהוא מגן. לא עוד אלתור
Shocking4U אמר:https://www.ascolicalcio1898.it/calciomercato-simic-a-titolo-definitivo-al-maccabi/?fbclid=PAAaZr5GkdZEukx_WZ7Xwi0Ub3nnOVL3MMHg7D1-czaM2UVKN7-8uTqMbh79s_aem_AcMPewVrR1vv2FZQ59LEyfgqFOtc6WAOcQdbcT4bANutwnDXyt5lbrcZvWwIKfiCq28
https://www.instagram.com/p/CwNt6vUoODW/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
אסקולי מודיעה שנמכר אלינו
מגן שמאלי הוא לא, בכל שאר העמדות יש לנו שחקנים או שטובים יותר או שכהחלטה אסטרטגית של המועדון צריך לקדם אותם ולהעניק להם דקות.בירקי אמר:Hulk אמר:אין בסייף כלום לא מבין על מה ההייפ עליו פה.
בליגה שלנו יכול לשחק מגן שמאלי, קיצוני שמאלי, קיצוני ימני , 8 וגם 10. יש עונה ארוכה.
ברשמי כתבו 3 ואופציהSmurk אמר:אכן חוזה ל4 עונות
אני לא זוכר עונות ותפקודים אבל לבן אדם יש 10 בישולים כל הקריירה.Shocking4U אמר:איפה אני חותם על בלם שמאל לכל דבר שמשחק כמגן שמאלי ונותן עונה של 7 בישולים ו2 שערים כמו בלטקסהThe real Tsepo אמר:בלטקסה הוא גם לא מגן שהוא מגן, זה בלם שמאל לכל דבר עם קצת יותר אוריינטציה התקפית מהבלם הסטנדרטי ולא מעבר. אם משחקים עם דניאל בימין מעדיף את סייף בשמאל שישחק גבוה כמו קורנו מאשר את בלטקסהShocking4U אמר:סייף כמגן שמאלי זה לא מה שאנחנו צריכים. צריכים מגן שהוא מגן. לא עוד אלתור
KevinDurant אמר:ברשמי כתבו 3 ואופציהSmurk אמר:אכן חוזה ל4 עונות
The real Tsepo אמר:יש לנו פוטנציאל לקבוצה שתשחק מסירות עם הראש באין מפריע.
1.94
1.95
1.95
זה משוגע