• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
NOSFERATU ZODD אמר:
ברק.י אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
3.5 מיליון יורו...
אי אפשר כבר להחתים שחקנים לאירופה נכון?

אי אפשר.
פלונטר רציני למועדון.

לשחרר אותו בכל זאת ולהביא עוד חלוץ לליגה.
כזה שיודע לבעוט בכדור.

יכול מאד להיות שזה מה שיהיה, אבל זה לזרוק לפח מראש את העונה האירופית ולא בטוח שהמועדון יעדיף את זה.

המועדון לא ימכור אותו בטיימינג הזה.
מה נראה לכם.
החלון באירופה סגור. אין כמעט שוק, והרישום לאירופה נסגר.
חלוצים ישראלים חוץ משבירו אין.

ההצעה על פיירו הוגשה בשישי האחרון ופורסמה רק היום

תעשו את החשבון לבד למה דווקא היום.

חרפה של המועדון
צריך לשחרר אותו ולהביא חלוץ לליגה.
איזה מטרות אירופאיות נשארו לנו? מה? רוצים להגיע לשמינית הליגה האירופית? שלא יתממו. לא הביאו שחקנים לפלייאוף הצ'מפיונס ולא הכינו את הקבוצה גם עכשיו לשתי מסגרות מכיוון שאין באמת מטרות נוספות אחרי שהבטיחו את ההכנסות מהקונפרנס ויותר מכך.
לשחרר את פיירו כשהמניה בשיא כי עוד חודשיים היא שוב חוזרת לנקודת שפל.

אליאור אמר:
חרפה של המועדון
איזה מטרות אירופאיות נשארו לנו? מה? רוצים להגיע לשמינית הליגה האירופית? שלא יתממו. לא הביאו שחקנים לפלייאוף הצ'מפיונס ולא הכינו את הקבוצה גם עכשיו לשתי מסגרות מכיוון שאין באמת מטרות נוספות אחרי שהבטיחו את ההכנסות מהקונפרנס ויותר מכך.
אין מה למכור מניה בשיא אם אתה לא מביא חלוץ טוב יותר במקומו. בחייך את מי מעניין הכסף שהציעו?

Liberman אמר:
אליאור אמר:
חרפה של המועדון
אין מה למכור מניה בשיא אם אתה לא מביא חלוץ טוב יותר במקומו. בחייך את מי מעניין הכסף שהציעו?

זה לא רק הכסף. אתה מפנה מקום לזר. לפיירו אין מקום כזר בסגל שלנו ואני בספק אם כישראלי. אם לא הייתה מגבלת זרים מבחינתי שישאר אבל ברגע שיש לך אותו ואת שימיץ' בקבוצה אין שום סיבה להחזיק אותו כי אפשר להביא זר אחר להרכב. אם לא בחלון הזה אז בחלון הבא.

אליאור אמר:
חרפה של המועדון

רוצים להביא נקודות ולהיות תחרותיים באירופה, לשכנע שחקנים לבוא לפה ולשכנע שחקנים שמחליטים להישאר פה שאנחנו קבוצה הישגית ששווה להפ להישאר בה.
אם אתה משחרר את פיירו, מה אתה משדר לשחקנים לקראת הקמפיין? שאין סיבה שיתאמצו?

ברק.י אמר:
אליאור אמר:
חרפה של המועדון

רוצים להביא נקודות ולהיות תחרותיים באירופה, לשכנע שחקנים לבוא לפה ולשכנע שחקנים שמחליטים להישאר פה שאנחנו קבוצה הישגית ששווה להפ להישאר בה.

ואם אתה לא מביא מגן שמאלי וקשר ושוער מה אתה משדר? ואם אתה מביא קשר אחורי שלא יכול לשחק בפלייאוף מה אתה משדר? מה אתה משדר לשחקנים שלך בליגה כשניצן עומד בשער שלך?
מה שאני משדר לשחקנים זה שיקול עשירי פה. יש הזדמנות להיפטר מזר שלא תורם לך כלום (מבטיח לך שהיינו מגיעים לפלייאוף גם בלי פיירו) ולהביא זר אחר לעמדות שמחייבות את החיזוק הזה. הדבר האחרון שאני אחשוב עליו בתור מנהל מקצועי זה מה אני משדר.
מבחינה מעשית - במילא אנחנו כנראה נסיים רביעי בבית ואם נודה על האמת אין לבעלים של המועדון שלנו שאיפות מעשיות שבאות לידי ביטוי ברכש, מעבר לקונפרנס מדי שנה.
צריך להתחיל לתכנן את העונה הבאה או לפחות את חצי העונה השני שלנו מבחינת סגל והדבר הראשון הוא להיפטר מזרים שלא תורמים לנו. פיירו חייב ללכת.

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:
חרפה של המועדון

ואם אתה לא מביא מגן שמאלי וקשר ושוער מה אתה משדר? ואם אתה מביא קשר אחורי שלא יכול לשחק בפלייאוף מה אתה משדר? מה אתה משדר לשחקנים שלך בליגה כשניצן עומד בשער שלך?
מה שאני משדר לשחקנים זה שיקול עשירי פה. יש הזדמנות להיפטר מזר שלא תורם לך כלום (מבטיח לך שהיינו מגיעים לפלייאוף גם בלי פיירו) ולהביא זר אחר לעמדות שמחייבות את החיזוק הזה. הדבר האחרון שאני אחשוב עליו בתור מנהל מקצועי זה מה אני משדר.
מבחינה מעשית - במילא אנחנו כנראה נסיים רביעי בבית ואם נודה על האמת אין לבעלים של המועדון שלנו שאיפות מעשיות שבאות לידי ביטוי ברכש, מעבר לקונפרנס מדי שנה.
צריך להתחיל לתכנן את העונה הבאה או לפחות את חצי העונה השני שלנו מבחינת סגל והדבר הראשון הוא להיפטר מזרים שלא תורמים לנו. פיירו חייב ללכת.

זה שהדלקת שריפות לא אומר שצריך להדליק עוד כאלו.

מה שאתה משדר זה קריטי. הנה, אתה כועס על המועדון שלא הביא לפה קשר אחורי שיכול היה לשחק במוקדמות. זה מייצר אנרגיה שלילית וכמו שהקהל מרגיש מתי המועדון לא נאבק על אירופה, כך גם השחקנים שזו הקריירה שלהם.

מעשית, אפשר להבין שחרור של פיירו גם במחיר של ויתור על אירופה, לטובת בנייה עתידית, כמו שאפשר להבין רכישת קשר אחורי שלא יכול לשחק במוקדמות כי לטווח הארוך הוא האופציה הטובה ביותר בשוק מבחינת המועדון (ולראיה, הוא הוחתם פה לטווח ארוך).

בכנות, ברמה האישית, וכתבתי את זה פה כבר בעבר, לא אכפת לי בעונה הזו מכלום מלבד ממאבק האליפות. מבחינתי, גם לא לעשות קמפיין אירופי בכלל אם זה יאפשר לקבוצה להתחדש ועדיין לשמור על האליפות. אני פשוט חושב שלשחרר זר ביום האחרון של החלון זו לא הדרך.

לא ממעריציו של פיירו אבל כבר מאוחר מדי לוותר עליו.

האמת די מעודד לשמוע שעוד אפשר לעשות עליו רווח, במצב הנוכחי גם אם נשאיר אותו עד ינואר כדי שיעזור באירופה ונמכרו אותו אפילו ב2 מליון זה אחלה עסקה.
הייתי בטוח שאנחנו קבורים עם החוזה שלו ולא נראה שקל חזרה.

Hulk אמר:
האמת די מעודד לשמוע שעוד אפשר לעשות עליו רווח, במצב הנוכחי גם אם נשאיר אותו עד ינואר כדי שיעזור באירופה ונמכרו אותו אפילו ב2 מליון זה אחלה עסקה.
הייתי בטוח שאנחנו קבורים עם החוזה שלו ולא נראה שקל חזרה.

הכל מאוד נזיל. היום יש לך הצעה עליו ומחר כבר לא תצליח להשתחרר ממנו.

Adi81 אמר:
שרוצים כמו שנה שעברה מביאים 2 שחקנים מעולים על הבאזר
שלא רוצים אז נותנים תירוצים למה אי אפשר
לגבי פלאניץ' ידעו שהוא עוזב כבר כמה שבועות אז היה הרבה יותר קל להיערך לסיטואציה

רק מכבי אמר:
אלימלך יושאל להפועל פ"ת
היה צריך לקרות לפני חודשיים

אם אכן יש הצעה בסכומים האלה על פיירו, לחלוטין למכור ולהביא חלוץ שמקסימום יוכל לשחק רק בליגה.

בסוף הליגה היא המטרה העיקרית לעונה הזו ואירופה היא רק תוספת נחמדה בשלב הזה. יותר חשוב שיהיה חלוץ שיכול לתת תרומה בליגה (ובשביל זה יש עוד שבועיים), מאשר להשאיר את פיירו בכוח לצורך 6 משחקים באירופה.

יאללה לנעול.
לא יהיה כלום.
מקסימום עוד השאלה של שחקן כזה או אחר.

חלון בלהות.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה