• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
@Kaka

יש משהו עם גאנדלמן? או עם מישהו אחר?

די כפרה שחרר הבן אדם לא מחובר שם לאף מדליפן, במקסימום שמועה מפי השמועה של אוזן מס׳ 20.

זה שהם אומרים שהוא במעקב כבר תקופה זה יפה. מה אתם מצפים שהם יגידו? ״כן הלכו לנו כל האופציות של שחקנים בכירים אז החלטנו להתפשר על שחקן פחות טוב כי הוא כנראה באמת יסכים להגיע״?

הצ'מפיונס בהישג יד ובמקום למנף את ההכנסות מהעונה שעברה אנחנו מקבלים סחבות איומות עם שחקנים, החתמות מאוחרות, והתפשרות בעמדת השוער במקום לעשות מהלך רציני ולהביא שוער זר.
מועדון עם שאיפות ברצפה ולצערי זה לא משהו שישתנה עם יענקלה.

אבל מה חדש תחת השמש?
כבר בעונה שעברה יעקב אמר שהוא לא מתכוון להתאבד כלכלית כדי לא לקרוס חלילה אם לא נעפיל לאלופות, אז למה שהגישה תשתנה?

מה אתם מתפלאים. כולם נהנים לזקוף ליענקלה ואלברמןמאת הבאתו של סבע שכנראה היה החותמת לאליפות. כולנו מבינים שבלעדיו בינואר הקבוצה הייתה מותשת ועייפה. למעשה, למרות פמפומיי התקשורת מה שקרה בפועל שדיא שעתיים לפניי הטיסה לטורקיה החליט להישאר בישראל. כנל עכשיו, מועדון רעב היה מזמן מעיף את פיירו ומביא קשר אמצע זר נוסף לשואו. עושה הכל כולל טיסה של אלברמן לאטלנטה לפגוש את גוש ולהציע לו שכר יפה שיחזור. גם את הסיפור על בלטקסה אני לא קונה, או שרוצים או שלא. עסקה כזו לא נמרחת חודשיים על 200 אלף יורו.

Liberman אמר:
אליאור אמר:
@Kaka

יש משהו עם גאנדלמן? או עם מישהו אחר?

די כפרה שחרר הבן אדם לא מחובר שם לאף מדליפן, במקסימום שמועה מפי השמועה של אוזן מס׳ 20.

כן אה

Liberman אמר:
אבל מה חדש תחת השמש?
כבר בעונה שעברה יעקב אמר שהוא לא מתכוון להתאבד כלכלית כדי לא לקרוס חלילה אם לא נעפיל לאלופות, אז למה שהגישה תשתנה?

אבל הוא אמר שישקיעו את המיליונים בשחקנים!!1!

מה שהכי מטומטם פה, זה שלא צריך להתאבד כלכלית בשביל להביא את הרכש שאנחנו צריכים. רק צריך לצאת קצת מהעקרונות
המיושנים, זה הכל.

Liberman אמר:
Kaka אמר:
Liberman אמר:

כן אה

וואלה כן

בגלל תגובות כאלה לא בא לי להיכנס לפורום ולעדכן.
אתה מוזמן לשאול את אחד המנהלים פה שדיבר איתי בהודעות פרטיות אם יש לי מקור או לא.

Kaka אמר:
Liberman אמר:
Kaka אמר:

וואלה כן

אתה מוזמן לשאול את אחד המנהלים פה שדיבר איתי בהודעות פרטיות אם יש לי מקור או לא.

אל תכנס אחי

יש לך דש חם מאוד מצוות האימון הזר שתקוע בלב ים

Liberman אמר:
Kaka אמר:
Liberman אמר:
וואלה כן

אל תכנס אחי

בהצלחה

hezildo אמר:
Liberman אמר:
אבל מה חדש תחת השמש?

מה שהכי מטומטם פה, זה שלא צריך להתאבד כלכלית בשביל להביא את הרכש שאנחנו צריכים. רק צריך לצאת קצת מהעקרונות
המיושנים, זה הכל.

לא הבנתי גם איפה הסיכון?
לא אמרו לו להביא 5 שחקנים שכל אחד עולה 5 מיליון יורו, וואלה תביא שחקן אחד של 3 מיליון יורו בכל חלון. ביג דיל.
תוך שנתיים שלוש בונים פה קבוצה אירופאית בקלות.

בירקי אמר:
מה אתם מתפלאים. כולם נהנים לזקוף ליענקלה ואלברמןמאת הבאתו של סבע שכנראה היה החותמת לאליפות. כולנו מבינים שבלעדיו בינואר הקבוצה הייתה מותשת ועייפה. למעשה, למרות פמפומיי התקשורת מה שקרה בפועל שדיא שעתיים לפניי הטיסה לטורקיה החליט להישאר בישראל. כנל עכשיו, מועדון רעב היה מזמן מעיף את פיירו ומביא קשר אמצע זר נוסף לשואו. עושה הכל כולל טיסה של אלברמן לאטלנטה לפגוש את גוש ולהציע לו שכר יפה שיחזור. גם את הסיפור על בלטקסה אני לא קונה, או שרוצים או שלא. עסקה כזו לא נמרחת חודשיים על 200 אלף יורו.

אתה מקשיב יותר מדי לקניאס ורדיו חיפה.

Kaka אמר:
Liberman אמר:
Kaka אמר:

אל תכנס אחי

בהצלחה

אם יש לך במה לעדכן אז פשוט תעדכן ומי שירצה יאמין.

Kaka אמר:
Liberman אמר:
Kaka אמר:

אל תכנס אחי

בהצלחה

קאקה, תמשיך להביא מידע ומי שלא רוצה להאמין שלא יאמין.
יש אוהדים בפורום שצמאים לכל שביב של מידע בחלון.

זה לא רק העניין של אמין או לא, זה בעיקר הזלזול והעקיצות שלו.

ההגעה של שואו בנוסף לחזרה של סאן דיי סוגרת את סיפור הרכש לחלון הזה לא?
גם ככה אנחנו כולה שלושה שבועות מסגירת הרישום לאירופה. קשה לי להאמין שנראה פה משהו נוסף.

Liberman אמר:
hezildo אמר:
Liberman אמר:
אבל מה חדש תחת השמש?

המיושנים, זה הכל.

לא הבנתי גם איפה הסיכון?
לא אמרו לו להביא 5 שחקנים שכל אחד עולה 5 מיליון יורו, וואלה תביא שחקן אחד של 3 מיליון יורו בכל חלון. ביג דיל.
תוך שנתיים שלוש בונים פה קבוצה אירופאית בקלות.

אחי בשביל להתאבד כלכלית הוא צריך להוציא עכשיו 50 מיליון יורו על שחקן או להעלות שכר ל10 שחקנים לפחות בסגל למעל 2 מיליון יורו לעונה.

איזה להתאבד כלכלית, מרחק של שמיים וארץ מהמציאות הנוכחית. זה אפילו לא אופציה ריאלית גם אם הוא ינסה בכוח.

Kaka אמר:
זה לא רק העניין של אמין או לא, זה בעיקר הזלזול והעקיצות שלו.

בוא נשים שניה את הדברים בפרופורציה, סבבה ?
אני מבין שאתה בחור טיפה יותר רגיש ממני ולכן אם נפגעת ממשהו שאמרתי אני מתנצל זו לא הייתה הכוונה בכלל.
לא ירדתי למשהו אישי נגדך או קיללתי, בסך הכל לא מחזיק ממה שאתה אומר בנוגע לרכש.
בכל שאר התחומים, כמשתמש, אני דווקא מעריך ואוהב אותך וכבר אמרתי לך את זה ואתה בוחר להיעלב.

לגבי העקיצות,
אני לא חושב שזו עקיצה כי אני מציג עובדה מסוימת שנאמרה ממך בצורה מעט סתלבטנית. אם נפגעת זו לא הכוונה.

ודרך אגב
אף פעם לא מנעו ממך לרשום פה משהו, רק לצורך החידוד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה