• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה שכן, ירוצו עם השקר הזה שפיירו הביא אותנו לפיליאוף כל העונה.

זה אמיתי שיש הצעה על פיירו ואנחנו לא מוכנים לשמוע?
אחלה הזדמנות להביא חלוץ זר חדש במקום

גולדשטיין מפרסם שפיירו מחזיק בהצעה ובמועדון לא מתכוונים לשחרר

Shocking4U אמר:
שון וייסמן בדרך ליעד חדש. חלוץ גרנאדה, שאינו בתוכניות של הקבוצה, עשוי לחתום בקרוב בוונציה מהליגה השנייה באיטליה, כשעל פי דיווח הלילה (בין שלישי לרביעי) בספרד הצדדים פועלים במרץ להשלמת העסקה.

בכתבה שעלתה ב’איידיל’ צוין כי האנדלוסים מנסים להיפטר מחוזהו של הישראלי, מה שיפנה להם מקום לרכש נוסף. גם בארץ המגף מעוניינים בעסקה ונכתב: “ונציה וגרנאדה פועלות להעברתו של וייסמן”.

הייתי מביא את וייסמן, נותן לו להתחרות עם דין ושוראנוב ומביא עם המשבצת של זר עוד קשר

אתה מודע לזה שהחוזה שלו זה מיליון מאתיים אלף יורו?

אני לא קונה את זה שיש לפיירו הצעה.
להגיד הצעה בלי שם של קבוצה או אפילו ליגה.
כשזה עולה רק אצל גולדשטיין - אני לא קונה את זה.

שומע שוב את מסאיי אתמול.
זה לא נראה שיבוא מגן.
או במילים אחרות, הבטיחו לפיינגולד דקות בעמדת המגן שמאל, בשביל להחתים אותו על החוזה.

אתם אומרים למכור את פיירו כאילו יגיע מחליף טוב יותר.
נשאר עם דין דוד כחלוץ ראשון, אתם מעדיפים את זה?

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
שון וייסמן בדרך ליעד חדש. חלוץ גרנאדה, שאינו בתוכניות של הקבוצה, עשוי לחתום בקרוב בוונציה מהליגה השנייה באיטליה, כשעל פי דיווח הלילה (בין שלישי לרביעי) בספרד הצדדים פועלים במרץ להשלמת העסקה.

בכתבה שעלתה ב’איידיל’ צוין כי האנדלוסים מנסים להיפטר מחוזהו של הישראלי, מה שיפנה להם מקום לרכש נוסף. גם בארץ המגף מעוניינים בעסקה ונכתב: “ונציה וגרנאדה פועלות להעברתו של וייסמן”.

הייתי מביא את וייסמן, נותן לו להתחרות עם דין ושוראנוב ומביא עם המשבצת של זר עוד קשר

לא שזה ריאלי אז אין טעם להתעסק בזה, וגם לדעתי החוזה שלו הוא לא 1.2 מ' יורו, אבל גם אם כן, לדעתך ונציה, מהליגה השנייה באיטליה, תהיה מוכנה לשלם סכום שמתקרב אפילו ל75% מהחוזה שלו?

רק מכבי אמר:
שומע שוב את מסאיי אתמול.
זה לא נראה שיבוא מגן.
או במילים אחרות, הבטיחו לפיינגולד דקות בעמדת המגן שמאל, בשביל להחתים אותו על החוזה.

מעדיף שפיינגולד ישתפשף בעמדה הזו מאשר מגן העל מהמילואים של אוסטריה וינה, צעד נכון של המועדון.

Kozmo אמר:
רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:

לא שזה ריאלי אז אין טעם להתעסק בזה, וגם לדעתי החוזה שלו הוא לא 1.2 מ' יורו, אבל גם אם כן, לדעתך ונציה, מהליגה השנייה באיטליה, תהיה מוכנה לשלם סכום שמתקרב אפילו ל75% מהחוזה שלו?

צריך לראות מה המתווה בין הקבוצות. האם זו ההעברה או השאלה עם אופציית רכישה. ונציה הייתה בסרייה א', זו לא קבוצה בלי כסף. יכול להיות שהם מוכנים לשים כסף גדול על חלוץ פותח.

לגבי השכר:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=3075&docID=440196
פה מוזכר בכלל 1.5 מ' יורו.

Ganjot אמר:
אתם אומרים למכור את פיירו כאילו יגיע מחליף טוב יותר.
נשאר עם דין דוד כחלוץ ראשון, אתם מעדיפים את זה?

דינדה, שוראנוב אני חי עם זה בשלום. תביא עוד חלוץ ליגה ( שבירו) שישחק שלישי.

מה הם מוצאים בפיירו אני עדיין לא מבין
למכור כל עוד אפשר ולהביא במקום שוער זר / זר אכזר לקישור.

אתם מתעלמים גם מהעונה האירופית שתהיה.
לרוץ שם עם דינדה ושוראנוב זה בדיחה. צר לי.

בכלל, אין גיוון בין דינדה ושוראנוב. פיירו הוא כן נותן משהו ''אחר''.

כך שגם אם נניח והחלטתם לשחרר את פיירו, צריך משהו שלפחות יהיה בסגנון אחר מהחלוצים שיש כרגע.

דינדה ושוראנוב ממש לא אותו פרופיל, שוראנוב הרבה יותר פיזי ויודע לשמור על הכדור עם הגוף.
דינדה יותר שחקן של שטחים.

אני עם [mention]בירקי[/mention] בנושא הזה.
על משבצת זר שיתפנה מביא שוער זר, זו כרגע החוליה החלשה ביותר בקבוצה.

Smile אמר:
מה הם מוצאים בפיירו אני עדיין לא מבין
למכור כל עוד אפשר ולהביא במקום שוער זר / זר אכזר לקישור.
אני יכול לשאול את זה גם על הקבוצה שהגישה את ההצעה וגם על המועדון שלנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה