• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Hulk אמר:
Nirgreen אמר:
לפי צנציפח הציעו 2.5 מיליון יורו.

אני הייתי משחרר גם במחיר שנשאר עם שוראנוב ודוד.

אם לא נמכור נצטער על זה, שוראנוב צריך לקבל את המפתחות.
בינואר יהיה לנו אחלה מרווח תמרון להביא זר שובר שוויון לאיזה עמדה שתהיה הכי בעייתית

לצערנו הם לא חושבים לשחרר את השחקן האימנתי פיירו

איזה למכור בראש שלכם שניה לפני סיום מועד ההעברות

KevinDurant אמר:
זה מאוד צפוף והמועדון לא ירצה להישאר בלי חלוץ לאירופה

אם היה אפשר הייתי הולך על וייסמן ועוד קשר זר ומוכר את פיירו.

זה תרחיש חלומי

מצחיק הרחש בחש על פיירו בימים האחרונים.

אם באמת מציעים סכום בסביבות ה2 מליון יורו (תרשו לי לא להאמין ל2.5 מליון שצנציפר פירסם וגם ב2 מליון אני סקפטי) אז חושב שצריך ללכת על זה.

הבעיה שלא יצליחו למצוא חלופה ראויה במסגרת הזמן שנותר. ולא, שבירו זאת לא חלופה ראויה.
האופציה היחידה שאני חושב שצריך לעשות זה להביא את וייסמן במתווה כזה או אחר של רכישה/השאלה, דבר שבעיני מאוד לא ריאלי.
ובינתיים לחפש חלוץ זר אכזר בהינתן זה שהחלון באירופה נסגר ואפשר למצוא מציאות, גם אם לא יוכל לשחק בליגה האירופית.

עריכה:
גם פריצה אופציה

אפשר להסתדר עם דין חלאילי ושוראנוב עוד ינואר.
באירופה זה יפגע בנו כי לא יהיה אל מי לבעוט כדורים ושחקן קיר אבל היתרונות עולים על החסרונות במהלך הזה.

אי אפשר למכור עכשיו זה מאוחר מדי. למי אכפת כמה כסף נקבל אם זה לא חוזר חזרה על רכש שאנחנו באמת רוצים ?

תרשו לי להאמין שאנחנו יכולים להסתדר גם בלי שמונה שערי ליגה ועוד אחד אחרי פנדל מוחמץ מפיירו. גם בחצי מיליון יורו מוכר וגם בחינם אם לוקחים את החוזה שלו. לא צריך שני זרי 6 בסגל. מספיק אחד.

לפי ספורט 5 שתי קבוצות בטורקיה פנו לגבי פיירו ונדחו. מה שמעניין הוא שמוכנים להישאר עם שלושה קשרים בסגל אבל לא עם שני חלוצים.
אלברמן הפחדן. אם הוא לא משחרר אותו זו עוד אחת מההחלטות הפחדניות והשגויות הקיץ.

מאוחר מדי לשחרר את פיירו.

עם ובלי קשר אליו, האמון שחלק נותנים בשוראנוב מוגזם מאד (למרות ההתלהבות המוצדקת מהסיומת שלו).

ברק.י אמר:

עם ובלי קשר אליו, האמון שחלק נותנים בשוראנוב מוגזם מאד (למרות ההתלהבות המוצדקת מהסיומת שלו).

דין דוד נתן בעונה הראשונה פה יותר מפיירו. אפשר להישאר איתו ועם שוראנוב בכיף.
זו עונה שממילא מהמרים בה על הרבה שחקנים צעירים, אפשר להמר על עוד אחד.

בישול מדהים של בלטקסה -
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=3075&docID=447382

שרוצים כמו שנה שעברה מביאים 2 שחקנים מעולים על הבאזר
שלא רוצים אז נותנים תירוצים למה אי אפשר

עוד החלטה גרועה בקיץ פחדני וללא שאיפות.
איפה הביצים לעשות מה שצריך?

אליאור אמר:

זה לא קשור לביצים.
לא עושים מהלך כזה ביום האחרון של החלון.
הפוך, זה סופר יומרני ומטומטם להחליף זר משמעותי, בשבירו החלש(וייסמן לא ריאלי. חאלס), שלא לדבר על כמה איזי יסחט אותך כשהוא יודע שאתה חייב שחקן, וללכת להביא זר שלא ישחק באירופה שוב כי לא תצליח לרשום אותו עד הערב? לא תודה. מה גם שכנראה גם את שבירו לא היית מספיק לרשום עד חצות.
אז לא, לא תודה.

נעשו הרבה טעויות בקיץ, לא לשחרר את פיירו ביום האחרון היא לא אחת מהן.

רק מכבי אמר:
אליאור אמר:

זה לא קשור לביצים.
לא עושים מהלך כזה ביום האחרון של החלון.
הפוך, זה סופר יומרני ומטומטם להחליף זר משמעותי, בשבירו החלש(וייסמן לא ריאלי. חאלס), שלא לדבר על כמה איזי יסחט אותך כשהוא יודע שאתה חייב שחקן, וללכת להביא זר שלא ישחק באירופה שוב כי לא תצליח לרשום אותו עד הערב? לא תודה. מה גם שכנראה גם את שבירו לא היית מספיק לרשום עד חצות.
אז לא, לא תודה.

נעשו הרבה טעויות בקיץ, לא לשחרר את פיירו ביום האחרון היא לא אחת מהן.

יותר מזה... יש סיבה למה אתם לא מנהלים קבוצת כדורגל וגל כן... הוא לא חושב שצריך לשחרר את פיירו. מזל שהוא מנהל ולא אף אחד ממכם.

אליאור אמר:
ברק.י אמר:

דין דוד נתן בעונה הראשונה פה יותר מפיירו. אפשר להישאר איתו ועם שוראנוב בכיף.
זו עונה שממילא מהמרים בה על הרבה שחקנים צעירים, אפשר להמר על עוד אחד.

אני חושב שזה בעייתי לבקר את ההנהלה שהיא לא מביאה רכש ומפקירה את דגו ובאותה נשימה לדרוש ממנה לשחרר עוד שחקנים ולהמר בעוד מקומות בסגל. על אחת כמה וכמה, כשכל הקיץ מלווה אותנו שיח על החשש שלא יהיה מי שייתן מספרים בהתקפה.

גם אם נוותר על אירופה מראש ונרוץ עם דין כחלוץ ראשון לליגה, אנחנו לא יכולים להסתמך רק עליו ועם כל הכבוד לשוראנוב, הוא כרגע בגדר סימן שאלה. מה יקרה אם הוא ייתן עונה כמו זו האחרונה שלו בנירנברג?

לא לשחרר את פיירו כל עוד לא נוחת פה זר טוב ממנו באותו
יום

Adi81 אמר:
שרוצים כמו שנה שעברה מביאים 2 שחקנים מעולים על הבאזר
שלא רוצים אז נותנים תירוצים למה אי אפשר

לדעתי, זה דווקא היוצא מן הכלל (וגם אז, זה לקח יותר מיום).
אני רואה כמה זמן לקח לנו להביא קשר אחורי וכמה זמן לוקח ליריבה שלנו לתואר להביא זרים במקום אלו שעזבו, וכאן, לא מדובר בעמדה שהתכוננת בה לעזיבה ויש לך שחקנים שאתה כבר במגעים איתם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה