ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:גולדשטיין מפרסם שפיירו מחזיק בהצעה ובמועדון לא מתכוונים לשחרר
כרמליסט ירוק אמר:The real Tsepo אמר:גולדשטיין מפרסם שפיירו מחזיק בהצעה ובמועדון לא מתכוונים לשחרר
בטח מכלן רוצים להביא אותו ואת גוני בעסקת חבילה
Shocking4U אמר:שון וייסמן בדרך ליעד חדש. חלוץ גרנאדה, שאינו בתוכניות של הקבוצה, עשוי לחתום בקרוב בוונציה מהליגה השנייה באיטליה, כשעל פי דיווח הלילה (בין שלישי לרביעי) בספרד הצדדים פועלים במרץ להשלמת העסקה.
בכתבה שעלתה ב’איידיל’ צוין כי האנדלוסים מנסים להיפטר מחוזהו של הישראלי, מה שיפנה להם מקום לרכש נוסף. גם בארץ המגף מעוניינים בעסקה ונכתב: “ונציה וגרנאדה פועלות להעברתו של וייסמן”.
הייתי מביא את וייסמן, נותן לו להתחרות עם דין ושוראנוב ומביא עם המשבצת של זר עוד קשר
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:שון וייסמן בדרך ליעד חדש. חלוץ גרנאדה, שאינו בתוכניות של הקבוצה, עשוי לחתום בקרוב בוונציה מהליגה השנייה באיטליה, כשעל פי דיווח הלילה (בין שלישי לרביעי) בספרד הצדדים פועלים במרץ להשלמת העסקה.
בכתבה שעלתה ב’איידיל’ צוין כי האנדלוסים מנסים להיפטר מחוזהו של הישראלי, מה שיפנה להם מקום לרכש נוסף. גם בארץ המגף מעוניינים בעסקה ונכתב: “ונציה וגרנאדה פועלות להעברתו של וייסמן”.
הייתי מביא את וייסמן, נותן לו להתחרות עם דין ושוראנוב ומביא עם המשבצת של זר עוד קשר
אתה מודע לזה שהחוזה שלו זה מיליון מאתיים אלף יורו?
רק מכבי אמר:שומע שוב את מסאיי אתמול.
זה לא נראה שיבוא מגן.
או במילים אחרות, הבטיחו לפיינגולד דקות בעמדת המגן שמאל, בשביל להחתים אותו על החוזה.
Kozmo אמר:רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:שון וייסמן בדרך ליעד חדש. חלוץ גרנאדה, שאינו בתוכניות של הקבוצה, עשוי לחתום בקרוב בוונציה מהליגה השנייה באיטליה, כשעל פי דיווח הלילה (בין שלישי לרביעי) בספרד הצדדים פועלים במרץ להשלמת העסקה.
אתה מודע לזה שהחוזה שלו זה מיליון מאתיים אלף יורו?
לא שזה ריאלי אז אין טעם להתעסק בזה, וגם לדעתי החוזה שלו הוא לא 1.2 מ' יורו, אבל גם אם כן, לדעתך ונציה, מהליגה השנייה באיטליה, תהיה מוכנה לשלם סכום שמתקרב אפילו ל75% מהחוזה שלו?
Ganjot אמר:אתם אומרים למכור את פיירו כאילו יגיע מחליף טוב יותר.
נשאר עם דין דוד כחלוץ ראשון, אתם מעדיפים את זה?
אני יכול לשאול את זה גם על הקבוצה שהגישה את ההצעה וגם על המועדון שלנוSmile אמר:מה הם מוצאים בפיירו אני עדיין לא מבין
למכור כל עוד אפשר ולהביא במקום שוער זר / זר אכזר לקישור.