ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:@Kaka
יש משהו עם גאנדלמן? או עם מישהו אחר?
Liberman אמר:אליאור אמר:@Kaka
די כפרה שחרר הבן אדם לא מחובר שם לאף מדליפן, במקסימום שמועה מפי השמועה של אוזן מס׳ 20.
Kaka אמר:Liberman אמר:אליאור אמר:@Kaka
די כפרה שחרר הבן אדם לא מחובר שם לאף מדליפן, במקסימום שמועה מפי השמועה של אוזן מס׳ 20.
כן אה
Liberman אמר:אבל מה חדש תחת השמש?
כבר בעונה שעברה יעקב אמר שהוא לא מתכוון להתאבד כלכלית כדי לא לקרוס חלילה אם לא נעפיל לאלופות, אז למה שהגישה תשתנה?
Liberman אמר:Kaka אמר:Liberman אמר:די כפרה שחרר הבן אדם לא מחובר שם לאף מדליפן, במקסימום שמועה מפי השמועה של אוזן מס׳ 20.
כן אה
וואלה כן
Kaka אמר:Liberman אמר:Kaka אמר:כן אה
וואלה כן
בגלל תגובות כאלה לא בא לי להיכנס לפורום ולעדכן.
אתה מוזמן לשאול את אחד המנהלים פה שדיבר איתי בהודעות פרטיות אם יש לי מקור או לא.
Liberman אמר:Kaka אמר:Liberman אמר:וואלה כן
בגלל תגובות כאלה לא בא לי להיכנס לפורום ולעדכן.
אתה מוזמן לשאול את אחד המנהלים פה שדיבר איתי בהודעות פרטיות אם יש לי מקור או לא.
אל תכנס אחי
יש לך דש חם מאוד מצוות האימון הזר שתקוע בלב ים
hezildo אמר:Liberman אמר:אבל מה חדש תחת השמש?
כבר בעונה שעברה יעקב אמר שהוא לא מתכוון להתאבד כלכלית כדי לא לקרוס חלילה אם לא נעפיל לאלופות, אז למה שהגישה תשתנה?
אבל הוא אמר שישקיעו את המיליונים בשחקנים!!1!
מה שהכי מטומטם פה, זה שלא צריך להתאבד כלכלית בשביל להביא את הרכש שאנחנו צריכים. רק צריך לצאת קצת מהעקרונות
המיושנים, זה הכל.
בירקי אמר:מה אתם מתפלאים. כולם נהנים לזקוף ליענקלה ואלברמןמאת הבאתו של סבע שכנראה היה החותמת לאליפות. כולנו מבינים שבלעדיו בינואר הקבוצה הייתה מותשת ועייפה. למעשה, למרות פמפומיי התקשורת מה שקרה בפועל שדיא שעתיים לפניי הטיסה לטורקיה החליט להישאר בישראל. כנל עכשיו, מועדון רעב היה מזמן מעיף את פיירו ומביא קשר אמצע זר נוסף לשואו. עושה הכל כולל טיסה של אלברמן לאטלנטה לפגוש את גוש ולהציע לו שכר יפה שיחזור. גם את הסיפור על בלטקסה אני לא קונה, או שרוצים או שלא. עסקה כזו לא נמרחת חודשיים על 200 אלף יורו.
Kaka אמר:Liberman אמר:Kaka אמר:בגלל תגובות כאלה לא בא לי להיכנס לפורום ולעדכן.
אל תכנס אחי
בהצלחה
Kaka אמר:Liberman אמר:Kaka אמר:בגלל תגובות כאלה לא בא לי להיכנס לפורום ולעדכן.
אל תכנס אחי
בהצלחה
Liberman אמר:hezildo אמר:Liberman אמר:אבל מה חדש תחת השמש?
אבל הוא אמר שישקיעו את המיליונים בשחקנים!!1!
מה שהכי מטומטם פה, זה שלא צריך להתאבד כלכלית בשביל להביא את הרכש שאנחנו צריכים. רק צריך לצאת קצת מהעקרונות
המיושנים, זה הכל.
לא הבנתי גם איפה הסיכון?
לא אמרו לו להביא 5 שחקנים שכל אחד עולה 5 מיליון יורו, וואלה תביא שחקן אחד של 3 מיליון יורו בכל חלון. ביג דיל.
תוך שנתיים שלוש בונים פה קבוצה אירופאית בקלות.
Kaka אמר:זה לא רק העניין של אמין או לא, זה בעיקר הזלזול והעקיצות שלו.