ברק.י אמר:
אליאור אמר:
חרפה של המועדון
צריך לשחרר אותו ולהביא חלוץ לליגה.
איזה מטרות אירופאיות נשארו לנו? מה? רוצים להגיע לשמינית הליגה האירופית? שלא יתממו. לא הביאו שחקנים לפלייאוף הצ'מפיונס ולא הכינו את הקבוצה גם עכשיו לשתי מסגרות מכיוון שאין באמת מטרות נוספות אחרי שהבטיחו את ההכנסות מהקונפרנס ויותר מכך.
לשחרר את פיירו כשהמניה בשיא כי עוד חודשיים היא שוב חוזרת לנקודת שפל.
רוצים להביא נקודות ולהיות תחרותיים באירופה, לשכנע שחקנים לבוא לפה ולשכנע שחקנים שמחליטים להישאר פה שאנחנו קבוצה הישגית ששווה להפ להישאר בה.
אם אתה משחרר את פיירו, מה אתה משדר לשחקנים לקראת הקמפיין? שאין סיבה שיתאמצו?
ואם אתה לא מביא מגן שמאלי וקשר ושוער מה אתה משדר? ואם אתה מביא קשר אחורי שלא יכול לשחק בפלייאוף מה אתה משדר? מה אתה משדר לשחקנים שלך בליגה כשניצן עומד בשער שלך?
מה שאני משדר לשחקנים זה שיקול עשירי פה. יש הזדמנות להיפטר מזר שלא תורם לך כלום (מבטיח לך שהיינו מגיעים לפלייאוף גם בלי פיירו) ולהביא זר אחר לעמדות שמחייבות את החיזוק הזה. הדבר האחרון שאני אחשוב עליו בתור מנהל מקצועי זה מה אני משדר.
מבחינה מעשית - במילא אנחנו כנראה נסיים רביעי בבית ואם נודה על האמת אין לבעלים של המועדון שלנו שאיפות מעשיות שבאות לידי ביטוי ברכש, מעבר לקונפרנס מדי שנה.
צריך להתחיל לתכנן את העונה הבאה או לפחות את חצי העונה השני שלנו מבחינת סגל והדבר הראשון הוא להיפטר מזרים שלא תורמים לנו. פיירו חייב ללכת.