ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מה הסתלבט? תנסה להיזכר איך פלאניץ' נראה בחודשים האחרונים שלו כאן והוא אחרי צולבת, זה שחקן שהיה בנוי בעיקר על הפיזיות שלו. יש מספיק כסף בקופה, אם מתפנה זר שישי צריך להשקיע על בלם צעיר עם פוטנציאל מכירה גבוה. בכל מקרה הייתי מחכה אחרי המשחקים נגד יאנג בויז, אם נעבור אז בכלל אפשר להביא פרופיל מטורףApoc אמר:
Jerry אמר:מה הסתלבט? תנסה להיזכר איך פלאניץ' נראה בחודשים האחרונים שלו כאן והוא אחרי צולבת, זה שחקן שהיה בנוי בעיקר על הפיזיות שלו. יש מספיק כסף בקופה, אם מתפנה זר שישי צריך להשקיע על בלם צעיר עם פוטנציאל מכירה גבוה. בכל מקרה הייתי מחכה אחרי המשחקים נגד יאנג בויז, אם נעבור אז בכלל אפשר להביא פרופיל מטורףApoc אמר:
בטו >>>>>> פלאניץ'Apoc אמר:Jerry אמר:מה הסתלבט? תנסה להיזכר איך פלאניץ' נראה בחודשים האחרונים שלו כאן והוא אחרי צולבת, זה שחקן שהיה בנוי בעיקר על הפיזיות שלו. יש מספיק כסף בקופה, אם מתפנה זר שישי צריך להשקיע על בלם צעיר עם פוטנציאל מכירה גבוה. בכל מקרה הייתי מחכה אחרי המשחקים נגד יאנג בויז, אם נעבור אז בכלל אפשר להביא פרופיל מטורףApoc אמר:זהו יש גם חותמת של גארי שזה המהלך הכי מדהים שיש
![]()
אתה רק מדליק אותי יותר
סקלאניץ' זה צמד שלא היה פה מעולם
Nirgreen אמר:הגנה של סק ופלאניץ..
אלוהים שיעזור לליגה
בירקי אמר:Nirgreen אמר:הגנה של סק ופלאניץ..
אלוהים שיעזור לליגה
זה באמת אמיתי?
בירקי אמר:Nirgreen אמר:הגנה של סק ופלאניץ..
אלוהים שיעזור לליגה
זה באמת אמיתי?
כלום, נפצע ולא שיחק כדורגל מאז, לא מבין מה מלהיב בשם הזה. יש כל כך הרבה כסף בקופה, אם בטעות מתפנה מקום של זר נוסף צריך להביא שם ברמה של ראיקוביץ' שהגיע מהכוכב האדום, קיארטנסון ממאלמו, אבראו בבית"ר וכו'. מספיק עם הגרושניקיותשוער עולה אמר:למה לא הגיוני? מה הוא עשה מאז שהוא עזב אותנו?
כןבירקי אמר:איפה הוא נפצע? גיד אכילס כמו סוף?
The real Tsepo אמר:בבקשה, סיכם היום שובApoc אמר:הוא גם לא סיכם בכלל בשבועיים שלושה האחרונים