• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא חלון העברות שארית קיץ 23/24 ע״ש סונדגרן וקורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
לא תודה

זהו יש גם חותמת של גארי שזה המהלך הכי מדהים שיש

what-is-this-a-crossover-episode-mr-peanutbutter-d16207e3cf0d98db061ea3f0b1ebbb9e.jpg

Apoc אמר:
Jerry אמר:
לא תודה

what-is-this-a-crossover-episode-mr-peanutbutter-d16207e3cf0d98db061ea3f0b1ebbb9e.jpg
מה הסתלבט? תנסה להיזכר איך פלאניץ' נראה בחודשים האחרונים שלו כאן והוא אחרי צולבת, זה שחקן שהיה בנוי בעיקר על הפיזיות שלו. יש מספיק כסף בקופה, אם מתפנה זר שישי צריך להשקיע על בלם צעיר עם פוטנציאל מכירה גבוה. בכל מקרה הייתי מחכה אחרי המשחקים נגד יאנג בויז, אם נעבור אז בכלל אפשר להביא פרופיל מטורף

Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:
לא תודה

מה הסתלבט? תנסה להיזכר איך פלאניץ' נראה בחודשים האחרונים שלו כאן והוא אחרי צולבת, זה שחקן שהיה בנוי בעיקר על הפיזיות שלו. יש מספיק כסף בקופה, אם מתפנה זר שישי צריך להשקיע על בלם צעיר עם פוטנציאל מכירה גבוה. בכל מקרה הייתי מחכה אחרי המשחקים נגד יאנג בויז, אם נעבור אז בכלל אפשר להביא פרופיל מטורף

אתה רק מדליק אותי יותר
סקלאניץ' זה צמד שלא היה פה מעולם

בכל מקרה צריך לעשות הכל כדי להביא לכאן את מורוזוב ודסה. בדוידה וקני סייף לא הייתי נוגע שני בינוניים וסייף שחקן עם מנטליות גרועה. איתן אזולאי זה עוד שחקן שהייתי רוצה, גם בסיל חורי כהשקעה לעתיד. חוץ מזה אין ישראלים מעניינים

Apoc אמר:
Jerry אמר:
Apoc אמר:

אתה רק מדליק אותי יותר
סקלאניץ' זה צמד שלא היה פה מעולם
בטו >>>>>> פלאניץ'
בטו וסק >>>>>>>>>> סק ופלאניץ'

נקסט

שוער עולה אמר:
למה לא הגיוני? מה הוא עשה מאז שהוא עזב אותנו?
כלום, נפצע ולא שיחק כדורגל מאז, לא מבין מה מלהיב בשם הזה. יש כל כך הרבה כסף בקופה, אם בטעות מתפנה מקום של זר נוסף צריך להביא שם ברמה של ראיקוביץ' שהגיע מהכוכב האדום, קיארטנסון ממאלמו, אבראו בבית"ר וכו'. מספיק עם הגרושניקיות

The real Tsepo אמר:
Apoc אמר:
הוא גם לא סיכם בכלל בשבועיים שלושה האחרונים
בבקשה, סיכם היום שוב

יש סיכוי שהמתינו לאישור התושבות ועכשיו באמת יתקדמו עם החתימה?
לא יודע עד כמה זה משפיע כי גם אם היה נחשב לזר אני לא חושב שהיו מוותרים עליו אבל זאת ההסיבה ההגיונית היחידה שנראית לי לסחבת...

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה